Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kb ebbe ki is merült. Mondjuk eszetek is uganannyi.
Azért az érdekes hogy felénk.is van jó bőven ingatlanban utazó, de érdekes módon mind tudja mi a kp mi az a hitrl és mi a fizetőképessség. Sajna ti ketten ebbe a fogalomkörben teljesen elvesztetek, mert hát ugye a pínztől senki.se okosabb 😆
😂 😂 😂
Ja,nem bonyolódtam bele a témába csak láttam mit írt aztán arra reagáltam.nem tudom mi a valódi téma én csak vért szívok.
Mondtam már menj el tankolni és amikor kérdezi a kutas hogy kp vagy bankártya,mond hogy természetesen kp,és nyújtsd a kártyádat.Vagy mondjuk találok egy bankkártyát az úton,akkor én mindjárt kp-t találtam,olyan mintha 100ezret találtam volna?nem,egy műanyag darabot találtam.
ezek szerint akkor te sem értetted miről beszélgettek(gondolkodós)
Az, hogy egy 60 +-os vén faszi aki pinát már legfeljebb falinaptáron lát nem érti azt én megértem, de hogy te sem 😂
3főre egy hétre!
Valójában szerencsétlennek inkább benneteket neveznélek 😆
ezt soxor linkelgettétek már, na asszem egyedül tűzoltó atis tudta miről beszélek mondjuk nem véletlen, mert hasonló az érdekeltségi körünk(kezeit széttáró)
mondom, hogy nem érted a virágnyelvet(fetrengős) Majd nózsi, meg ini felvilágosít ha akar szóval minden ről is van szó csak pont az evésről nem de virágnyelven arra lett átültetve 😁
jól(meghajlós)
A lényeg hogy te veszel magadnak egy kiflit a Lidlbe azon is valamelyik késsel keresztelt keressen egy pici pénzt aztán sok kicsi sokra megy
Apósom itt tolja a mai napig több mint ötven éve vannak együtt
Nem is tudtam hogy a munkásszállón ilyen drága kajákat adnak 😁
Normális étteremben annyi amennyit írtam
Na de hogy fizeted pl a villanyszámlát? méred ki mennyit használ? vagy nézed ki mennyit megy az autóval? Figyelembe veszed az eltérö jövedelmet is és ezt arányosan belekalkulálod? Ha elve nem számít, akkor meg mi szól ellene hogy legyen egy számla, aztán jobban átlátja mindkét fél, hogy mi van a bevételi és kiadási oldalon?
Ezen én is megdöbbentem most 😁
Ja. És csak nem érti meg a szerencsétlen? 😂
Máár rengeteg link volt ezügyben. Kb ez is annyit ér:))) BANKKÁRTYAAAAA NAAAA.....ÉRCSÉTEKMEG 😅
Ezt akarják lehúzni a WC-n!
ez nem itélkezés, ez ténymegállapítás
Mert ez a véleményem!!
Nyilván....bár egzaktul meg van fogalmazva és a többség érti használja felfogja. Te külön dimenzióban éled a nem túl bonyolult életed. De jól van ez igy 😅
Dehogy. Te egyből ítélkeztél, hogy akik így rendezik a pénzügyeiket, azok beteg módon élnek.

Kell, hogy bekopizzalak?
szerintem is ehhez ti hülyék vagytok tájékozatlanok és szűk látókörűek(kezeit széttáró)
Amugyse ingatlanozik itt senki rajta kívül.