Van több pár barát, ismerősünk, akik külön kasszával élték a közös kis életüket, ma már egyikük sincs együtt, mind szétmentek. A nagyobb részük, rohadt egy fillérbaszó is. Pusztulat egy élet lehet... :-S
Lacám, a te agyvaltodban tényleg beakadt 1-2 fokozat...
Szó nincs azokról, amiket írtál... egyszerűen ott a pénz, és mindenki vesz belőle, akinek kell.
Engem nem is érdekel, hány pólót vesz, meg mennyit költ a lidiben, őt meg az nem, mennyit iszok el néha a haverokkal.
Nem tudom neked ezt megindokolni, egyszerűen így volt mindig nálunk
Másold már be hogy hol írtam olyat hogy nő ellenes cselekedet lenne.
Vonjuk le a konklúziót. két napja terelsz, próbálkozol mindennel, már a hazugsággal is pedig csak Pipihez hasonlóan le kellene írd hogy mit is jelent a különkassza. Mert te degradáltad azokat akik nincsenek különkasszán, ugye nem kell visszakeresni a fodrászos példádat ? Vagy azt most màr letagadod ?
Próbàlsz itt hazugságokat kreálni rólam, pedig te állítod hogy nem személyeskedsz. Mert szúrja a szemed és a kis lelkedet hogy az igazságba beletaláltam/beletaláltunk. Itt akit bántalmazhattak gyerekként az te vagy, de ne hibáztassuk a szüleidet, nem ismerjük őket és két normális embernek is lehet olyan barom gyereke mint te 🤷🏼♂️
Itt lenne az ideje hogy leülj egy szakemberrel beszélni, biztos tudna segíteni még rajtad is. Kibeszélhetnéd az összes frusztrációdat és akkor nem kellene itt, oldalakon keresztül taglald hogy az anyósod mekkora egy idióta mert kutyája van.
Érted? Dehogy érted… jössz majd megint valami terelős hazugsággal 🤷🏼♂️ Valamiért màr legalább hárman próbáltuk felnyitni a szemed de ide szakember kellene.
Na szia
Egyet tudomásul kell vennünk, a jelenlegi kormány évtizedek óta szerzi a tapasztalatokat arra, hogy maradjon ott, ahol. Felzárkózni melléjük olyan tudás és elszántság kell, ami nagyon kevésnek van a birtokában. Ha bárki arra készül, hogy majd 26-ban átveszi a kormányrudat, az keservesen megszopja. Ha 30-ra tervezi, hogy megszorongatja a kormányt, annak talán-talán sikerül.
De addig a nyolc évig azoknak meg kell tudniuk élni valamiből úgy, hogy az átlagtól nagyobb kiadásaik lesznek.
Az a baj velük, hogy így kicsiben, a partvonalról bekiabálva nekem is tetsző dolgokat mondanak. Ám tudomásul kell venni, hogy tetszik-vagy sem, hogy minden akartunk ellenére sem lehet mindent megtenni. legalábbis nem úgy, ahogy én gondolom a kijelentéseik alapján.
Olyan kurva nagy ellenszél van, hogy itt és most okosan kell és nem erőből. A végeredmény lehet ugyanaz, csak az időintervallumnak kell másnak lennie.
Szó nincs azokról, amiket írtál... egyszerűen ott a pénz, és mindenki vesz belőle, akinek kell.
Engem nem is érdekel, hány pólót vesz, meg mennyit költ a lidiben, őt meg az nem, mennyit iszok el néha a haverokkal.
Nem tudom neked ezt megindokolni, egyszerűen így volt mindig nálunk
Azt irtam, mutasd meg, hogy hol voltam en az elso a szemelyeskedesbwn.
Degradaltam, aki nincs kulonkasszan ???????????????¿?
Vonjuk le a konklúziót. két napja terelsz, próbálkozol mindennel, már a hazugsággal is pedig csak Pipihez hasonlóan le kellene írd hogy mit is jelent a különkassza. Mert te degradáltad azokat akik nincsenek különkasszán, ugye nem kell visszakeresni a fodrászos példádat ? Vagy azt most màr letagadod ?
Próbàlsz itt hazugságokat kreálni rólam, pedig te állítod hogy nem személyeskedsz. Mert szúrja a szemed és a kis lelkedet hogy az igazságba beletaláltam/beletaláltunk. Itt akit bántalmazhattak gyerekként az te vagy, de ne hibáztassuk a szüleidet, nem ismerjük őket és két normális embernek is lehet olyan barom gyereke mint te 🤷🏼♂️
Itt lenne az ideje hogy leülj egy szakemberrel beszélni, biztos tudna segíteni még rajtad is. Kibeszélhetnéd az összes frusztrációdat és akkor nem kellene itt, oldalakon keresztül taglald hogy az anyósod mekkora egy idióta mert kutyája van.
Érted? Dehogy érted… jössz majd megint valami terelős hazugsággal 🤷🏼♂️ Valamiért màr legalább hárman próbáltuk felnyitni a szemed de ide szakember kellene.
Na szia
Mi ebben a hazugság?
Áááááááááááááááááááááááááááááá!
De addig a nyolc évig azoknak meg kell tudniuk élni valamiből úgy, hogy az átlagtól nagyobb kiadásaik lesznek.
Olyan kurva nagy ellenszél van, hogy itt és most okosan kell és nem erőből. A végeredmény lehet ugyanaz, csak az időintervallumnak kell másnak lennie.
Szerintem.
http://youtu.be/uh-F0Yf32Ek
Már asszonyi is itt nevet velem 😂 😂 😂 Remélem később nem kér számon 😵 😋 😂 😂 😂
https://youtube.com/shorts/jtE...
sajnálom a pénzt a kajáldákra, nehogy már egy napi munkámért csak 1-2 óra svédasztal járjon