még 150, veszek 30-40 kilót és avval elvagyok egy évig
ha nem leszek lusta elmegyek a fizetésért és veszünk lisztet cukort amennyit csak lehet
elviszem anyámékat leszünk öten 3 kör és megvan a téli betevő
Nagyon nem foglalkoztam még vele, de úgy tudom, hogy az áram árát lentebb vitték, a rendszerhasználati díjat viszont fentebb.
Gondolom azért, hogy a napelemeseknek is jó legyen.
"A forgalomarányos díjak növekedtek a legjobban: az átviteli díj minden csatlakozási kategóriában 252%-kal, tehát 3 és félszeresére nőtt, a forgalmi díj kategóriánként eltérően, de ez is – a KIF I. és KIF II. kategóriák kivételével -minden esetben több, mint kétszeresére emelkedett."
Sőt a geci órbán, már angliát is tönkretette...nem léptek ki időben 😂
https://444.hu/2022/08/10/nagy-britannia-arra-keszul-hogy-hosszabb-aramszuneteket-lehetnek-telen
Mindenki ezt hiszi, de ilyen napok viszonylag ritkán vannak. Arra meg van elég tűzifám, meg olajam.
Ha mindenkinek szar, az annyira nem zavar, ha közben nekem nem annyira 😁
Ingatlanozó kulákok is rábasznak, mert borulni fog az ingatlan piac is. Én meg majd egye fene megveszem a banki árverésen pipitől töredék áron 😆
Polgár háborúk csak a belvárosi buzikat érinti.
Ahh,jo is lenne,konfitalt kacsat es vagyumarhat ennek,es csak motorosturistaskodnek ha igy lenne.
Csak olvasom fuggetlen objektiv sajtót,es toled meg a tisztelt forumos kozonsegtol csipegetem a relevans infokat. 😂
Azt meg nem is emlitettem hogy szemelyesen vityusz fogja ellopni az orszag osszes polgaratol a ravalo penzt,a parnak alol,meg az ursulatol az EU ingyenpenzt.
Jo sok melo egy feher haju ven dagadt embertol. 😂
orbán pajtás menni fog
utána meg a bal oldal elad mindent negyed árban amit ezek megvettek, felvesznek jó sok kölcsönt és újra eljő a kánaán
és ismét a bankok járnak jól senki más
süti villannyal a pizzát
😂
amúgy ha lenne esze csinálna gyorsba 5-6 agyag kenencét és árulná a drágább parázson sütött pizzát
anyámmal már tervezzük a kemence készítést is, kislány korában látta hogy csinálják
igaz az elmúlt 60 évben kicsit halványodott az emlék, de még megvan
na előkerestem egy számlát szóval nálunk 34,7 mj/m3-el számolnak. Megnéztem eddig 3,144 Ft ért adtak 1 mj gázt vagy is *34,7 az 109 Ft+áfa bruttó 138,5 Ft erre rakódtak még valami készletezési meg egyéb faszom díjak kb. 165 Ft/m3 volt a gáz ára(gondolkodós) Ehhez mérten most kaptunk 30,7 ft/mj árat ami kb. 10* szorzó. Ez nagyjából 5 millás gázfűtést jelent az eddigi 580 ezer ft-oshoz képest(gondolkodós) Szerintem a cégek 3/4 része most elhasal(gondolkodós) Egy ismerősöm pizzás ismerőse eddig havi átlag 200 ezer ft-ot fizetett a gázra, most kijött neki a havi 2 millás számla(gondolkodós) ha havonta kb. 1300 pizzával meg tudja növelni az eladását akkor egálban lesz a fűtéssel, sütéssel nagyjából(gondolkodós) De úgy gondolom ez nem megvalósítható(kezeit széttáró) Kemény szép új világ elé nézünk orbán elpusztít minket(gondolkodós) Az éves 7 mrd os veszteségű vodafont meg kellett venni 715 mrd-ért mert az meg kell(gondolkodós)
azért ehhez hely is kell meg géppark, plusz el is kell hozni
azért mert idén drágább a gáz a fától nem sokan ruháznak be 100 ezreket pluszba
jövőre úgy is sokkal drágább lesz a fa mint idén
ha nem leszek lusta elmegyek a fizetésért és veszünk lisztet cukort amennyit csak lehet
elviszem anyámékat leszünk öten 3 kör és megvan a téli betevő