Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látod, megint buta vagy. Megint te idézel tőlem. De azt bezzeg nem akarod megfogadni hogy orvoshoz fordulj.
Látod?
Ha te másképpen gondolod, akkor nem egyszerűen tudomásul veszik, hanem egyből:
""...butaság volt Sanyi.""
Van itt lóvé, csak sajnáltatják még magukat az emberek.
Sorbanállás a kutaknál, tolongás a bevásárlóközpontokban, balatonparti százmillás viskók.......
Csak még át kell állni
Én sem igazán értem mi ez a nagy őrület,túlárazott.a sok hülye pestinek meg ez presztízs.
Ha van ennyi szardinan a belso reszen egy bazinagy rancs onfentarto hazzal sima liba felibol is.
Zero szomszed 50 km-en belul.Van fasza aszfalt es eros terep dogivel.
Benzin picit draga.
Terepre amit nem bir ducato nem mennek be.
A terv a low profile varoskepbe illeszkedo feher furgon ami senkinek se tunik fel.Igy sunnyogva egy lidl parkolo,ipari park stb,igy nem kell kemping,a kinn parkolo motor meg hst nem erositi ezt.
Ezert a terv egy felemelem az agyat,be a motor le az agy,kicsit csoves de igy jobb.Es a felmagas duc olyan mint a villanyoszlop,senkinek nem tunik fel.
És ebben igazad is van.......Ha annyi pénzem lenne biztos, hogy nem ezt a balatonparti házat erőltetném.
Tudom hogy sokakat megsèrt de 400mlió és a koszos balatonparton vagy. Ha lenne, persze nincs. De ha lenne 400millióm ltelekre amire sanszos hogy még ennyiért építek házat. Az kurvaélet hogy inkább vennék egy tavat magamnak és építenék rá 200ból egy nem luxus de majdnem önfentartó házikót, terasszal a víz felett, ősfákkal körbevève a világtól messze nyugalomban.
Pedig az is egyfajta öröm.....Szerintem. Én is örültem eddig minden új dolognak, pláne ha teljesítés van mögöttte és nem csak úgy jött magától. Persze lehet ezeket mélyen szántó gondolatokká tenni, de szükségesek az élet apró örömei is.
Most is megy a hezitálás, aztán ha lesz belőle valami akkor jó. Ha nem akkor se dől össze a világ, bánkódás nem lesz.
Egyszerűen megoldanám, a motor nem alszik bent. Szállításra az ágy felhajtható. Nekem jobb lenne ha be tudnék menni vele eldugotabb helyekre, nyilván nem akarok hegyetmászni vele. Crafterünk van, esetlen egy darab szar, nagyon hamar elkapar. A jumper sokkal jobb, és talán mindenben. Nagy kocka, elsőkerekes tehát alacsonyabb a padlója. A középmagas hosszú jumperboxerducato a tuti.
Délipart az olcsóbb.
Ágyat keresztbe nem tehetsz mert eleg keskeny,csak ha buborekokat szerelsz fel ket oldalt.A 4x4 meg hosszu kivitelben,ami megkerdojelezi az osszkerekhajtas miatti terepkepesseget.
Majdnem 7 meter hosszu,es 4,4 meter hasznos hossz.
Ehhez meg gyon 180 centis max szelesseg.
Ertem hogy dugo vagy,de en nem,kene a 190-200 centi.
Foleg hogy a garazs sokat elvesz.
Es en csak a felmagasban gobolkozom,mindenkepp kell egy bedlift-et hekkelnem. 🤔
egy vízparti nekem jól jönne, tudnék pecázni
mondjuk egy szigeteltebb fáskamra elég lenne rá
Tudom, sokat járok felétek, vagyis inkább kicsit délebbre, Világos-Boglár között. Ja sokkal délebbre 😂 na mindegy, nekem teljesen más az elképzelésem egy jó életről mint ami ott van. Felőlem ingyen is osztogathatnák nem élnék ott.
