ilyen béna módon mint nálunk?
mert ha az állam adja a különbözetet a boltosnak az sem az igazi, de legalább nem drágul a többi termék, szóval mindenképp jobb módszer
a gazdag nyugatiaknak is kell segítség? ki gondolta volna
ott ahol kolbászból van a kerítés lassan virslire se tellik?
40 ezer mínusz?
nem nyíregyházáról kell pestre járni dolgozni
a kényelembek ára van, csak ezt eddig természetesnek vettük
amikor ilyen bajság beüt akkor gondolkozik el az ember milyen pazarló életvitelt folytat, még itt a csóró keleti blokkban is
a legnagyobb baj abból lett hogy volt sapka
pl egy boltos bukott mondjuk 10 terméken x összeget emiatt az összes többin emelt pár százalékot és így kompenzálta a kiesett pénzt
aztán amikor megszűnik a sapka akkor nem fogja ám csökkenteni a többi termék árát
a sok idióta meg örül a sapkának 😂
Az ársapka megszűnése mindenkit érzékenyen fog érinteni, de akkor köszönjük ezt az egy évet. A minap mondta egy molos kutas csaj, ő hall olyan pletyót, hogy dec.31-ig lehetséges marad a sipkás üa.
Hát ja,én is ezt mondom.Persze,jól hangzik ez a pénz,de valójában ennél nagyobbat ugrott/ugrik a kiadás oldal.És még valami,nem szabad elfelejteni hogy jelen állás szerint ez a pénz addig jár amíg a veszélyhelyzet fennáll.Az már más kérdés hogy nem fogják merni meglépni hogy utána meg visszavonják.
Elég, ha az üzemanyag már nem lesz hatósági áras. Nekem már vissza is veszi a bérememelés egy részét. Kb havonta 40e ft mínusz. A többit meg visszaveszi egy bevásárlás alkalmával. A rezsit már hagyjuk is! De megoldjuk ezt is.
Eszerint nem függ beosztástól? Akkor a honvéd, a tiszthelyettes és a tiszt ugyanabban a beosztásban van? Hááááát lehet, rég voltam katona és azóta simán változhatott. 🤔
Olyan fele kanyarodott volna, amit nem szerettem volna, igy a kevesebb de aranyaiban a munka szempontjabol meg kevesebbet valasztottam. Igy van egy csomo olyanom, amivel nem sokan rendelkeznek.
Idom.
Nem mondhatni rossznak.
Viszont már a 180 ezerhez már tenni kellett egy keveset. Így már eléri a segédmunkás szintet. 👌
De mindenki magának választ hivatást.
én ahová járkálok sehol sem volt emelés és nem is lesz
januárban volt kb mindenhol egy 10% alatti
nekem 2 éve nem nőt az órabérem
ennek tükrében nem rossz a yard emelés
mert ha az állam adja a különbözetet a boltosnak az sem az igazi, de legalább nem drágul a többi termék, szóval mindenképp jobb módszer
a gazdag nyugatiaknak is kell segítség? ki gondolta volna
ott ahol kolbászból van a kerítés lassan virslire se tellik?
Nem,az orosz gazra nem.
nem nyíregyházáról kell pestre járni dolgozni
a kényelembek ára van, csak ezt eddig természetesnek vettük
amikor ilyen bajság beüt akkor gondolkozik el az ember milyen pazarló életvitelt folytat, még itt a csóró keleti blokkban is
pl egy boltos bukott mondjuk 10 terméken x összeget emiatt az összes többin emelt pár százalékot és így kompenzálta a kiesett pénzt
aztán amikor megszűnik a sapka akkor nem fogja ám csökkenteni a többi termék árát
a sok idióta meg örül a sapkának 😂
Idom.
Viszont már a 180 ezerhez már tenni kellett egy keveset. Így már eléri a segédmunkás szintet. 👌
De mindenki magának választ hivatást.
januárban volt kb mindenhol egy 10% alatti
nekem 2 éve nem nőt az órabérem
ennek tükrében nem rossz a yard emelés
Még az a szerencse, hogy a boltokban nem volt áremelés. 😂