Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki mást? Van egy görbe tükröm amit szeretek ösze-vissza tartani. 😱
itt is van vírus, gyerekék a szegedi szin fesztiválon voltak, neki péntek este haza kellett jönni mert munka lett szombaton a többiel maradtak aztán mind covidos lett
a héten tellik le a karantén nekik
egyik nem volt oltva a másik 4 oltott kb egyforma tünetek, gyerek meg nem volt beteg szóval nem pénteken szerezték be
Te meg hülye vagy mindenhez.Beoltattad magad mert hülyére vettek,azt mondod hogy a fatüzelés szar mert óránként rakni kell,megint hülye vagy,vettél egy rozsdaboglyát,fél évig simogattad és még jó se lett.
Ilyenkor magadat szórakoztatod?
Az a mocskos komcsi háttérhatalom.......vagy libsi......vagy kapcsi.....mindegy de, hogy háttér az biztos mer' az ilyet azok szokták csinálni. 🙀
Ne légy cinikus, mert pont tőled nem áll jól, akinél az asszony hordja a kalapot! 😂Ja, meg keresi a pénzt. 👌
A kínai labor megen élen jár a baromságban!!

"Kínai Covid-politika: néhány fertőzött miatt 65 millió embert zártak be a lakásába/lakóövezetébe Kína 65 millió állampolgárát helyezte vesztegzár alá a koronavírus-járvány miatt, és eltanácsolja az embereket attól, hogy utazzanak az országban a közelgő nemzeti ünnep alkalmából. A délnyugati Csengtu tartományi székhely 21 millió lakosának többségét a lakásában vagy lakóövezetében maradásra kárhoztatták, és Tiencsin kelet-kínai kikötővárosban az iskolák online oktatásra tértek át, miután 14 újabb fertőzöttet jelentettek a városban."
A csok és a babaváró most sem rossz, aki igénybe tudja venni annak az most is megéri, amúgy a hitelnél nem az a baj ha növekszik a törlesztő (bár ezt már ezerszer leírtam az előző válság alatt bedőlt hitelek kapcsán) hanem a melóhely vész el vagy a bevétel csökken le drasztikusan (tehát nem 10-20%-kal hanem mondjuk a felére/harmadára) vagy ahogy most várja a nép a kiadások emelkednek meg annyira, hogy vagy hitelt vagy számlát fizet és ha már ezen agyalni kell akkor jön a csőd.
Pont a Pipi féle panel albik/lakások ára nem fog leesni sőt, inkább a szigeteletlen régi nagy házak lesznek olcsóbbak.
Ott van blődi,egy virologusba oltott futesszakember-kasznisfenomen minimum.
Es vagja a hatterhatalom titkos terveit. 😆

Mint szaktekintely.Mindenben IS. 😅
Ezek direkt nem csináltak pártot, mert akkor el kell számolni, meg átláthatónak lenni (legalábbis az ellenzéknek 😅) így meg mehet a síbolás.
Hát komolyan, ha okos, előrelátó embereket akarok látni, legközelebb nem az egyetemre megyek be, hanem a tűzoltóságra 😅
tavasszal már sokkal kevesebb lesz a pénz
itt azért nincs annyi tartalék mint nyugaton
Ilyen infláció mellett a legjobb tartozni... 😁 a kamatot nem tudják olyan gyorsan emelni - bár meg fogják próbálni.
Ez nem fordulhat elő, mert sok pénzvan még az embereknél. Ha csökkenne is az ingatlan ár, rögtön lesz rá valaki -szóval nem fog csökkenni. Bankos lesz talán, de a legjobb vételeket ott is lehalásszák a bennfentesek. 🙁
aki az első körben vette fel meg tudom érteni
utána egyre kevésbé
A garantált best of biznisz ellenzéki mozgalmárkodni.
Ha hibbant vagy csak jó hangos simán hozzádvág mikroadományból egy USA kapcsolat cirka 1,8 millárd forintot.Abból pici érzékkel simán le lehet csippenteni 100-200 milliót.Ha nagyot gondolsz pártot alapítasz és az államtól is csörög az aprópénz.
Na ebből egész életre be lehet biztosdítani a benfentes kört.Pár 10 ember jól jár,a hiszékeny talpasok meg csalódva nézik az üres eredményvárót.
Picit ciki lesz hogy csak a család megy fel a szinpadra elköszöni,de sebaj,utána örök nyár. 😂
Optimista.
Szépen fogalmaztál. 👍️
Pl a csok.
De ott is volt "kisbetűs" rész.
Vannak még akiket meg lehet vezetni.
nem feltétlen agymosottak
pl a csok eleinte egész jó volt
bár aki az elmúlt 20 év ismeretében 20 évre vesz fel kölcsönt az tényleg túlságosan optimista
Értettem amire gondolsz.
És igazad is lesz.
Viszont akkor mi lesz a sok hoppon maradt agymosottal? Akik elhitték a sok zagyvaságot amik ígérve lettek???
Sokan bedőltek a sok butaságnak és ész nélkül vették igénybe a nagy lóvékat és a hiteleket.
Most meg mennek a híd alá?
Lesz baj bőven.
én fogékony vagyok az ilyesmire(kezeit széttáró)
teszkó 2 kiló cukor maximum
nyáron még adtak 10 kilót
lidl meg nincs cukor
bár onnan a liszt kell csak a coop-ból meg az élesztő
Igen, ezt akartam írni, hogy limitált az egyszerre vehető mennyiség.
Nem konkrétan pipi, őt csak csesztetem, de ha összedől az ingatlan piac, lesz sok olcsó, eladó, meg a banki árverések is megszaporodnak. Mondjuk ez magával vonzza, hogy a befektetési célú ingatlanokat is megpróbálják eladni mielőtt nagyobbat buknak rajta, ami tovább csökkenti az árakat. Ilyen válságok idején ez természetes, főleg ha látjuk hogy az ingatlan lufi már nagyobb mint 2008-as válság előtt.
nekünk így változott az áram ára
végösszeg ugyanaz