Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kozold irasban.Viszont a jakkuziba retorzio nekul belefinghatsz. 😆
En nem tudok kiesni a 10. rol,de nincs is jahtom (igenyem lenne ra) 😆
Se bmw,se ájudi,se egy redvas passzàt,csak egy szarasztra.
Jolvanez igy.
a legnagyobb gond hogy el kell menni, utálok bárhová elmenni
a másik hogy utálom ha basztatnak, pl kaja után faggatnak hogy ízlett stbstb
-Persze,hisz már a te feleséged és neked van nagy szükséged erre a munkahelyre.Engem az nem érdekel elötted ki dugta,ha kell a meló hozd!
Sokan szeretnének olyan csórók lenni, mint te.
Még én is. 😉
Nem panaszkodom,tenyt kozlok.
Mindig az panaszkodik akinek a legtöbb van. 😇
Én csak próbálok evickélni a zavarosba. Az is valami.
- Na de főnök, ez lenne a nászutam, özvegyasszonyt vettem el, nem ismeri? Valami tűzoltó volt a hajdani férje, valami fireblade? Úgy is kell?
Svédeknél,nem a németeknél.
Bár most magam ellen beszélek, de az ilyent el kell küldeni augusztusban árkot ásni vagy aszfaltozni egy hétre, mindjárt szeretni fogja a párizsi kiruccanásokat.
Mert mi a bajod teszterként?
Pontosabban mi bajod lenne?
Na ez a nem gyenge.Németeknél az az új tanács,hogy fel kell állítani egy sátrat a szobába mert azt alvás közben be lehet lehelni.
-És freelac úr!
-Igen főnök?
-Elötte még hozza el nekem a feleségét,külpnben ki van rúgva!
-Igen főnök,hozom.Fontos nekem ez a munkahely
En csoro vagyok,te meg gazdag tuzolto.
Akkor magyarul új szülöttnek minden vicc új 😁
70 év sok idő ,sokat romlót a generációk 😂
Régen nem tudom mivel lehetett meg rigatni a egy tinédzsert
De a ha most elveszed a wifit plusz a hajzselét tuti nem kapnak levegőt 😂 😂 😂
Majd veled együtt 😉
Vegyel egy elektromost,dobd ki a kacat dizelt. 😆
Egyébként van benzines autónk is, úgyhogy majd veled együtt örülök a 670-nek 😉
Nincs probléma. Senki sem tökéletes, talán még te sem. 😂
Nekem jó a 480.
Te nyomasd a 670-eset! 😂
Ja, nem olvastam vissza. A "tankolunk 764-ért" tűnt csak fel. Te tankolj annyiért, nekem jó lesz a 650-670 - benzin 😁
ebbe szoktam tankolni minden ősszel 10-15 liter 100ast avval kihúzom a telet, mert benzinnel kell indítani, fel kellene újítani a reduktort aztán nincs kedvem hozzá......
12 ezerért elmegy kb 300km távot gázzal(helyben max 20km egy menetben), ez annyira nem jó mert kb ennyi lenne benzinnel is
amíg volt rezsicsökkentett gázpalack más volt a helyzet 5 ezerért elment 220-240km
Ebből nem egyértelmű?
"Az kb 65L gázolaj"
Van baj rendesen.
Pont ma hajnalban néztem valamelyik Diszkóveri csanelt, a II. vh-ról volt szó. Az usákok nem nézték jó szemmel a japán terjeszkedést, meg hogy megszállták fél Ázsiát - ezért zárolták a náluk lévő számláikat, lefoglaták az ott lévő japán javakat, és az olajra embargót hirdettek.
Erre a Japán válasz Pearl volt - a többit tudjuk.
Nekem ez a mostani sztori, ami megy az ukránokkal, nagyon ilyesminek tűnik... 🙁 Usákok úgy voltak vele sztem, egyszer működött, eltelt 70 év, itt az ideje megint meghúzni ezt a lapot.
Leírtuk Zolival, hogy diesel az autója. Abba kár benzint tankolni.
De te rögtön olcsóbban tankolsz. De azt se tudod mire válaszolsz, csak azonnal okoskodsz.
Lári-fári. 😂