Automata kut teljesáras.
Magánszemély evén lévő maszetered tankolhatod 480-ért.
Még tőled is együgyübb kell legyenba kutas ha nem tud különbséget tenni egy proész meg egy maszter között. Ráadásul azonnal rendőrt fog hivni
Én megdolgozok a pénzért, ki fogom fizetni.
És emlékeztetnélek a nagy szlogenre!
Előre megyünk, nem hátra!!!!!! 😂
Nem szeretnék szűkölködni semmiből.
És nem szeretnék visszamenni abba az időbe ami volt.
Nem pazarlok, de amiért megdolgozunk, azt élvezzük.
Gyere te is!!!! 🤘
Atlag alatt 102 felette 768.Valszeg a dragabbol megy az olcsobb.
Kurvara ne hasznalj 1700 felett es csak 102 ert kapod.Ne habzsidozsizz,tekerd le a termosztatot.
Amugy figyelmedbe ajanlom az idorendet.
Így már értem.
De ezek szerint mi olcsóbban vesszük, mint amennyiért eladtuk.
Ha nem, akkor annak értelme nem lett volna.
Viszont akkor nekünk miért számlázzák ki késöbb a 768 ft/m3 áron?
Na de ez már nekem magas, el is engedem.
Esetleg koze lehet hozza hogy szerzodes van a feltoltesre.
Es a tarozok csak 67,2 TWh.
Tudom a muszka minket akar,meg elzarja,meg nem ertenek hozza.
De eddig ahogy neztem tartjak a szavukat,elmondjak mi lesz,es az lett.
A nemetek nem kotottek szerzodest hosszu tavra,csak a rovid TTF kontraktusokban biznak.
De egy kobmeterrel sem kapnak tobbet csak ami le van irva,ezert is a panik.Az lofasz.
na nem olvastam a híreket,most értem haza annyit hallottam fél füllel, hogy a céges autóknak a piaci gázolaj ár van mától érvényben(kezeit széttáró) Nekem a proace az céges tehát tiszta sor. Nos van egy rönő maszterem ami ugyan kisteherautó de ezer éve a saját nevemen van az sosem volt céges abba lehet tankolni a 480 ft-os benyát? egyébként valaki ellenörzi? Ha megtankolom a proeszt aztán bemutatom a maszterforgalmit az úgy okés lehet?
Várom mindenki megtisztelő válaszát akinek van erről infója most nincs kedvem böngészgetni a netet (kezeit széttáró)
Egyébként az ilyen ósenes automata kutakkal mi van? odaállok bedobom a pénzt oszt tankolok ugyan úgy vagy azokat be is szüntették?
Lélegeztető Business el lett baszva meg el lett lopva Ezen már kár aggódnod ez mindig is így volt és így is lesz a 4 es metró 160 milliárdja is eltűnt pedig az nem Fidesz volt
Lapozz...
Saccra én is annyi idős vagyok mint te. Igaz, nekem nem voltak ilyen rossz élményeim. Az lehet, hogy ha odébb mentem volna 30-40 kilométert, akkor láttam volna ilyent, de fafűtést én már csak falusi magánházaknál láttam.
Abban egyetértek és engem erősít, hogy ilyen nem lesz pont az emberek egója miatt.
Eloszor levezeted hogy nem ertesz a lelegeztetokhoz meg azok bizniszehez.
Majd azt is hogy igen es minden szar,elloptak,jobb lett volna ha mashogy csinaljsk es javasolod hogy kene.
Maaaaargit most ertesz vagy nem hozza?Dontsd mar el. 😂
Ne en tippeljek. 😂
Nézz utána, meddig 747!
Ugye?
Magánszemély evén lévő maszetered tankolhatod 480-ért.
Még tőled is együgyübb kell legyenba kutas ha nem tud különbséget tenni egy proész meg egy maszter között. Ráadásul azonnal rendőrt fog hivni
Csak ha fizeted. 😂
És emlékeztetnélek a nagy szlogenre!
Előre megyünk, nem hátra!!!!!! 😂
Nem szeretnék szűkölködni semmiből.
És nem szeretnék visszamenni abba az időbe ami volt.
Nem pazarlok, de amiért megdolgozunk, azt élvezzük.
Gyere te is!!!! 🤘
Kurvara ne hasznalj 1700 felett es csak 102 ert kapod.Ne habzsidozsizz,tekerd le a termosztatot.
Amugy figyelmedbe ajanlom az idorendet.
De ezek szerint mi olcsóbban vesszük, mint amennyiért eladtuk.
Ha nem, akkor annak értelme nem lett volna.
Viszont akkor nekünk miért számlázzák ki késöbb a 768 ft/m3 áron?
Na de ez már nekem magas, el is engedem.
Tudom csak kerdezel,de maganvepemenyed van,kulomben nem kerdeznel.
Oszd meg a neppel a velemenyed.
Es a tarozok csak 67,2 TWh.
Tudom a muszka minket akar,meg elzarja,meg nem ertenek hozza.
De eddig ahogy neztem tartjak a szavukat,elmondjak mi lesz,es az lett.
A nemetek nem kotottek szerzodest hosszu tavra,csak a rovid TTF kontraktusokban biznak.
De egy kobmeterrel sem kapnak tobbet csak ami le van irva,ezert is a panik.Az lofasz.
Sebaj 😂
Formában vagy.
Még szerencse, hogy jól áll. 👌
De többet nem is vártam. 👍️
Várom mindenki megtisztelő válaszát akinek van erről infója most nincs kedvem böngészgetni a netet (kezeit széttáró)
Egyébként az ilyen ósenes automata kutakkal mi van? odaállok bedobom a pénzt oszt tankolok ugyan úgy vagy azokat be is szüntették?
Csak annyi hogy nem tudja kiturni a tuzoltonk a miertjet.
Csak nem értem, ha a tárolókat fel kell töltenünk,akkor miért adunk el?
Aki képben van, az írja le!
Lapozz...
Abban egyetértek és engem erősít, hogy ilyen nem lesz pont az emberek egója miatt.
Viszont ezt a rengeteg gázt, ezt miért kellett eladnunk, ráadásul állítólag 200 ft/m3 áron?
Majd azt is hogy igen es minden szar,elloptak,jobb lett volna ha mashogy csinaljsk es javasolod hogy kene.
Maaaaargit most ertesz vagy nem hozza?Dontsd mar el. 😂
Ne en tippeljek. 😂