Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyi kérlek, ott a pont!!!
tudom hogy a te agyad kicsit hibás és valami miatt rettegsz a cigiző dohányzó emberektől de most nem ez a lényeg
a lényeg az hogy energia szűkében állunk, ellenben az egész életmódunk egy energia pazarló
és van aki mégjobban pazarol
na ezeket kellene megszüntetni, ha azt szeretnénk hogy az emberiség még párszáz évig túléljen
igaz ez nem csak az energiára igaz hanem a nyersanyagokra is, erre a nagy ár drágulás remek dolog
pl a vas-réz ára az egekben, de az ócskás átvételi ára is, és hegyekbe hordja be a nép a cuccot amit utána újrahasznosítani, szóval ez teljesen jó dolog
pl régen a paraszt kihúzta a sorból a régi szőlő drótot a föld végére és ott rohadt 40 évig, most meg még azon a héten leadják mert drága a vas
Nézd, azért vannak alap dolgok, melyek a normalitást tükrözik!
Egy férfi és egy nő kapcsolata normális.
Egy férfi és egy férfi kapcsolata nem normális, hiába dolgoznak azon komoly stábok, hogy ennek az ellenkezőjét bizonygassák, ha egy fickó egy másik fickó seggébe dugja a farkát, az NEM normális dolog!
Ahogyan az sem ha egy házaspár, közös gyerekkel, egy vásárlás után szétdobja a számla összegét (ismerek ilyet, már elváltak).
Ez nem normális!!
Bizonygathatja bárki az ellenkezőjét, attól még kreténség marad!
Csak mert jellemző.
Nem kifejezetten rád, hanem általában.
És mi a különbség a jövedelmét elcigiző-elvedelő-eldrogozó proli és a medencéjéért megdolgozó között?
Miért az egyiket támogatjuk és nem a másikat hagyjuk érvényesülni?
amúgy ez még mindig szar
én (havi) 100 kwh emelném az árat
első100 legyen 25ft hiszen a nyugger meg a többi csóresznak ez elég egy led izzóra meg tv nézni, a kormányunk a népért van szóval ennyi belefér
a következő 100 a duplája 50 ft
a következő 100 meg ismét a duplája 100 ft
aztán innen meg lehetne egységesen 200 ft
mert aki a járdát fűti télen meg a medencét az év 365 napján, esetleg bitbányász az fizessen keményen
egyből tudna minden réteg spórolni az energiával.....
Hol érdekel?!
Volt egy téma, hozzászóltam, ennyi!
90% bármiből durva lenn(kezeit széttáró) Most, hogy az áram még sem lett olyan nagyon magas mint először sziszi kiszámolta, mert a 250 helyett csak 70,1 ft lett nem éri meg az átmeneti időszakokat klímával kifűteni?
ezen én is dobtam egy hátast de a cikk ezt írja(kezeit széttáró) Csak tudnám, honnan ilyen naprakészek amikor 2 hete még lubickoltunk az olcsó energiában(kezeit széttáró)
Most kérjek elnézést a tévedésemért?
Ugye nem akarsz még megalázni is(gondolkodós)
mondtam már,hogy teljesen igazad van én értelmeztem rosszul(meghajlós)
a készpénz az készpénz a bankkártya az bankkártya, az átutalás meg átutalás (meghajlós) Köszönöm, hogy helyre raktatok eddig rosszul tudtam(meghajlós)
Az emagra igaz lehet, ők kátják. De globálisan ekkora nincs.
Van kicsi visszaesés, de én inkább a megnövekedett konkurenciára gondolok. Na meg az időjárás. Ha hüvösebb van kevesebb az érdeklődő. Egyébként szerintem ez jövőre fog kihatni, ott már egy 30% visszaesést tervezek. Most a fűtés miatt indult meg az érdeklődés, tehát jelenleg nincs óriási fék, a héten is adtam el olyannak aki a rezsivaria miatt visszalépett kivárásra, aztán tegnap szólt mégis kell akkor kettő.
A 90% óriási túlzás.
Hmm,a lengyelek tovig benyaltak az EU nak,koltottek majd ketmilliard dollart ukrajnara,befogadtak 5 millio ukrit,full russzofobok,es nincs lengyel-magyar baratsag sem.
De azert a zsozso csak akkor gyun ha ugralsz meg picit. 😆

https://infostart.hu/kulfold/2...
A labanc nehammer meg elhatarolodik vityatol..........ja nem.......
https://magyarnemzet.hu/kulfol...
Na,semmi más dolgod nincs,csak tudatosítani az egyszerű agyadba az utolsó elötti mondatodat!leírni már sikerült
Az 5forint is pénz meg a 10milliárd is.mindkettőnél ugyanaz a kp csak mennyiségben tér el
Látod, nem is neked írtam, mégis magadra értetted. A körzeti orvos zárójelentését mégiscsak felolvasta neked valaki.
Örülök. De akkor nem baj ugye, ha nekem meg azokról van meg a véleményem, akik nem úgy csinálják mint én és a sarokba állnak?
gondolom nyáron inkább izzadnak azért nem veszik
akkor ezért adhatták nekem olcsón a klímát mert csak a hülyék veszik 😂
most olvastam, hogy a klímaeladások 90%-ot estek vissza a rezsihír hatására(gondolkodós) Igaz ez? Mert én még bőszen telepítettem őket(gondolkodós)
Pont azt gondolnám, hogy inkább megugrik a kereslet a klímákra, amivel egy tavaszi őszi fűtést át lehet vészelni(gondolkodós9 Te mit érzékelsz ebből?
a qrvákat hasonlították virágnyelven az evéshez. (kezeit széttáró)
azt érts már meg, hogy nem 500 Ft-os tranzakciókról beszélgetek, hogy 1 literbenzin vagy egy kiló kenyér(kezeit széttáró)
Egy nagy összegű tranzakciónál más a nyelvezet ahol a kp csak egy fogalom és nem egy megfogható tárgyi eszköz. (fejét fogó)
De már annyira ismerlek, hogy a büdös életben nem tudnálak lerázni ha nem neked adok igazat 😂
Szóval blődi. Igazad van(meghajlós) a készpénz az kizárólag bankjegyet jelent nincs fogalmi tartalma csak azok a színes papírdarabkák amiért napról napra egyre kevesebb mindent kapunk(meghajlós) Remélem így most már jó lesz ugye?
Egy csirkemell és két fürj tojás mert az minden háztartásba van otthon 😂 😂 😂
És Csák mindjárt becsempészi bőrös virslit 😂 😂 😂
Azt a kurva 😂 ezt melyik bugyidban álmodtad ? Én mint közfoglalkoztatott meg bipoláris 😂 hazudozni nem kellene, mondtam már. Hiàba akarod terelni a dolgokat, itt aki beteg az te vagy 🤷🏼‍♂️ Menj már végre el egy orvoshoz, ad majd gyógyszert neked és jobb lesz, kevésbé fogod megnyomorítani a családod életét. Itt hazudozol már napok óta…