A fene tudja, ha "csak" 400millám van én sem arra költeném az egészet,de ha a lé számolatlan és épp kedvem támad bármire akár pár milliárdért akkor miért ne? Ez olyan mint nálunk a helyi hajlékonynak már egy hűtő vagy mikró is elérhetetlen luxus és azt mondja, ha lenne egyben 30000-re akkor sem kéne, de nekünk meg szükséglet aki meg nálunk gazdagabb annak meg lehet, hogy épp hirtelen az a balatoni ház kell. 🤑
Nekem van gyári kipufogópárom, igaz hogy a polcon de van. A motoron meg egy pár akra, az igaz hogy az árok kicsit nyomot hagyott rajtuk, de hát mégiscsak akra 🤷🏼♂️
Nem hinném hogy bármit is irigyelnem kellene a csajmotorodról.
Árvizekkel kezdődött, Blődi azt mondta, hogy nem sajnálja azokat, akik olyan helyre építettek, satöbbi... Mindegy, Pipi. Legyen biztosításod, mert elővesznek, mint a Nokiáért meg a hasitasiért :D
Nem nem, a lelki problémáiddal kellene orvoshoz fordulj. A frusztrációid miatt, biztos sokat segíthetne ha végre kibeszélhetnéd magadból azt a sok gyerekkori sérelmet, hogy már akkor is utált mindenki és hogy azóta is utálnak az emberek 🤷🏼♂️
Én köszi jól vagyok, elmúlt a kovid megint, most már újra érzek ízeket. Végre megint ehetek jóízűeket… ja te nem tudod az milyen 🤷🏼♂️
Orvos, mondom fordulj orvoshoz. Egy kis gyógyszer, egy kis beszélgetés és biztos kevésbé leszel elviselhetetlen a családod számára.
Vagy inkább Bogyo udvaribolind szerepére pályázol? Jó úton haladsz, kezdesz hasonló baromsagokat írni.
szerintem a lapostelefon is egy fölösleges rongyrázás azért mert akinek olyan van attól biztosan nem lett jobb az élete(fetrengős) Hogy több és nagyobb halat nem fogott miatta az meg tuti 😂
😂 Szerintem már most is qrva nagy változások vannak(fetrengős) eddig tolták a korszerű fűtést világítást, napelemet, hőszivattyút, turbós kondi kazánt, most meg arról adnak életviteli tanácsot, hogy vásároljunk tűzifát 😂
Nem hinném hogy bármit is irigyelnem kellene a csajmotorodról.
A vadidegen ember kipufogója miatt irigykedő mondja ezt?
Ha-ha-ha-ha-ha!
Én köszi jól vagyok, elmúlt a kovid megint, most már újra érzek ízeket. Végre megint ehetek jóízűeket… ja te nem tudod az milyen 🤷🏼♂️
Orvos, mondom fordulj orvoshoz. Egy kis gyógyszer, egy kis beszélgetés és biztos kevésbé leszel elviselhetetlen a családod számára.
Vagy inkább Bogyo udvaribolind szerepére pályázol? Jó úton haladsz, kezdesz hasonló baromsagokat írni.
Fura.
Max. amikor lekiskorúsítatlak.
🤔