Ha visszajön akkor nagyon hátra megyünk majd, akkoriban a hatalmas lépcsőházban és folyósokon nem volt fűtés és gyerekként gyakorlatilag az iskolában fagyoskodtunk, ha kimentünk a teremből kabátot kellett venni, kiváncsi vagyok ha ma egy gyerek úgy megy haza az iskolából, hogy szétfagyott a szülők mit fognak szólni?
Azert bazmeg mert mindig mindent jobban tudsz.........persze csak net elott bilkentyut pufolve.
Mert azt ugy konnyebb,de ha felemelned a retkes valagad,aktivistaskodnal,partot alapitanal,programmal talpalnal es nyernel valasztast esetleg meggyoznel hogy nem egy ujabb hoborgo orbanyulolo fotelbalfasz vagy a szanalmas brancsbol meg rad is szavaznek.
De te ilyet meg veletlen sem teszel.
Eleg egy hulye cikken bofogni egy sort kethetente.Mert lusta dog vagy. 😆
Merthogy ez az én dolgom? Annyi pénzért minek tartjuk akkor őket?
A baj megint hogy a kiragadott részeken lovagolunk... Ezzel sem az a bajom hogy szereznek gázt! És esetleg drágán! A piac áraz! Ez így igaz!
Viszont akkor miért is kellett HAZUDNI! És mindent ész nélkül csinálni! Végiggondolatlanul, szakértők bevonása nélkül...
Ld. Kellett annyi lélegeztető? Nem! Megkérdeztek bárkit is? Nem! A hozzáértők el tudták volna mondani hogy ha gyors képzést kapnak sokan, akkor is elég pl.5000db? Igen! Leszarták? Igen. Ki járt jól vele? Nem te... De a te pénzedből is ment oda!
Ez a gond!
Akkor üzembentartó van beírva nem tulajdonos épp most tankoltam és a mol kúton a csaj vadul ezt nézte mikor kérdeztem miért veszi ki a tokból a forgalmit? Még csak most tudtam meg a bejelentést és így meglepett ez a fokozott ellenőrzés.
A mi házunkban is mikor a 80-as években tolták a gázt mint állat lebontották a cserépkályhát és befalazták a kéményeket, még 1 hónapja sem gondoltam, hogy ez mekkora baklövés volt az előző tulajoktól.
Mikor még én általánosba jártam minden tanteremben cserépkályha volt és nem vidéki hanem Bp. 14.ker.-i iskola a városligetnél 3 emelettel és sok teremmel, volt fűtő és szénhordó ember, most majd újra megjelennek a kémények és lesz új munkahely minden iskolában, óvodában. 🙃
Mert azt ugy konnyebb,de ha felemelned a retkes valagad,aktivistaskodnal,partot alapitanal,programmal talpalnal es nyernel valasztast esetleg meggyoznel hogy nem egy ujabb hoborgo orbanyulolo fotelbalfasz vagy a szanalmas brancsbol meg rad is szavaznek.
De te ilyet meg veletlen sem teszel.
Eleg egy hulye cikken bofogni egy sort kethetente.Mert lusta dog vagy. 😆
A baj megint hogy a kiragadott részeken lovagolunk... Ezzel sem az a bajom hogy szereznek gázt! És esetleg drágán! A piac áraz! Ez így igaz!
Viszont akkor miért is kellett HAZUDNI! És mindent ész nélkül csinálni! Végiggondolatlanul, szakértők bevonása nélkül...
Ld. Kellett annyi lélegeztető? Nem! Megkérdeztek bárkit is? Nem! A hozzáértők el tudták volna mondani hogy ha gyors képzést kapnak sokan, akkor is elég pl.5000db? Igen! Leszarták? Igen. Ki járt jól vele? Nem te... De a te pénzedből is ment oda!
Ez a gond!
https://www.reddit.com/r/hunga...
Remélem közbeiktatnak még céget... Csak hogy rendben legyen az ár!
Lesz belőle "Lélegeztetőbeszerzés 2.0" 😁
Ezért már megérte felébredni reggel. 😂
Délelőtt még ezt mindenki megtehette, csak halljam megsúgom! 😉
De töretlenül büszke vagyok rád. 😆
robogóba mindegy mit öntök, az mindennel is megy
Büszkék vagyunk rád. 😀
Ketten lettek volna előtted. 😂
Ha jól emlékszem a múltkor is ilyen szerencsés volt Gödöllőn. 😂