Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a szomszédomnak van vagy 6 pozitív covid teszt eredénye, és nem a patikus gyorsteszt egyik sem
az első háromnál szigorúan itthon maradt 2 hétre, a többinél leszarta, egyedül a gyereket nem vitték ovodába pár hétig ha pozitív lett a teszt
asszonyka most is köhög lehet megkapták a 7. kört is
Biztos van rá valami tudományos magyarázat.Mert hát igazság szerint nekünk sem kéne élnünk hisz voltunk cocidosak.
Mákotok van! 👍️
Az hát,az összes oltattlan meghalt,csak a pipi meg én maradtunk meg.
🤔
Ez most komoly??
Meg még sokan mások.Nyugi,az oltottak most jönnek.
Szerintem oltott is lett oda bőven
...sok okos, aki nem oltatott, az meg elpatkolt. Egy szerencsénk van, hogy te meg Pipi túléltétek 😅
Hát én is.
Bógyó is csak kapott már 5-6 at remélem. 🙂
Úgy rémlik a covidnál is így volt,nyomatták hogy oltass mert meghalsz,a sok hülye meg rohant is.
Mondjuk amikor azt sulykolták hogy olcsóbban jutunk gázhoz akkor elfelejtették beégetni hogy valami tőzsdén veszik és attól függ ára . Amit meg értek én csak eddig nem ez volt kommunikálva . És ezzel csináltak is egy kis zavart a fejembe 😌 De hát ez van
ha egy hírt sokazor hall az ember több forrásból az úgy tudatosul benne hogy eztényleg így van
ez a lényege a reklámnak is
napi 15x hallja az ember az adott nevet és ha a boltban meglátja akkor "ismerős" lesz a termék és megveszi
ugyanez a hírekkel is, ha mindenhol azt tolják hogy enelkedik majd a gázár, akkor amikor felemelik az árát mindenkinek természetes lesz hiszen hetek-hónapok óta ezt hallja
és ez mindenre is alkalmazható, geci putyin vagy geci irak stbstb

amúgy én us ezt slkalmazom amikor olyanra költök ami drága és az asszony szemében felesleges
pl bojli rendelés is olyan hogy panaszkodok előtte hónapokkal hogy milyen drága meg higy lassan venni kell stbstb
aztán amikor megjön a 70-100 ezres csomag teljesen természetes hogy ez ennyi meg ez kell 😂
Nem putyin zsarol vazze, hanem a "vezetőink"!!
Az egész egy szaros színház, ahol megint fehér emberek hullanak ezerszám, a zsidó megint gazdagszik, a nép szopik, de ennek ellenére egymást marja, mert a megosztás ismét műxik!!
Nézzetek már szét!!
A ruszki áruk minden gond nélkül áramolnak amerikába!!
A gáz jön, sőt kérik, az olaj dettó!
Kell még valami bizonyíték??
De a hülyék egymást marják, hogy ukrán-ruszki!?
Oltott-oltatlan!?
Magas-alacsony!?
Barmok gyülekezete!!
hát akkor nagy fasz vagy ezen igazán nem vitatkozom veled(fetrengős)
felesleges(kezeit széttáró) Aminek a szakértője vagyok annak az ellenkezőjéről nem nagyon tudnak meggyőzni 😆
Most pont azt mondtad amit én... akkor mi a faszon Sértődtél be? ugye hogy hülye vagy? 😁
majd jön a "ne fürdjé le"
Haver az ablakokat nem tudta betenni az új házakban olyan fasza lett a káva, hogy inkább újból kellett csinálni vagy szorult volna az ablak 😅
Apropó a kis faszt te vagy, seggdugasz, én 182 vagyok tehát nagy vagy átlagos fasz, de semmiképp nem kis 😅
😂
szerintem lakjál meszes házban, ha a retró lett a menő le ne maradj róla 😅
nos van igazságtartalma(gondolkodós) Valóban kevesebbet exportál az orosz a gázból kb. 30-35%-kal(kezeit széttáró) Azt elfelejtették hozzátenni, hogy ennek ellenére többszörös haszonnal az előző évi kitermelésből származó bevételhez képest(fetrengős)
Állt beléd a nagy lófasz 😁csak az ismeretedet akartam tágítani... attól még hülye maradsz, de legalább próbálkozom 😄
😆