Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az okokat nem érted, ezert rossz helyen keresed a keresed s megoldast. Ugyanazzal a benzinnel jar a csoro meloba es ugysnazzal az X6-os buzi a tengerpartra. De ezt elvalasztani nem lehet...
Így kellene, hogy legyen, amit leírtál.
De nem ez a cél.
Az a cél, hogy örüljünk, hogy nem 800ft az üzemanyag és így 37%-kal többet forgalmazott a Mol, az egy évvel ezelőttihez képest.
Az emberek meg tankolnak boldogan, mert milyen olcsó.
Pszichológia.
És hatalmas bevétel.
mit nem értek ezen? pont az kapja drágábban aki mindenképp megveszi
így nem fogy kevesebb
ha holnaptól 800 ft lenne akkor hobbi kirándulók meg az egyéb csóresz helyi vagányok nem közlekednének annyit, aztán tényleg kevesebb fogyna
A nem jo forgalmi. Visszaélés hatosági jelzéssel. Tudom, neked ezek bonyolult dolgok, de próbáld ki 😄
Ráadásul most már a nav is belekerül az egyenletbe, az meg az álmos könyvek szerint sem jo ha azzal kekeckedik az ember.
Egy kis összehasonlítás, tudom tudom, a kretén migráns szerint nem fűtenek gázzal az osztrákok.
https://tenyek.hu/cikkek/rezsi...
mi nem jött be? Mire fő hívná ki a rendőrt?
számolgattam én is de csak az áfa jön le még így is marad 200 ft különbség literenként
Mert nem érted. A magyar finomító leáll karbantartás miatt, a külföldi meg nem hoz a kedvezményes ár miatt. Így importálni kell (meg felszabadítják a stratégiai készlet egy részét) mégis, de így már talán az importtal kapcsolatos problémák egy része megoldódik.
Cserébe többe kerül minden.
ez a árcsökkentés már olyan mértékben idegesító hogy nincsenek rá szavak, pedig én nem tankolok se drágán se olcsón
leginkább a hülye propaganda amivel tolják
kevés a nafta ezért a kedvezményezettek egy részét kiveszik a körből
de ugye pont azokat veszik ki aki mindenképp megveszi az üzemanyagot még akkor is ha 3000ft lesz egy liter cucc
szóval ettől nem fogy kevesebb anyag......
Visegrádi hármak...meg az izéország....
Nálunk a mol kutas konkrétan megmondta hogy kihivja a rendört ha nem stimmelnek az adatok. Felbasztak aztán az utánfuto forgalmiját vittem be, de nem jött be.
Akkor nem tudom elszámolni a tankolást. Ráadásul erre a kisidöre gazdaságtalan is.
Ez nem jelent semmit,a fosodratu media tolja a haborurt,es a fonoke a zold partban ugyanolyan harcias meg mindig,szoval az ipse egyedul marad,es elhallgattatjak.Marad a ruszkik haza,toljuk a falig a szankciokat,ugy lesz hatasa.
Ja,en vernyogok lelegeztetokon feleslegesen. 😂
😅 ott a pont
egyébként fantasztikusak vagytok srácok pont mint az oviba(kezeit széttáró)
Igen! Te vagy a legjobb példa erre!!! 😂 😂 😂
kipróbálom abból nem lehet baj(gondolkodós) Legfeljebb elröhögjük 😅
Gondolom a te autójaid is cégesek(gondolkodós) Arra is gondoltam, hogy kivenni a cégből azt átíratni saját névre de szerintem azért az 1-2 hónapért értelmetlen mikor mindenkinek telibe kell fizetni 🤔
Ezt egyszer-kétszer eljátssza valaki, akkorra a kutas még az első napon ledoktorálhatna a suttyók lebuktatásából.

Kár abban reménykedni, hogy a gyakorlati szakembert át lehet baszni.
Amugy minek rohangálna, csak ránéz a monitorra. Ha nem tünt fel ezidáig, minden kut rommá van kamerázva
Akkor hajrá 😆
Legtöbb kuton igen. Most már méginkább.
De hát te teljesen életképtelen vagy, a harmcsoláson kivül semmi nem megy. Próbáld ki, aztán meglátjuk.
Jo hat ertem,tehat most hosszasan magyarazod azt hogy azert nem mozdulsz mert viragnyelven nincs ambiciod es nem ertesz hozza,durvabban lusta es hulye vagy hozza.
Csak azt nem ertem hogy akkor tét nelküli pletyikben mert irsz hosszan es magabiztosan ennyi faszsagot?
Nem ertesz akkor nem ertesz hozza,ertekezz a csatornazas muszaki tartslmarol vagy mittomen mit csinalsz munkaban.
Ha valaki lusta es hulye hozza forumon mar ert szerinted? 😂
Hogyne, te mindig mindenhezisértőkém! Üveggömbből nem jósolsz véletlen? Az sem lenne kevésbé hülyeség! 😂
Bocs, én szeretek dolgozni, csinálom amit kell! Ez nem tartalmi? Miért? Pedig lehet örülni kellene hogy nem önt el a szar, és van ivóvized!
Ne izgulj, lehet nem sokáig!
Akik most "fent" dolgoznak, na azok kapkodnak össze vissza, az nem tartalmi munka... És amint mondtad: "kezdj valodi tartalmmi munkat", akkor miért kellene nekem fent pöffeszkednem?!?
Ráadásul ha ilyen okoska vagy mindenben, hogyan tudnám én ezt felülmúlni?!? Nem neked lenne ott "fent" a helyed? 😏