Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Új Toyota Yaris hibrid 22 literrel tele van tankolva 😁 Városi üzemben asszony által vezetve 5 alatt eszik.
Na ezt találtam
Énszerintem még mindig a Oroszoknak van igaza
Persze sok mindent nem közvetíttet a TV-é csak ímmel-ámmal
De akik a Ukránokat felszopja szerintem ezzel nehéz lesz mi kezdeni
1óra 20 perc magyar felirat
https://oroszhirek.hu/a-donbas...
Én benzinről beszéltem, ezek szerint te meg gázolajról. Nem volt egyértelmű, szóval ezen kár gúnyolódni 🙁
...szóval akkor 674-ért drágán tankoltam! 😅
Gondolom mlas is benzint tankolt, de itt a gázolajról írtunk.
De rögtön jött a......
De lehet, hogy ő valóban ilyen olcsón tankolja a gázolajat.
Itt más semmi nincs kizárva.
Utálnád azt is egy idő után... a munka az munka - legalábbis a legtöbb ember nem szereti azt, ha valamit KELL csinálni.
Itt nálunk van egy francia tulajdonú cég, a barátom kb. a felülről 4. ember, ő járt ki Párizsba kapcsolatot tartani. Mikor először beszéltem vele erről, mondom:
- de faxa lehet, kirepülsz Párizsba, ott vagy egész 7végén (a repjegyet így veszik neki, mert így olcsóbb) meg lakatnak szállóban... erre ő:
- ja, az első 20 alkalmat én is élveztem 😁
...mondjuk ez kb. 10 éve volt, de akkor is volt már net, mégis ki kellett neki szaladgálni, nem tudom, most hogy intézik.
én is tankoltam
ennyi benzin sosem volt még benne
gyors ki is merem kannákba
Nem nézem, hogy mennyi a gázolaj. Én még 480-ért tankolok.
Mint mindenben, ebben is nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen olcsón tankolhatsz. Gratulálok!
A 764ft-rak engem vezetett félre a média.
https://www.google.com/amp/s/2...
Én tegnap tankoltam, 674-ért, M1 melletti OMV, szóval nem is egy kis falusi kút... ettől azért odébb van a 764.
én megőrülnék szálloda tesztelőként
500 ezres fizetésért se tudnám csinálni
Sokféle vállalkozás van, ha szélsőséges példát akarnék mondani, ha maszek suszter lennék, akkor is az lenne mint most, 16 órakor bezárom a boltét és kész. Most is, csak most az irodát. Amihez kicsit értek, az jellemzően építőipar, ott meg ezt nem lehet megtenni. van választásom a másik végletre is, a kamionos haver most váltott a németeknél egy másik cégre, mondta, ha akarok bejuttat, mert nagyon keresik az embert, ő most az új cégnél nettó 3.300,- euro-t kap. Voltam vele pár éve Luxemburgban, pontosabban odáig mentem, hát... abban az egy hétben érdekes volt, de nem hiszem, hogy most tudnék váltani.
Szóval akinek olyan lehetősége van, hogy érdekes és szerethető munkája van, és még tényleg jól is fizet, az elég ritka lehet. Tévedés ne essék, ha megkérdeznék pár embert, minimum a fele azt mondaná, hogy szereti a jelenlegi munkáját, de én inkább azt gondolom, hogy elfogadja, mint szükséges rossz.
Én egy jót tudnék, azt, aki álruhában utazik, igénybe veszi a szállodák szolgáltatásai és utána a tapasztaltak szerint osztogatja a Michelin csillagokat.
- Hé, freelac úr, leadtad a jelentést az utolsó munkádról?
- Ja, főnök, Önnek is küldtem egy pld-t.
- Köszi, akkor a pihenőideje után, el kéne menni a Nassauba a Fowl Cay Resort-ba, az osztályvezetője majd átadja a 5 ezer dollár költőpénzt, a repülőjegyet, vízumot meg ami kell. Arra kérem, hogy a szauna mellett a motorcsónak kölcsönzést is próbálja ki és pontozza.
- Ó, megint a Bahamák... nem lehetne most inkább Tiszalökön a Hotel Vezúv?
- Jó, utána akkor az lesz.
villanyos bicikli aztán spórolsz is meg szabad levegőn vagy
6-800 között már vannak használható bringák
én tuti vennék ha újra ingázni kellene
7-8 hónapig simán lehet bringával veretni, egy év alatt visszajön az ára
Ja,és hallottam véleményeket hogy 3 hét és piacira esik vissza,20-30 forintokat is.
90+90,meg van 6-7 kanna.
Hobbikiegészítő a járgány és életmegkönnyítő.Jobb mint bérelni minden alkalommal.Megkeresi az eltartásához szükséges pénzösszeget.
Majd tankolunk a mai ár szerint 764ft-ért!
Van lóvé még a zsebekben.
Tárazni?
Mennyi ideig elég neked 90L?
Nem hinném, hogy sokáig.
A novicsokra is hogy visítoznak,oszt a navalníj még mindig él.
Szóval lehet elő kéne venni a tokareveket. 😂
https://444.hu/2022/09/13/kiesett-egy-orosz-oligarcha-a-jachtjabol
Nem akadt egy legalább tizemeletes ház a környéken 😂
Nem is értem miért tüntetnek mostanában. 😆
Pénzeső van,és olcsóság.
Hát,mivel magántulajdon nem céges.............dosztmindegy.480-ért tankolok.
Még be kell tárazni,van egy 90-es ugyanilyen duc tankom. 😆
"ez ad egyfajta pénzben nehezen kifejezhető bizonyosságot" - mi, a munkahely? Ne viccelj már... az is tönkre mehet, vagy csak 1x kitesznek. Ha meg olyan a munkaköröd vagy a képesítésed, hogy biztosan nem raknak ki - akkor azzal a magánszektorban is biztonságban lettél volna.
Akkor örülsz, hogy a dobozos benzines.
Ja dízel??? 😂
Öcsém ebben a hónapban kapott 300-at az államtól és 300-at a cégtől és megemelték májustól összesen 5-el az órabérét támogatásképp.........lehetne hasonlóképp nálunk is, mindenesetre megkérte a zasszonyt, hogy küldje el mi kell (mosópor meg ilyenek) mert azt olcsóbban hozza mikor jönni fog. Nagyon itt akarok élni főleg, hogy a ház is alakul és remélem, hogy nem lesz kényszer erre.
Én most kb. havi 1500-at megyek melóba és még 1000-et csak úgy, a tömeget meg hagyjuk vidéken még a nagyobb városokban is.
Ne izgulj,vágtat lefele a benzin,a gázolaj nem.
Vagy költözz közelebb.
Havonta kénytelen vagyok csak a munka miatt kb 800km-t autózni. Az kb 65L gázolaj. Nem tudom pontosan mennyi az ára, de ha 700ft/l, akkor az már a gumikopással, olajcserével közel 50e felett van. Abból térítenek kb 12e-t. Tömegközlekedés nincs olyan, amivel váltásra felérnék. Így csak az autó marad.