Ez elég egyszeű... gáz nem lesz, fűteni meg kell. Az ember csak addig védi a környezetét, amíg az a kényelmét nem sérti 😅
Gréta legfeljebb vaginán szúrja magát 😁
Németh Szilárd arra tett ígéretet, ha a háborúnak vége, visszaállnak az eredeti energia árak.
Jó hosszútávra rendezkedtek be.
Elég borúlátóak a békekötéssel kapcsolatban.
És akkor nem beszélve a károsanyag kibocsájtásról.
Eddig az volt a probléma, hogy az emberek fával, szénnel..... tüzelnek.
Most meg erre kérik az embereket, óvodákat, iskolákat......, hogy erre álljanak át!
Ja és hazudozni nem kellene. Arról volt szó hogy én vagyok a túramotoron és amikor előttem a cbr-es már helyezkedik, szúsztatgatja a lábát és a kanyar előtt 100méterrel már helyezkedik azokat nagyon hamar ki kell kerülni. Meg hogy a kozutakon a sportmotor már hátrány mint előny.
De hát egy udvaribolond akkor sem értette meg hogy miről is van szó. 🤷🏼♂️ Neked meg ugye minden mindegy csak szembehugyozhass a széllel
Autonóm sosem volt tervben az ukrán-usa csapatnak,csak időhúzás volt.
Félszívvel a francia-németek akarták,putyin meg úgy volt vele próbáljuk meg,de ő sem hitt benne.
Többcélú ez a perpatvar.
Az ukrán-usa,de inkább az usa ki akarja vonni a ruszkit az egyenletből mielőtt ráfordul a kinai célra.Csak zavaró tényezőnek gondolta,tévedett.Eddig úgy voltak vele hogy kiképzés,hírszerzés,sok pénz elég egy orosz politikai összeomláshoz mint anno a szu. val.
Nem számoltak azzal a ténnyel hogy putyin felveszi a kesztyűt és kiver pár fogat,ukrán fog még elment volna az nem érdekli az usat,de jelenleg kezd túl drága lenni a dolog.Évi 120 milliárd csak azért hogy az ukri állam döcögjön még usa költségvetésben is szemmel jól látható,a fegyverajándék még nincs is benne,már most többe van 6 hónap mint 5 év afganisztán.
Eredmény meg felemás.szeretnek azzal jönni hogy elvesztette a haderő harmadát putyin,meg rengeteg jármű és páncélos ment a levesbe és nem haladtak semmit.Meg kifogytak a precíziós rakétákból már márciusban.
Ehhez képest stabil a diktátor helye,a hátország sertetlen,elszórtak szovjet tartalékból pár ezer már 30 éve legyártott motyot,üzemanyag és tüzérségi lőszer hegyekben.Viszont az ukri terület 20%-a kb görögország méretű az ásványkincsek jó részét és az ipar 25-30%-át kb az ukrán gbp 25%-át elfoglalták a fele kikötővel,és a maradék ipart is hülyére bombázták.15 évig ukri nem gyárt semmit ami bonyolultabb egy kerekesszéknél.A népesség jelentős része elvándorolt,a hadrafogható és dolgozó férfiak vagy sebesült vagy meghalt esetleg fogságban az usa által kiképzettek 50-60e keménymag 80%-a lemorzsolódott.
Most jelenleg putyin arra játszik hogy annyira drága legyen gazdaságilag az usa részére is (európának már rég túl drága) hogy elengedje zselét.
A szankciók jelenleg szinte csak európának fejlövés,inflációban az usa is érzi.Középtávon 5-6 évig amíg ki nem építi a vezetékeket keletre,meg nem teremti a csipgyártás és egyébb tech cuccok hazai termelését addig fáj utána már nemigen érzik meg.
viszont európa kénytelen energiahordozókat máshonnan beszerezni,ez tök jó,fujj putyini véres olaj.Ezért azeri diktátor,szaudi nőijogtipro,ujságíródaraboló helyekről hozzák az energiát már csak szállítási táv miatt is jóval drágábban,az új kapacitások invesztizációjának áráról nem is beszélve.
Nomeg arról hogy se az isztánok,se a közelkelet,se líbia,nigéria nem a stabil berendezkedésű terület.Meddig tart az FSZB vagy GRU és a diplomáciának megkavarni ezeket a szarosvödröket és ott is kirobbantani polgárháborút?Így onnan SE jön energia.
No,szóval nem biztos hogy afényes nyugat jó lóra tett amikor megbökdöste a benzinkutas medvét.
Haver, te jöttél itt azzal hogy irigykedem a szarodra. Én csak leírtam hogy nincs mire hiszen van nekem is gyári is meg akra is.
Nagyon nagyon jó úton vagy hogy átvedd bogyótól az udvaribolind szerepét 🤷🏼♂️
ez lehet, de akkor sem örülnék egy területszerző orosz akciónak
az eredeti terv jobb volt hogy autonóm rész legyen akár olyan szinten is mint usában az indián rezervátumok
ennek azért nem örülnék
inkább egy békeszerződésnek
usa meg a többi nyugati pöcs takarodjon ki ukrajnából aztán a ruszkik is mehetnének haza
zselének meg csak simàn vágják ki a nyelvét
Nála ez jellemző.A múltkor azzal jött hogy őt aztán nem tudja megelőzni egy túra motoros sem,mert az milyen szégyen.Mondtam neki hogy ügyes vagy,de majd egyszer rájössz hogy nem ezek a fontos dolgok az életbe.
Hát inkább árja, de az régen volt... ária akkor lesz, ha elkezdenek óbégatni, mert fázik a seggük! 😅
Kellett nekik az oroszokat baxtatni, egyszer már megpróbálták, akkor se sikerült, nem tanulnak semmiből... 😂
eddig a gyarmatok megoldották az összes gondjaikat és elsorvadt az agyuk
amúgy a terveik nagyon jók, csak teljesen életszerűtlen
amúgy ezek az intézkedések alapból értelmetlenek, pl 20 foktól miért kellene több egy irodában?
Gréta legfeljebb vaginán szúrja magát 😁