Ja,hát a te helyedben én is így vélekednék.
Megfelelés?Nem te oltattad magad azért hogy megfelelj mások elvárásainak?Mert elmondásod szerint azért oltattad magad mert elvárás volt a munkahelyeden.
Pedig a jelek szerint neked jár csak- és kizárólag az agyad a megfelelésre és az oltásra. Aki a helyén kezeli az élet eme részleteit, az töredékét sem foglalkozik ezekkel.
nekem volt még a szoci korszakból ifjusági takarékbetétkönyvem, a fundamenta őse
amennyi pénz volt rajta annyit lehetett felvenni kölcsönt, a kamat java részét az állam bevállalta
a lényeg
ilyen hatszáz valamennyi ezer volt rajta ennyit adtak, 5 évre vettem fel
aztán abban az évben kitalálták hogy a lakáscélú törlesztések egy részét adóból le lehet vonni
szóval egy csomó pénz visszajárt
így a hatszáz valamennyi ezer kölcsönre négyszáz valamennyit kellett visszafizetnem 5 év alatt
ha 10 évre veszem fel kicsit jobban járok
németeknék havernak a rendőr szólt hogy mossa már le a kocsiját.......
pedig csak az út szélén állt, hétfő hajnalban ért ki egész héten meló aztán szombaton akarta elvinni mosni, de már a hét közepén kifigyelte a yard
és tuti nem magától ment oda és figyelte, a nagyon kedves és mosolygós németek között is van ám szépszámmal olyan szemét besúgó mint anno a szociban volt nálunk meg kb mindenhol
Csak ironikusnak talalom. Amikor peldanak feldobtam kettot-harmat (igaz, nem volt buntetojogi eset egyik sem, csak siman indokolatlan tiltasa valami jelentektelen dolognak), nem volt neki megfelelo erv. :)
Szerintem erre is mondana valami vallrangatos-legyintgetost, pedig ez nem fake news, nem is pestisracokos bolhabol elefant, hanem hir. Ellenoriztem.
...es meg en lettem lebaszva Nachtstern baratunk altal, amikor volt pofam azt mondani, hogy egyes nyugati orszagok is tulszabalyozottak es mar-mar polgari jogokat csorbitoak egyes lepeseik.
Latom, a svajci pelda miatt is az en kurvaanyamat.
Milyen szankciók azok amit Oroszoknak találnak ki de Európa rokkan bele ???? ( kérdés költői, és nyomokba iróniát is tartalmazhat 😂 )