Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végre valamiben egyetértünk 😀
Pedig Ini még képet se rakott fel róla 😁
Baszki,inkabb nyomjatok a herszoni nagy offenzivat mint a fosast. 😂
gyorsan kiürül a szervezet amikor ilyen intenzív a kipakolás
de azok a kibaszott görcsök nagyon durvák voltak
"elkapott a fosókor de úgy hogy majd be szartam" - úúú, ez télleg dúúúrva 😂
"bár a sok év élsport azért nem múlik el nyomtalanul a szervezetből"

Igen, a sok (természetesen mind legális) "táplálékkiegészítő" biztosan sokkal egészségesebbé tesz...
Mondjuk ez is tény.
Mit nem mondtak? 😂
De hisz azt mondták a szakértők hogy immunrendszernek ehhez nincs köze.
ne is mond az utóbbi hónapban 2x elkapott a fosókor de úgy hogy majd be szartam olyan görcseim voltak 2-3 napig
az első durva volt 24 órából 20 óra a budin
a második az lazább volt ott ráértem 20 percenként futkosni
egyet meg átvészeltem egy nap alatt, akkor csak kicsit fájt a bélés nem volt görcs
családban megvsenki más nem kapta el
mondjuk szerencse mert csak egy budi van
Ez az oltott oltatlan is egy örök vitatéma! Az a baj hogy az immunrendszer amit elvileg öröklünk, nem mindenkinek egyforma: Tapasztalatok alapján pl. az influenzát egy folyosó végéről is elkapom, otthon a feleség még tüsszögni sem hajlandó. A hányás-hasmenéses vírus meg őt teríti le jobban, többnyire infúzión végzi!
Szóval az oltás sok embernek nem biztos hogy használt, de valószínű hogy többnek igen!
Igen! A kötelező oltás kicsit erős!
De azért itt elég sok mindent mérlegelni kellett! Gazdaságtól kezdve... Azért nem lettem volna semelyik orvos helyében, ha csak úgy elengedjük a vírust, és a kórházban a lélegeztetőre nem fért volna több ember, és nekem kellene választani hogy ki legyen aki most lemarad és meghal!
Szóval ki tudja pl. 3 oltással 2 nap alatt átvészelt kovid, ha mondjuk oltatlan lett volna az illető, akkor lehet hogy meg sem érzi, vagy egy hétig halálán lett volna... Soha senki nem fogja tudni megmondani!
Max az aki el tudja dönteni hogy a szülés vagy a tökönrúgás a fájdalmasabb! 😅 (És nem gépekkel mérve...)
Ja,főleg úgy hogy aki coviddal halt meg az is covidban halt meg.
Hát az biztos.
Jóravaló dolgok ezek a statisztikák.
Csak nem tudod, hogy melyik a hiteles.
Olyan kb mint a magyar átlagkereset közel nettó 350.000ft.
Jól hangzik. 👌
igszad is lenne ha lehetne bizonyítani
de nem történt boncolás így csak találgatniblehet mi baja volt
amúgy a kóbort nem venném számításba
csollányt még esetleg, bár a sok év élsport azért nem múlik el nyomtalanul a szervezetből
Kérdezd meg Kóbort meg Csollányt! Egészségesek voltak, kisportoltak, sőt önbizalommal is teli, mint az itteni idióták 😅
Csak az ismerős körömben 2 volt, aki makk egészséges, középkorú, mégis mentek a levesbe - persze oltatlak voltak azok is, mert nekik ugye nem kell 🙁
én csak pár emberről tudok jellemzően mind beteg volt
olyanról akinek "semmi baja sem volt" azoknak inkább hónapokig tartó felépülés lett a részük
pl bogyót se a covid vitte volna el hamem a 40 év tüdőt rongáló cigaretta
Ez hülyeség... ha szíven szúrnak egy rozsdás késsel, akkor se a késtől halsz meg, hanem attól, hogy leáll a vérkeringésed 😁 de mégis, ha nincs a kés, nem halsz meg.
Kés helyett gondold oda a kovidot.
Hála Pocsesnek 😁, van erre külön totyik, de oda meg nem írok. Ide meg nem illik a téma... csak én (áttételesen) nagyon sok kovid halottról tudok, valszeg többről, mint te meg Bléd együtt.
számomra nincs is ilyen
mert egy emberről sem lett bebizonyítva hogy a halál oka egyedül a covid
kíváncsi lettem volna az olyanoknak mennyi baja lehetett aki "sosem volt orvosnál" és meghalt
pl saját magamról se tudom mennyi bajom van mert én se járok orvoshoz
Az ittenire 😅 3 féle ember van: oltott, oltatlan, és kovid halott. Nyilván az utolsó csoport nehezen érvel 😁 tehát úgy tűnik, mintha nem is lenne ilyen.
Melyik statisztikára gondolsz?
Hát a matek meg a statisztika nem az erősségetek 😂 Nyilván aki meghalt, az nem tudja itt tépni a száját, szóval ez nem releváns minta 😁
lehet már többször is, csak ezek a hülye alusipkások semmit se vesznek észre 😂
Ó,hát te sem haltál meg?
Nafene ! Akkor én meghaltam ? Nem szólt senki 😂