nem fogja megérteni csak fújja úgy is a hülyeségét. Megállapodás nélkül senki nem fog mészbázisú festékkel baszkódni lehúzza hérával(bár az mostanság elég szar lett) vagy intallerrel színbe oszt jó napot(kalapemelős)
mer kibaxot okosnak érzed magad pedig csak egy nyomi kis fasz vagy(kezeit széttáró)
Azért nézd már vissza ki állt bele kibe(kezeit széttáró)
Na mind1 is minek pazarlom rád a tehetségemet 😅 a feleséged nélkül rég éhen haltál volna 😂
De ki az, aki leolt két évre meszert, mert majd biztosan kell meszelni a szobát?
Van a biomész aka mészfesték, vagy mészhidrátból pár nap, vagy egy hét alatt?
Azok szomaliai kalozok volta es egy PMC,van beloluk ruszki es USA is.
Elejen meg polgari fegyverekkel es tuzolto vizagyukkal,utobbi idoben mar nehezgeppuskak es rohamfrgyverek is benne voltak.
"a ruszkik akor is szemetek ha fuldoklót húznak ki a vízből"
Ezt a hülyeséget meg honnan vetted?
Pár (jópár) éve volt ilyen sztori hogy valami hajót amit orosz katonák/zsoldosok(?) védtek, megpróbálták elfoglalni a kalózok. Ők persze nem hagyták, aztán a pár rongyfejűt, akik túlélték a bulit, beültették egy csónakba és otthagyták az óceán közepén. Állva tapsoltam nekik!
Szankcioknal tudni kell par kerdesre a valaszt.
Biztosan tudom potolni rban es mennyisegben mashonnan a szankcio targyat?
Ha egy biztos igen,akkor mehet.
Biztosan nem tudja masnak eladni a szankcionalt a targyat?
Ha ez is igaz akkor meget.
Ha ezekre a valasz egy majd lesz valami akkor ne.
Itt most az van hogy februarban reflexbol es zsigerbol ment a majd megvesszuk mashonnan pikpakk,europa vagyunk,megtehetjuk.
Ja,csak epp egy egyensulyban levo piacrol kopockoljuk az egyik legnagyobb forrast,a tobbi meg csak pillogott hogy mivan?
Ez nem egy zoknigyar ahol betesznek meg 100 kotogepet es maris mehet a dupla mennyiseg.
Van egy okolszabaly,egy olaj vagy gazmezo mehinditasa par milliard dollar,megtetulese a befektetesnek kb 20-25 ev es 3-4 ev a beuzemeles,vezezekek stb.Nem egy csap megnyitasa.
Na ezert kernek hosszutavu szerzodeseket,de europa nem kotott ilyet senkivel,majd a tozsden szpot piacon vesznek ha olcso.
Ja,de a szpot olyan hogy ha keves a kinalat megy fel az ar.A ruszki tudja,le is tekerte a kinalatot.
Namost tehat nincs eleg a piacon,ennyi biztos,de ezt mondtak is elemzok,erre habeck meg a tobbi majd vesz katartol,norvegtol,azeriektol,de most egyiknek sincs,minden ilyen johir tobb ev mulva es kicsit tobb lesz,de kozeleben sem vagyunk a 150 milliard kobmeternek.
Es meg jon a 35 os fosszilis karbonsemleges dontes.
Na ezek nanana nem kezdenek plusz kitermelesbe ha nyocevmulva nem kell.
Marad az hogy nincs,de ha van akkoris gecidraga.Koszi unio.
Hollandok se különbek...most nyilatkozta az egyik miniszterük, hogy az energia válság miatt minden 3. holland család megélhetési válságba került - a Zapjuk faxát ezeknek 😅 persze kérik az eju segíccségit 😡
A dánok meg bemondták a TV-ben, hogy takarékoskodjon mindenki 😂 és kevesebb vízben fürgyenek 😂
A masik erdekesseg,a bulkiralyno finn miniszterelnok.
Hatt nem sikerul neki meg ha sirdogal is az ukrikert egy sort akkor is gondjai vannak.
Inkabb nyaral,minthogy a gazdasaggal torodne.Vegulis pr rendezvenyek bulik,nyaralas jobb moka mint allami vallalatokra ranezni mit csinalnak szarul.A finnek fozetik a nemet gazarak novekedeset.Kiraly vezezok vannak a fenyes nyugaton. 😆Errol a hulyek paradicsoma film jut eszembe. https://24.hu/kulfold/2022/08/...
