Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha visszajön akkor nagyon hátra megyünk majd, akkoriban a hatalmas lépcsőházban és folyósokon nem volt fűtés és gyerekként gyakorlatilag az iskolában fagyoskodtunk, ha kimentünk a teremből kabátot kellett venni, kiváncsi vagyok ha ma egy gyerek úgy megy haza az iskolából, hogy szétfagyott a szülők mit fognak szólni?
Azert bazmeg mert mindig mindent jobban tudsz.........persze csak net elott bilkentyut pufolve.
Mert azt ugy konnyebb,de ha felemelned a retkes valagad,aktivistaskodnal,partot alapitanal,programmal talpalnal es nyernel valasztast esetleg meggyoznel hogy nem egy ujabb hoborgo orbanyulolo fotelbalfasz vagy a szanalmas brancsbol meg rad is szavaznek.
De te ilyet meg veletlen sem teszel.
Eleg egy hulye cikken bofogni egy sort kethetente.Mert lusta dog vagy. 😆
Ha most vissza akarnak uzemelni a kemenyt, a katasztrofavedelem nem engedne.
Ebben nem hiszek. Ez a vilag mar nem jon el vagy vissza.
Merthogy ez az én dolgom? Annyi pénzért minek tartjuk akkor őket?
A baj megint hogy a kiragadott részeken lovagolunk... Ezzel sem az a bajom hogy szereznek gázt! És esetleg drágán! A piac áraz! Ez így igaz!
Viszont akkor miért is kellett HAZUDNI! És mindent ész nélkül csinálni! Végiggondolatlanul, szakértők bevonása nélkül...
Ld. Kellett annyi lélegeztető? Nem! Megkérdeztek bárkit is? Nem! A hozzáértők el tudták volna mondani hogy ha gyors képzést kapnak sokan, akkor is elég pl.5000db? Igen! Leszarták? Igen. Ki járt jól vele? Nem te... De a te pénzedből is ment oda!
Ez a gond!
Mondjuk ket honapra dosztmindegy oktobertol ugyis 7-800 lesz ha nem fejezik be osszel a pofozkodast.
Hááát ez nekünk most milliós plusz tétel és a végeredmény kétséges mert a szabályok naponta változhatnak.
Ezekszerint van negoldas mlas-nak is. 🤔
Akkor üzembentartó van beírva nem tulajdonos épp most tankoltam és a mol kúton a csaj vadul ezt nézte mikor kérdeztem miért veszi ki a tokból a forgalmit? Még csak most tudtam meg a bejelentést és így meglepett ez a fokozott ellenőrzés.
Kinek mit intézett a kormánya :)))
https://www.reddit.com/r/hunga...
A mi házunkban is mikor a 80-as években tolták a gázt mint állat lebontották a cserépkályhát és befalazták a kéményeket, még 1 hónapja sem gondoltam, hogy ez mekkora baklövés volt az előző tulajoktól.
Mikor még én általánosba jártam minden tanteremben cserépkályha volt és nem vidéki hanem Bp. 14.ker.-i iskola a városligetnél 3 emelettel és sok teremmel, volt fűtő és szénhordó ember, most majd újra megjelennek a kémények és lesz új munkahely minden iskolában, óvodában. 🙃
ha tudsz jobb üzletet akkor gyorsan hozd a gázt, én vehetek tőled is olcsóbban mint az államtól
https://www.atv.hu/belfold/202...

Remélem közbeiktatnak még céget... Csak hogy rendben legyen az ár!
Lesz belőle "Lélegeztetőbeszerzés 2.0" 😁
Az anyját!
Ezért már megérte felébredni reggel. 😂
Délelőtt még ezt mindenki megtehette, csak halljam megsúgom! 😉
De töretlenül büszke vagyok rád. 😆
Nekem is még 20 tavalyról.semmi baja
nekem meg van kb 40 liter benzin félretéve az őszi pecához
robogóba mindegy mit öntök, az mindennel is megy
Lehetsz is,nekem van egy full feltankolt ducatom,480/l ert. 😆
Gratulálunk!!!
Büszkék vagyunk rád. 😀
Sot,a nagy uzemanyagpanik idejen a kistarcsai madarasnal egyedul voltam,fenykepen bizonyitottam. 😆
Csak vicceltem.
Miért nem a kartali kútnál tankolsz???
Ketten lettek volna előtted. 😂
Nem vetted még észre, hogy ő mindig kifogja?
Ha jól emlékszem a múltkor is ilyen szerencsés volt Gödöllőn. 😂
Se......
Nagy mázli. Nálunk mindhárom kuton a kutra nem fértek, Debrecenben meg jócskán kiért a főutra a sor vége. Mondjuk kettőkor már mindenhol volt hely 😁