ez hülyeség, csak a reklámok miatt érzed ezt
mennyivel lesz az életed jobb ha egy 2 millás kocsit lecserélsz egy 6 millásra és avval jársz 50+ évesen éjszakai műszakba kamionozni?
Akinek 2x elviszi, az pancser.
Akinek nincs biztosítása az is az.
De voltak már olyan katasztrófák, és olyan helyen, amire senki nem számított.
Én rájuk gondoltam.
Tudod én ezzel úgy vagyok 99%a tudja hol van a háza,és az akinek egyszer elviszi a házát és ott marad azt nem kell sajnálni.Én azt sem tudom sajnálni akinek leég a háza és siránkozik hogy nincs biztosítása.
ezt már kb. olyan 5* leírtam lehet neked most jutott el a tudatodig(fetrengős) Mint a fafejűnek akinek viccet mesélnek. aztán meg másnap rohadtul elkezd röhögni a semmin pedig csak a többi ember nem tudja, hogy addigra esett le neki a poén 😅
ezt lehet így nézni, de ez is értelmetlen
most egész nyugodt a volt környezetünk pár vilkán kitört de egyik sem okozott nagymértékű és hosszútávú kárt
ellenben az ipari forradalom óta egyre jobban igyekszünk tönkretenni az életterünk
most már tisztán látszik hogy jó úton járunk
Ha azt nézed hogy szerencse kérdése félmillió évent mennyi vulkán tör ki.Amiből kettő túlteljesíti a CO,CO2 és nitrogénoxid kibocsájtásunkat száz évre akkor látod hogy makro szinten nem biztos hogy mi okozzuk ezt.
A gerinces viselkedés az lenne hogy akkor gyrekek megizélitek szegény kis békésen legelésző ártatlan ukrikat...........akkor nem veszünk tőletek semmint MOSTATÓL.............nem ám hogy szaladunk a világon mindenkihez, azeri diktátor mostantol a demokrácia őre a szaudi koronaherceg aki miatt derpeg pár éve a sajtó mer a hasogadzsit konkrétan darabokban vitték haza a török nagykövetségről, na ő az európai értékek letéteményese,az ukrik meg európa szive,ja hogy előtte jelentések tonnái szerint korruptabb mint mozambik és kongó együttvéve.
Kész vicc.
ez így működött amióta élet van
csak azóta lettek olyan eszközeink amivel ezer évekre tönkre tudjuk tenni az élőhelyünket
úgy gondolom az a maradék 500 ezer 3 generáció után elég fura korcs lesz
Én mindig azt hiszem, ez valami bohózat a TV-ben, ami megy az EU-ban... aztán kiderül, nem, ez a valóság.
Az EU gyakorlatilag hadat üzent Oroszországnak. Befagyasztották a számláit, lefoglalták a külföldi ingóságait, különböző kereskedelmi szankciókkal basztatják, és ami a legfontosabb: nyíltan támogatják pénzzel és hadianyaggal az ELLENFELÉT !!!
...és akkor meglepve felkiáltanak: "micsoda dolog, hogy Putyin nem ad nekünk gázt!"
Ennyire ostoba még egy brüsszeli sem lehet, tehát csak a másik mód lehetséges: korrupt az egész EU vezetés. Az usákok, akik az egész buli kizárólagos haszonélvezői, bírnak akkora erővel, hogy a komplett EU vezetést megvegyék ill. kényszerítsék. 😕
A nyugati EU polgárok meg már annyira elpuhultak itt 70 év jólétben, hogy akasztás nem lesz, a politikusok azt tesznek, amit akarnak.
jó földön 20 év elég
enyém 20 éves sincs és ilyen 30-40 es törzse van utána alig nő
nagybátyámnak volt erdő nem adták meg a vágási engedélyt, csak ritkítást
aztán ritkítottuk ami karvastagságnál nagyobb volt kapta a láncot
ami a poén hogy kb 5 év és ismét lehetett ritkítani úgy elkezdett nőni
mondjuk abból szőlő oszlop lett nem kellett nagyon vastag törzs
"nem érted a lényeget" - ezt ritkán hallom 😃
Az élővilág azért ér túl - ahogy mondod - mert alkalmazkodik a változásokhoz. Az ember is fog. Legrosszabb esetben a 8 milliárdból kipusztul 7,5, de a maradék akkor is tovább élteti a fajt.
A helyzet azért bonyolultabb volt, mert előfinanszírozásról kell, hogy beszéljünk. Aztán volt, hogy előfinanszírozás ÉS ha beadtad a számlát, akkor bírálták el, hogy kapsz-e belőle valamennyit vissza, de akár az egészet.
A megtérülés nálad a szigetüzem miatt garantált, persze kérdés, ha azon a pénzen szerszámot vettél volna, nem-e jobban jártál volna, de ez nézőpont kérdése, financiálisan nézve biztos nem ez volt a legjobb befektetés.
mennyivel lesz az életed jobb ha egy 2 millás kocsit lecserélsz egy 6 millásra és avval jársz 50+ évesen éjszakai műszakba kamionozni?