No,ahogy olvastam a ruszki filozofus lanya felrobbatasaval gyanusitott ukran no 17 kesszurassal ongyilkos lett becsben. 🤔
Hmm,nem volt 10 emeletes lakas a kozelben balesetveszelyes korlattal?
Az FSZB ebben eleg gyors es profi,fa o volt ha nem.
En a helyeben kijev legmelyere mentem volna nem becsbe.
mint írtem festéshez nem az igazi, akkor van az hogy ha a kezed végighúzod teli lesz törmelékkel
mikronos szűrőn meg úgy sem lehet megszűrni, az ilyen már a harisnyát is eltömíti
Faszom ótogassa... lehet venni oltott mészpépet, sokkal kevesebb macera.
Az megvan, mikor a cigány belesett a meszes gödörbe? kiabál is rögtön:
- hé, nyújtsatok ide gyorsan egy lápátot!
- há békápod té, Gazsi, most letté fehér, oszt má dógozni akarsz?
biomész? ilyen is van? szerintem evvel csak a hülye városiakat veszik le mert ami bio azt el lehet adni 3x annyiért
lusta vagyok megnézni mi az a mészhidrát, szerintem az lesz az oltatlan mész a "fehér kavics" amikor mi oltottuk a meszet hoztak egy halom fehér kavicsot, engedtünk vizet egy 200x100x50 centis vas kádba amior megtelt pakoltuk bele a fehér kavicsot
aztán kurva forró lett a lötty, amikor már nem pattogott-ropogott feloldódott a kő akkor a kád végében lévő ajtót felhúztuk és kiengedtük a forró cuccot
persze előtte ástam egy 3x3x2 méter lyukat a kertbe
mikor végeztünk majdnem teli lett a gödör, meg nem mondom mennyi fehér kavics lett hozva, de a billencs liaz teli volt
2 napig folyt rá a víz, aztán hagytuk szikkadni, majd amikor kemény lett a teteje akkor rápakoltam egy csomó homokot
ebből építkeztünk, aztán ami maradt eladtuk, kb 2x annyiért mint amennyiért vettük a fehér kavicsot, akkor mondta egy festő ember azért veszi ezeket mert a mésznek állni kell pár évet akkor lesz jó
még most is van pár zsákkal elásva a portán, de amikor legutóbb kerestem nem találtam, szerintem a fészer hátulja rajta van a lelőhelyen, 2 év alatt egész sokat megváltozott a terep, pedig úgy emlékeztem a ház vonalától 10-12 méterre hátrafelé és jobbra van elásva
majd 5 ezer év múlva régészek megtalálják és gondolkodak rajta mi a szart akart vele az az ókori idióta 😁
...mert te sem értesz hozzá.
Mészhidrátot kell vízzel "oltani", én egy vödörbe egy maréknyi cementet is raktam amikor meszeltem, és utána szűrni.
És minek éveket???
Igen,mert meszelni leginkább csak pasztell színre lehet. + mai festők legtöbbx nem "szakemberek", "guríccsuk le disszuval, szobánként 2 kiláért", ennyit tudnak ☹️ Pont, mint Pipi, csak ő magának gányolja 😁
amúgy a bolti mészfesték egy halom fos
anyémék az ólakat akarták vele festeni de az minden csak nem mész
az igazi mészfesték az úgy készül hogy veszel oltatlan meszet, felhigítod vízzel, állni hagyod a földben pár évet majd felszeded, felhigítod, leszűröd, majd ismét állni hagyod, leöntöd a felesleges vizet és festesz
az ilyen festésen ha a kezed végighúzod nem lesz meszes, ha veszel zsákos meszet és avval csinálod akkor teli van apró darabkákkal mert nagyüzemileg ledarálják az oltatlan meszet mert egyszerűbb oltani, plusz a nem kellően kezelt mészkődarabokat is el tudják adni
Különben nem csodálom, hogy nem ismered a meszelést, mert azt olyan helyeken csinálják, ahova téged nem engednek be 😅
Azzal kezdtem, te nyomi, hogy nem lepukkadt panelnél alkalmazzák 😂
...dehát miket is beszélek, hiszen te vágod ezt, mert 100x többet csináltad, sőt még a cigány nappaliját is láttad, ami hányszor is ér többet a házamnál? már nem emléxem 😂
Amúgy mijafaxé sértegecc ok nélkül, te kis buzi?
