Együttesen. A MEKH és azöelosztoi engedélyes szigorithat rajta. Ergo pl. az eon hálozati zavarok kiküszöbölése okán mondjuk feltételeket szabhat a betermelöknek vagy a nagyfogyasztoknak.
utca legvégén lakunk, egy napelem sincs az utcában, de a körzetben van néhány
igaz ez még nem a világvége de nem is 230 volt
nekem az inverter 1-2 tized eltéréssel tartja a 230voltot
plusz amíg rajta volt az inverteren a hálózat napi 6-8 áramszünetet is rögzített
eszközök biztos szerették a sok anomáliát
Olyan +- 7,5% eltérésre emlékezem, ezt fejből mondom.
A csatlakozóvezetéken is van kicsi megengedett esés, úgyhogy ezt a hálózaton kell-e mérni vagy a mérőhelynél, azt már nem vágom.
lehet rosszul értelmeztem, de mintha azt mondta volna hogy ha sok lesz a feszültség akkor le tud oldani a biztosíték visszafelé is, mondjuk lehet előbb kapcsol le az inverter
"Az etnikai homogenitást meg kell őrizni."
Orbán már 5 évvel ezelőtt is etnikai homogenitásról beszélt.
https://hvg.hu/itthon/20170302_Orban_etnikai_homogenitas
Saját elméje végezte ki a vén buzeránst.
Csak hergelte magát folyamatosan, de ha abbahagyta volna az uszító lipppppsi írások olvasását és inkább fényképezett, motorozott volna helyette, akkor most is lennének barátai.
Az állandó o1g és a hisztije megbosszulta magát. Először átírta a nickjét, mintha így nem lehetett volna visszaolvasva látni, hogy egy elme hogyan megy tönkre, ha baromságokat olvas folyton-folyvást.
nekem van egy démászos hálózatis pecás ismerős, néha összefutunk akkor hallok ezt -azt
amúgy már a magasfeszültségbe is beleér a napelem anomália, csak én ezeket a szakkifejezéseket nem tudom és nem is akarom megjegyezni
az biztos a fejlesztésre nincs pénz, szóval belátható időn belül nem lesz jobb
olyanra is fel kell készülni hogy áram kimaradások lesznek a sok napelem miatt.....
A feszültségtürés mértéke +8 és -7.5% közötti.
igaz ez még nem a világvége de nem is 230 volt
nekem az inverter 1-2 tized eltéréssel tartja a 230voltot
plusz amíg rajta volt az inverteren a hálózat napi 6-8 áramszünetet is rögzített
eszközök biztos szerették a sok anomáliát
A csatlakozóvezetéken is van kicsi megengedett esés, úgyhogy ezt a hálózaton kell-e mérni vagy a mérőhelynél, azt már nem vágom.
Orbán már 5 évvel ezelőtt is etnikai homogenitásról beszélt.
https://hvg.hu/itthon/20170302_Orban_etnikai_homogenitas
Etinkai homogenitás Magyarországon:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g_nemzetis%C3%A9gei
Csak hergelte magát folyamatosan, de ha abbahagyta volna az uszító lipppppsi írások olvasását és inkább fényképezett, motorozott volna helyette, akkor most is lennének barátai.
Az állandó o1g és a hisztije megbosszulta magát. Először átírta a nickjét, mintha így nem lehetett volna visszaolvasva látni, hogy egy elme hogyan megy tönkre, ha baromságokat olvas folyton-folyvást.
Elkezdik komolyan szopatni a magyart (is)!
Elment ukrajnába harcolni vagy nem bírta, hogy ő kapta az összes pofont??
amúgy már a magasfeszültségbe is beleér a napelem anomália, csak én ezeket a szakkifejezéseket nem tudom és nem is akarom megjegyezni
az biztos a fejlesztésre nincs pénz, szóval belátható időn belül nem lesz jobb
olyanra is fel kell készülni hogy áram kimaradások lesznek a sok napelem miatt.....