Legutóbb egy olyan házban voltunk aminek a telek allítólag 400millió volt. Vízparton, valahol Világos környékén.
Ez esetben teljesen mindegy,nincs ház telek nélkül.De ezt csak azért írtam,mert itt a 100millás ház a legalja.Szóval amig azt mondod hogy nincs szükséged egy 100millás házra mert az luxus,addig itt az csak egy felújításra váró rom.
Maga a ház a lényeg. Nálatok a telek ami drága.
Ez a 100millás ház azért ebből a szempontból érdekes,mert rohadtul nem mindegy hol van.Ahol én lakom ott egy 100millás házat bontásra vesznek,de borsodi faluba egy egész utcét megvehetnél belőle.
Na azért ez most hatalmas butaság volt Sanyi. De ha neked az élet öröme az hogy vehettél egy új autót, akkor értek mindent
Pont tökéletes. Ha van egy ilyen autóm, nem az ezres ktm-er viszem magammal hanem egy crf300-at vagy egy kis könnyű scramblert. Én nem vagyok dagadt, barátnőm sem az és különleges igényeink sincsenek, zuhanyzó melegvízzel-wc, egy ágy és egy minimális konyha. Úgyis egész nap vagy motorozunk vagy az autó előtt henyélünk 🤷🏼‍♂️
én 30 éves koromig hajtottam, 2 munkahely, építkezés szőlő, szántóföld minden volt
aztán meglett a ház a kocsi meg kb minden akit akartam
szoktam dolgozni, csak nem minden nap... 70 óra a minimum amit teljesíteni kell, sajnos a nyár-ősz mindig több, télen van sokkal kevesebb
én nem hajtok az új kocsiért, a motorozással amúgy is felhagytam, kirándulni utálok, peca ami van de az meg olcsó, évi 150-200 ezer amit felemészt
a netet amúgy nem lopom csak megosztom, mit a tévét is 😁
már jelentkeztek villanyáramért is "olcsóért" nyáron simán el tudnék még látni még egy légkondit......
Abban sem vagyok biztos, hogy lusta vagy meg egyáltalán mi igaz az életstílusodból mert ha úgy élnél ahogy írod sosem lenne még lopott neted sem, csak póz az ideológia terjesztéséhez.
Ugye az ember nem hülye, vagyis nem mindegyik, jól látja, hogy a null kilométeres autója jellemzően 5-6 évig, 150 ezer kilométerig mondhatni probléma nélkül üzemel, azután akkor elkezdődhetnek a bajok.
Persze lehet, hogy 10 évesen de ahogy megy az idő, egyre nagyobb eséllyel. És. A fiatalabb jobban eladható mint az öreg, a kevesebbet futó is mint a sokat futott.

Tehát akkor a biztosan előre tudható tudott szopás ellenére úgy vállaljam fel ezt, hogy közben látom a sáskák, nyüvek, zsizsikek példátlan szaporodását, akik egészen biztosan nagyobb környezeti terheléssel bírnak?
De persze felvállalnám - talán - ha tudnám, hogy a jármű ki is bírja az élethosszon át tartó használatot (nyilván ésszel), de tudom, ez senkinek nem érdeke rajtam kívül. És mindezt úgy, hogy azt mondják, ne fogyassz, de azért a 20 éves Astráddal ne gyere be a város határain belülre. ha fogyasztasz, akkor egy geci vagy, de akkor már ha így esett, akkor behajthatsz a belső kerületekbe is.
az hogy lusta vagyok nagyjából helytálló
de ez hogy én irigykednék bárkire is aki értelmetlenül megszakad a sok munkába na az nem igaz
10-15 évet csak kitartunk még, hátha addig is lesz valamiféle változás ami miatt rájössz hogy mégiscsak nekem volt igazan
Ha megtehetném én csak azt csinálnám, nekem az lenne a normális ha bárki úgy él ahohy szeretne.
Nyilván hisz egy olyan helyen többet ér az a ház és ha sikerül úgy élned ahogy leírtad akkor vagyonosabb is vagy. 😄