1000 fesóből ha egy vállal meszes melót, főleg ha szín is kell bele
nálunk van egy csomó tanya holland kézben, azok ilyen full retroba nyomják, le van a fal vakolva léccel lehúzva és ennyi, mész festék és vége a belső munkáknak
a fal teli repedéssel karccal miden nyommal és az tetszik nekik, románoknál az istálló is különb mint ezeknél a nappali
Nálad gondolom százszor többet értek hozzá nyilván 100 szor többet is csináltam már mint te(kezeit széttáró) Azt, hogy a lepukkant putridat otthon 10 évente egyszer legurítod még nem lettél festő (fetrengős) Meszezést nagyjából öreganyád használt utoljára az arány kb, 10 tonna eladott diszperziós festékre 1 kg mészbázisú(fetrengős) Újépítés? Na a mostani újépítéstől mentsen meg a jó isten kb. akkora ember hiány van, hogy olyanok dolgoznak benne szakmákban aki előtte főtt kukoricát árultak a strandon. Te már simán kivitelező lehetnél ha 2 mondatod folyamatosan hiba nélkül el tudnál mondani, na mondjuk az a ház sem kellene(fetrengős)
Azért nézd már vissza ki állt bele kibe(kezeit széttáró)
Na mind1 is minek pazarlom rád a tehetségemet 😅 a feleséged nélkül rég éhen haltál volna 😂
Van a biomész aka mészfesték, vagy mészhidrátból pár nap, vagy egy hét alatt?
Elejen meg polgari fegyverekkel es tuzolto vizagyukkal,utobbi idoben mar nehezgeppuskak es rohamfrgyverek is benne voltak.
Ezt a hülyeséget meg honnan vetted?
Pár (jópár) éve volt ilyen sztori hogy valami hajót amit orosz katonák/zsoldosok(?) védtek, megpróbálták elfoglalni a kalózok. Ők persze nem hagyták, aztán a pár rongyfejűt, akik túlélték a bulit, beültették egy csónakba és otthagyták az óceán közepén. Állva tapsoltam nekik!
Biztosan tudom potolni rban es mennyisegben mashonnan a szankcio targyat?
Ha egy biztos igen,akkor mehet.
Biztosan nem tudja masnak eladni a szankcionalt a targyat?
Ha ez is igaz akkor meget.
Ha ezekre a valasz egy majd lesz valami akkor ne.
Itt most az van hogy februarban reflexbol es zsigerbol ment a majd megvesszuk mashonnan pikpakk,europa vagyunk,megtehetjuk.
Ja,csak epp egy egyensulyban levo piacrol kopockoljuk az egyik legnagyobb forrast,a tobbi meg csak pillogott hogy mivan?
Ez nem egy zoknigyar ahol betesznek meg 100 kotogepet es maris mehet a dupla mennyiseg.
Van egy okolszabaly,egy olaj vagy gazmezo mehinditasa par milliard dollar,megtetulese a befektetesnek kb 20-25 ev es 3-4 ev a beuzemeles,vezezekek stb.Nem egy csap megnyitasa.
Na ezert kernek hosszutavu szerzodeseket,de europa nem kotott ilyet senkivel,majd a tozsden szpot piacon vesznek ha olcso.
Ja,de a szpot olyan hogy ha keves a kinalat megy fel az ar.A ruszki tudja,le is tekerte a kinalatot.
Namost tehat nincs eleg a piacon,ennyi biztos,de ezt mondtak is elemzok,erre habeck meg a tobbi majd vesz katartol,norvegtol,azeriektol,de most egyiknek sincs,minden ilyen johir tobb ev mulva es kicsit tobb lesz,de kozeleben sem vagyunk a 150 milliard kobmeternek.
Es meg jon a 35 os fosszilis karbonsemleges dontes.
Na ezek nanana nem kezdenek plusz kitermelesbe ha nyocevmulva nem kell.
Marad az hogy nincs,de ha van akkoris gecidraga.Koszi unio.
