Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Huhh,ránéztem a számlákra,az áramdíj általában 15-25-35e,a legmagasabb 58e volt a gáz 20-42e-ig.Brutto.
Az áramon ledesítéssel próbálok segíteni,fázni meg mindenképp fogok,megszoktam.
Ne idegesíts milyen varrógép ?? 😂 Kézzel 😉
Ez meg vagy még nagyobb divat lesz vagy meg foltozódik 😂
Mit anno párom nagyanya meg foltozta párom farmerját hogy kopót lyukas így nem lehet járni 😂 😂 😂
Én meg röhögtem ,ahogy ott állt összeszorítót szájal 😂 fanyar mosollyal
nem fogjuk. Aki vállalkozó gázt használ az elpusztul. Azon agyalok, hogy minimális 10 fokon hagyom a rendszert az iroda hom ofisz 1 helységet fűtünk valami alternatív módon. Még nem jutottam el az mvm hez meg nagyon szó sem esett róla de úgy sejtem a mikro kis vállalkozások nem kapnak 1729 m3 kedvezményes gázt. Ezt abból gondolom, hogy a lakossági 745 Ft-os bruttó gáz is 1350 Ft nekünk. Még júliusban arról volt szó, hogy a 10 létszám alatti vállalkozások azok kapnak kedvezményt. Úgy sejtem ez azóta változott(gondolkodós)
Ha 10 fokon is sokat fogyaszt a rendszer köbméterenként 1350 Ft-os gázból, akkor leengedem a rendszerből a vizet a mellék helységeket víztelenítem és elzárom a gázcsapot(kezeit széttáró) Lehet megteszik a baráti oroszok ezt helyettünk(gondolkodós) Szó van róla, hogy az ukrán és török vezetéken is elzárják a gázt mint utolsó adu(kezeit széttáró)
Varrógép is villanyt fogyaszt....vagy bejönnek a lábbal hajtósok megint?
Nekem van egy régi Pannónia, csak a bőr hajtószíjat kell cserélni és hibátlan. Lehet meggazdagszom nadrág stoppolásból? 😂
És gyertyafénynél is befűzöm a cérnát a tűbe 😂 😂
azt tuti szar lesz kigazdálkodni
sokan vannak evvel így
pár hónap és az önéletrajzban vastagon kell szedni a "jól bírom a hideget" mondatot....
nekünk 500 ezerről 5 millióra változna a gázszámla ez sem elhanyagolható még gondolkozunk a hom ofiszon 😅
szerintem nekem se lesz meló jövőre
csomó cég januárban meg fog szűnni ha 200+ forintos áramok lesznek
most is határon mozognak, de szerintük már 50% energia ár emelés nem fog beleférni az eladási árba
A mostani tapasztalataim alapjan addigra munkat kell keresnem egy jo nagy adag masik hobbittal egyutt.
Remelem csak a beiskolazasi mely nyugi.
tavaszig hátha okosodnak
+1
Tényleg, asszem a reutersben van.
Soha.
kíváncsi vagyok mikor ébred fel a nyugati nép, és ássa el a vezetőit
Szemet norvegok.
A norvégok azt mondták, hogy mindenkinek a kurva anyját, aki a gázár plafont erőlteti, de amúgy be is kaphatják, mert ők a piaci áron fogják adni akkor is.
Vagy megveszi a vevő akitől akarja plafonáron.
Talan teszteles hogy mit villantanak katonailag,illetve hol szakad a cerna.
Ezek azert kiderultek.
Kinanak nem kell taiwant megtamadni,csak beallni egy blokadba.Ket honap es a ruszkik karbis legzsak nelkuli autoimportorok lesznek,mert se usaban se europaban nem lesz semmi gyartas.
De pl azt nem ertem hogy nem fogjak fel hogy a mostani tartalek energiaszallitasi utvonalak mennyire serulekenyek.
Es mostmar nincs C opcio.
Az A volt rovid uton csovezetek,levallunk mert van morál.Joooo.10 even belul igyis-ugyis mert sotetzoldek is vagyunk.
De jelenleg van B terv,afrikabol,kozelkeletrol usa-bol hajon jon a motyo,ok moral miatt hajlandok vagyunk 4-5x annyiert megvenni,a itermeles,szallitas,hutes,visszakondenzalas mind iszonyat CO labnyom,de gretat becsicskitjuk mert az ukrik europa szivcsakraja.
De mennyibol all az FSZB-nek leszrvezni par bandat az ukri feketepiacos javelinnel megpiszkalni par holland uszo LNG atrakot,a hezbollahnak szueznel leseggelni egy kontenerhajot,esetleg libiaban es kongoban kirobbantani egy ujabb polgarhaborut?
Vagy az iraniaknak dronokkal lezarni a szuezi öblöt?
Es ezutan valsagrol valsagra ugralun folyamatosan.
Eu vezetőit nem érinti semmit
Egy ember sok pénzt kap simán aláír ide oda amit kérnek tőle
Most meg vetek több embert és egyik se hánykolódik 900 millió európai ember miatt
A fasszal zongorázónak is meg van ingatlan és pénze hogy kipihenje magát e fárasztó meló után , nem hiszem hogy idegeskedik "honfitársai" miatt
Ni-ná és ki is fizettetik velünk gazadagon
Nem lenne szükség háborúra ,covidra ..................... stb ha már kitudatták volna találni hogy lehet eladni a levegőt
Gazdagok jó mélyen vennék csórok meg csak épen hogy szüpörcsölnék 😂 😂 😂 😂
Bennem is felmerült hogy ez egy nagyobb terv része, de az ezt kiszolgáló EU vezetőkre nézve még kevésbé hízelgő mintha csak simán hülyék lennének. Bár eléggé egybecseng a hazai baloldal nyílt hazaárulásaival.
Upsz!

Meghalt az angol királynő.
Szegény.
https://index.hu/kulfold/2022/...

Joe Biden: A szabadságnak ára van
Kivéve ha ez volt a terv
Oroszokat szórakoztatni , ukránokat fegyverezni jó pénzért (földet megszerezni fillérekért ),Európát gazdaságilag kimiskárolni .Ez három pipa mai csak Usankának jó
Még azt nem látom át hogy Usanka mit kezd Kínával főleg hogy összezárt a Oroszokkal ,de majd kiderül
Ostoba? (a kérdés szintén költői, és inkább kijelentés 😆)

Azért ha én ki akarok valakivel baszni, akkor elgondolkodok előtte hogy lehet azt kivitelezni. EU politikusok idáig már nem jutottak.
Még az is értelmesebb lett volna ha beszállnak a háborúba, ugyan arra hivatkozva, mint ahogy az USA is kijelentette, hogy az egész Amerikai kontinens elleni támadást az USA elleni támadásnak vesznek. Tehát ha atomot dob valaki Mexikóra, megy az amcsi rakéta is vissza.