Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neeeem, a gyíkemberek! 😄
Olyan kis viccesek vagytok.
Az megvan, hogy kb. 1900 óta a rokkefeller intézethez köthető az orvosképzés, globálisan!?
Az első dolgaik közé tartozott, hogy kivezették a természetes hatóanyagok jelentős részét!!
Szóval igazából spanyolnátha sem volt... nem is terjedt... az a pár, aki meghalt benne, az is (akkor nem létező) védőoltástól. Értem! 😂
Nem rögtön a cionisták? 🤔
A spanyolnáthát az oltások okozták, rengeteg elitélt töltött el sok időt "fertőzöttekkel" mert kedvezmények voltak beígérve.
Egy sem fertőződött meg!
Gondolom pasteurt is nagyra tartod? 🤔
Immun nagy részét örökli a ember valamennyit meg hozzátesz vagy el 😃
Covid meg mindig volt csak "fől javitoták lábborba meg a médiába "azt hogy válságot csináltak mesterségesen azon nem lépődtem meg csak max a módszerén
Na ez jól mutatja a hozzáértésedet ... spanyolnátha megvan? akkor új volt, el is vitt sok milló embert, most meg táppénzre se vesznek miatta... covid dettó
Amúgy bírom az ilyen erős immunrendszerű embereket 😁 talán gyúrtok rá?
Immunrendszer meg tátott szájal nézte a mázlit 😂 😂 😂 és biccentet egyet hogy ez meleg volt de megúsztuk 😂 😂
(influenzától mért nem pánikol senki ??? pedig ott is van halálozás )
Ilyen halálozási arány mellet Nem nekünk volt mázlink hanem akik meghaltak azoknak pechjük.Nagyon nem ugyanaz
Szoval kamu volt a holdraszallas. 🤔
Nem mindenben, de a legtöbb dolog amit a hivatalos csatornákon tálalnak nekünk, nem igaz!
Nem tudom meddig akarsz még gúnyolódni?
Talán nézz ki az ablakon.
Nálad sokkal nagyobb embereket láttam mellet döngetni, aztán meg betegen rinyálni... mondom, 1-2 el is patkolt... nektek szerencsétek volt, és nehogy azt hidd, hogy ebben bármi szerepetek volt. Nem számított a kor, az izom, az önbizalom se, csak a mázli.
Na jó, de te azt se hiszed el, hogy jártak a Holdon... 😂 mindenhol és mindenben összeesküvést látsz - néha lehet igazad 😅
Meg még vagyunk egy páran kivételek akit az elejétől fogva nem lehetett hülyének nézni .
Kb. a 2.-3. napon.
Számtalan hiba történt az egész ügy kezelésében, nem nálunk, hanem az egész világon. Sztem is túlpánikolták... de időben senki sem okos, utólag meg mindenki 🤔
...persze te kivétel voltál, mert te az első napon láttad, hogy ez egy világ-szélhámosság 😅 és téged nem fog megölni. 😁
Nem hiszem, de az biztos, hogy aki már fertőzött volt, és ráoltottak, na azok voltak a legszarabbul 😅 Volt pár ilyen, hogy a családban valaki bekapta, kurva beteg volt, erre férje-felesége-kölke-szomszédja (kívánt aláhúzandó 😁) jött egyből szuriért. Csak legtöbbx az már késő volt.
Az a pár tízezer ember akiket kirúgtak a kórházakból, vagy később megtagadták az ellátásukat, akiknek elmaradtak a vizsgálataik s e miatt már kicsúsztak az időből, szerinted esténként ők is tapsikoltak??
Még mindig érdekel vélemény a nagy herszoni offenzíváról?
Jelen állás szerint megindult naggyábol 10e ukrán,javarészt a lengyel ajándék T72-esekkel,meg csülldet mellé egy adag BMP.
De ez így azon a billárdasztal herszoni régióban szerintem karcsú lesz.
Ugyi a szagértők szerint offenzívába 3x-os túlerő kéne.Ami nincs.Mivel kb 20e oroszt telepítettek oda offenzivamegállításra.
És míg ukrán tüzérségi-légierő védőernyő nuku,orosz meg van.
Így nekem is kétségeim vannak.
Igaz propaganda de elkezdtek szállingőzni felrobbanó bmp-T72-kről,tiszta mintha kijev előtt lenénk februárban,csak mos kék-sárgák selejteznek.
Akkor tulajdonképpen a csollány lehet hogy az oltás miatt halt meg?Ha nincs oltás lehet hogy simán felgyógyul?
Csak a történeti hűség kedvéért: Kóbor a korához képest jó állapotban volt, Csollány meg akkor kapta az oltást, mikor már meg volt fertőzve...
Abban egyetértünk, hogy a kovid nagy átverés volt - de nem biztos, hogy az is egyetért velünk, aki elpatkolt miatta ☹️
Kóbornak volt egy rakat baja, Csollány meg oltott volt.
Nekem is halt meg makkegészséges , 27 éves barátom, igaz 2001-ben, akkor nem mondták, hogy kovid!
ellenben most hunyt el egy ismerősöm, 50 évesen és a prof azt mondta, hogy ennyi vérrögöt még nem látott és mivel más nem utalt a dologra, csak a 3 fájzerre tud gondolni!
Nem kell elhinned, a prof is mondta, hogy nem írja le, de kimondta!
Ha nem tolta volna az összes média a nap minden percében, pont annyira szartátok volna le, mint a többi "halálos" vírust!
De képtelenek vagytok telibe beismerni, hogy mindenki át lett baszva!!
Mikor az influenza mellékhatásaiba szűk 3 hónap alatt, belehalt 7500 honfitársunk, le sem szartátok, mert a média sem foglalkozott vele!
Most meg megint látom, hogy az agyhalottak egy része maszkban rohangál!
A COVID EGY KIBASZOTT ÁTVERÉS, DE HÜLYÉK VAGYTOK MÉG AHHOZ IS , HOGY ENNYI IDŐ UTÁN BELÁSSÁTOK!!