A dánok meg bemondták a TV-ben, hogy takarékoskodjon mindenki 😂 és kevesebb vízben fürgyenek 😂
Hatt nem sikerul neki meg ha sirdogal is az ukrikert egy sort akkor is gondjai vannak.
Inkabb nyaral,minthogy a gazdasaggal torodne.Vegulis pr rendezvenyek bulik,nyaralas jobb moka mint allami vallalatokra ranezni mit csinalnak szarul.A finnek fozetik a nemet gazarak novekedeset.Kiraly vezezok vannak a fenyes nyugaton. 😆Errol a hulyek paradicsoma film jut eszembe.
https://24.hu/kulfold/2022/08/...
Hmm,nem volt 10 emeletes lakas a kozelben balesetveszelyes korlattal?
Az FSZB ebben eleg gyors es profi,fa o volt ha nem.
En a helyeben kijev legmelyere mentem volna nem becsbe.
mikronos szűrőn meg úgy sem lehet megszűrni, az ilyen már a harisnyát is eltömíti
Az megvan, mikor a cigány belesett a meszes gödörbe? kiabál is rögtön:
- hé, nyújtsatok ide gyorsan egy lápátot!
- há békápod té, Gazsi, most letté fehér, oszt má dógozni akarsz?
😂
lusta vagyok megnézni mi az a mészhidrát, szerintem az lesz az oltatlan mész a "fehér kavics" amikor mi oltottuk a meszet hoztak egy halom fehér kavicsot, engedtünk vizet egy 200x100x50 centis vas kádba amior megtelt pakoltuk bele a fehér kavicsot
aztán kurva forró lett a lötty, amikor már nem pattogott-ropogott feloldódott a kő akkor a kád végében lévő ajtót felhúztuk és kiengedtük a forró cuccot
persze előtte ástam egy 3x3x2 méter lyukat a kertbe
mikor végeztünk majdnem teli lett a gödör, meg nem mondom mennyi fehér kavics lett hozva, de a billencs liaz teli volt
2 napig folyt rá a víz, aztán hagytuk szikkadni, majd amikor kemény lett a teteje akkor rápakoltam egy csomó homokot
ebből építkeztünk, aztán ami maradt eladtuk, kb 2x annyiért mint amennyiért vettük a fehér kavicsot, akkor mondta egy festő ember azért veszi ezeket mert a mésznek állni kell pár évet akkor lesz jó
még most is van pár zsákkal elásva a portán, de amikor legutóbb kerestem nem találtam, szerintem a fészer hátulja rajta van a lelőhelyen, 2 év alatt egész sokat megváltozott a terep, pedig úgy emlékeztem a ház vonalától 10-12 méterre hátrafelé és jobbra van elásva
majd 5 ezer év múlva régészek megtalálják és gondolkodak rajta mi a szart akart vele az az ókori idióta 😁
Mészhidrátot kell vízzel "oltani", én egy vödörbe egy maréknyi cementet is raktam amikor meszeltem, és utána szűrni.
És minek éveket???
anyémék az ólakat akarták vele festeni de az minden csak nem mész
az igazi mészfesték az úgy készül hogy veszel oltatlan meszet, felhigítod vízzel, állni hagyod a földben pár évet majd felszeded, felhigítod, leszűröd, majd ismét állni hagyod, leöntöd a felesleges vizet és festesz
az ilyen festésen ha a kezed végighúzod nem lesz meszes, ha veszel zsákos meszet és avval csinálod akkor teli van apró darabkákkal mert nagyüzemileg ledarálják az oltatlan meszet mert egyszerűbb oltani, plusz a nem kellően kezelt mészkődarabokat is el tudják adni
Azzal kezdtem, te nyomi, hogy nem lepukkadt panelnél alkalmazzák 😂
...dehát miket is beszélek, hiszen te vágod ezt, mert 100x többet csináltad, sőt még a cigány nappaliját is láttad, ami hányszor is ér többet a házamnál? már nem emléxem 😂
Amúgy mijafaxé sértegecc ok nélkül, te kis buzi?
nálunk van egy csomó tanya holland kézben, azok ilyen full retroba nyomják, le van a fal vakolva léccel lehúzva és ennyi, mész festék és vége a belső munkáknak
a fal teli repedéssel karccal miden nyommal és az tetszik nekik, románoknál az istálló is különb mint ezeknél a nappali