Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az után kezdődik a konteo amikor felteszi az ember a kérdést: miért?
Majd január környékén térjünk vissza a dologra. 😉
Így van, nem is ezeket kérdőjelezi meg a zember. 😄
Némely konteónak van valóságalapja hisz épp a cia a koreai háború idején mikor elkezdtek a dolgaik kiderülni ők találták ki, hogy azok konteók, magát a kifejezést is ők találták ki csak erre a vonatra felültek azok akik valódi konteókat terjesztenek bármilyen okból.
Ironizáltam, mert Sanyi rámtette az alusipkát, pedig a valóságnál nem kell nagyobb fantasztikum!
Ezek nem konteók, ezek tények.
Én is elég sok konteót tanulmányoztam már.
Hogy csak a legközelebbieket említsem.
A világ legnagyobb atomhatalmát egy demens, vénember irányítja, aki egy színpadról sem talál le egyedül!
Vagy, hogy azt az országot amelyik hadban áll oroszországgal, nos annak az elnöke egy huszadrangú komédiás, aki a pöcsével "zongorázott" és magassarkúban táncikált és ebbe az országba önt a világ többi országa euró és dollár milliárdokat, miközben a saját polgáraikat arra kényszerítik, hogy eszement módon fizessenek mindenért irreális árakat, de ugyanakkor takarékoskodjanak!
Vagy, hogy minden ország seggbe van rúgva egy rossz szóért is, de van a közel-keleten egy picsányi hely amelyik bármit megtehet, mondhat bármit, követelhet bármit, meggyilkolhat bárkit, senki sem szólhat egy szót sem!!
Hát igen, én is készen vagyok a konteóktól!
Azt jól olvastad.. amíg az elcsalt területeinket vissza nem csatolják 😠
ennyire nem mélyedtem el egy "vallásban" sem
ellenben nekem rengeteg felesleges időm van, és ha rámjön a hoppáré akkor egy témában megnézek annyi mindent amenyit csak találok, még akkor is ha azok olyanok hogy a hold egy fém űrbázis csak beszórták porral 😂
na szóval azért egy csomó mindent össze lehet rakni, leginkább a nagy multicégek a fő gecik a jelenlegi világban, usában pl olyan óriási cégek vannak aminek több száz vagy akár több ezer márkanév van a tulajdonukban
ezeknek a nagy cégeknek meg óriási ráhatásuk van a politikai döntésekre is
én nem azért nézegetem ezeket mert félni akarok, vagy én legyek a nagy igazságmegmondó, csak rettenet unatkozom
ráadásul le többnyire le is szarom, hiszen lehetetlen ellene tenni bármit is
Csúsztatsz, általánosítasz és álltatod magad!
Te dolgod!
Én azt soha, én erősen hiszem amit hiszek és mindent hiszek amit elhitetnek! 🖖
Nem egészen mindössze az van, hogy a vad konteósok nem bírják elhinni, hogy a dolgok sokkal egyszerűbbek és mindenképp keresnek valami igazólást a felsőbb háttérhatalom létére, hogy ne kelljen a fejüket kapkodni mert hát vannak azok akik megmondják, hogy mi az igaz és mi nem.....hol is láttunk ilyet amióta ember létezik?.........először a varázsló, sámán oszt a vallások most meg a konteók a lényeg, hogy valaki/valami irányít és rosszat akar ezért félni kell............az átbaszások amiket írsz szintén örök és nem a rócsildek és cionisták meg ilyen aljasok találták ki elsőnek hanem az első aki törzsfőnek és varázslónak kiáltatta ki magát és élősködött a félősebbeken és ez örökké a így fog menni. 👁️‍🗨️
Vagy soha nem ért véget még az első sem......olvastam valami oldalon.....
Akkor sem veszed észre a valóságot ha felbuksz benne!!
azt azért hozzátenném hogy az emberek többsége képtelen felfogni azokat a dolgokat amik kibillentenék az érzelni komfort zónájukból
pl aki orvos az csak jó lehet, és a geci orbán és társai miatt van az hogy ezelőtt 30+ évvel is csak akkor műtötték meg ha a borítékot a zsebbe dugták, és ma is így van ezen az sem változtatott hogy a fizetésük eléggé jó lett
persze most nem a kórházban dugdosság a zsebbe hanem a magánrendeléseken
de lehetne akár az élelmiszeripart,a vegyipart, a bankokat és az egyéb multi cégeket is felsorolni, ezekről is egy állandó pozitív kép van reklámozva és bele sem gondol az ember hogy pl a bifidus essensis egy akkora átbaszás amiért egy sima vállalkozót lecsuknának évekre
Az megvan, hogy az összes ilyen oldal kitalálója gyakorlatilag pár ember akik többnyire egymásra hivatkoznak? Nem volt spanyol nátha és Pastour is kamuzott. Nyilván nekik van igazuk hisz megvilágosodtak, de jó is szektásnak lenni, olyan könnyű az igazságnak teljes birtokában lenni bár valóban idegesítő, hogy a sok tudatlan miért nem fogja fel a valóságot!? 😬
Eddig kb. egybillió forintot hajigáltak bele ukrajnába!!
Amúgy az vajh megvan neki, hogy a II. Vh. 1945-ben véget ért??
Ezeket a lengyuszokat nem az eszükért tenyésztik.

https://mandiner.hu/cikk/20220...
Sztem csak nagy a közös halmaz 😁
nem kell rá gondolni
igazándiból semmit sem tehetsz
ha ezeknek a dolgoknak negyede igaz már akkor is olyan mélyen beleették magukat minden döntéshozó szervezetbe hogy nem lehet ellenük kit tenni
azért is hagyják élve ezeknek a gondolatoknak a terjesztőit mert tudják azt hogy nem tehetnek ellenük semmit
kell jókat enni-inni dugni amíg lehet aztán szarni a világra
ha agyal az ember akkor is összedől a ma ismert világrend ha nem agyal akkor is
Hát tudod, még ebben a baromságban is több realitás rejlik, mint mondjuk a CNN vagy az M1 híradóiban🤔
Épp most nullázzák le a társadalmat, veszik el mindenünket.
De nem gond, a humorérzék fontos, mondjuk tényleg fontos😂🤣
Mondjuk van egy 3 részes docu. sorozat róluk.Ez a 3. promoja.

http://youtu.be/3jLaf5qj8cs
Ezt nem fogják érten 🙃 hogy a szép új világba nem fér el mindenki
Covid egy most teljesen új dolog ,amit csak véletlen filmesítetek meg 2011-be 😂 😂 😂
https://www.mafab.hu/movies/fe...
a modern kori orvoslás is a fogyasztáson alapul
ha valami bajod van vedd be a gyógyszert és érezd jól magad
a betegséget nem gyógyítja csak tünetmentes lesz, és amint nem szedi a gyógyszert máris szarul érzi magát
Az nem ugyanaz? 🤔