Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minek ezt így felfújni???

Húsba vágóbb lesz itt a november-december megélhetés.
Arra meg ráérünk rugózni.
Senkit nem érint meg, még kánikula van.
Viktor kihúzott a gyufát most ezen rugózik mindenki miért nem hálunk négerekel 😬🙄 https://www.vadhajtasok.hu/202...
Ezert kell bekacsolni a tv-t ha meg engedik még szexfilmet is nézhet a ember közbe 😆😆😆
40 fölött már mindenkinek máshol jár az esze dugás közben
pl azon mikor lesz már vége
régen ilyen nem volt, mert gyorsabban kész lett az ember mire végiggondolta volna az egészet 😁
én hogy imádtam régen ezeket a pár másodperces aktusokat.....
Nem küldök irigy vagyok 😛 meg aztán ha véletlen meg tetszik csak össze csunyalkodod a nadrágód 😂😂😂😂 amúgy gyorsan el árultad magad ezekszeri neked máshol jár a eszed miközben maszattolsz 😂😂😂😂
most akkor küldöd a fotót vagy csak itt hablatyolsz? (kérdőjeles)
Nem vagyok nagyon válogatós de azért van az a szint ahová kell a vödör(gondolkodós) Ha nagyon csúnya akkor kettő is(kezeit széttáró) Egy az Ő fejére egy meg az enyémre biztos ami biztos(fetrengős)
erről ini tudna nyilatkozni mondjuk nem tartom lehetetlennek(kezeit széttáró)
Jóember mindig a nő választ 😉 de gondoltam mindenkinek van sajátja mert most hogy ország világ előtt kölcselgeltük családi büdzsét. Ezek után már simán bele fér hogy ki hogy szokott döngetni 😂😂😂😂 néze-t TV-t vagy nem 😂😂😂 pl én szeretek lustalkodni asszony meg úgy szolgálja ki magát ahogy csak akarja 😂😂😂😂 ez persze vicc volt ,de minden vicc felé igaz 😍😃
jó de te egy gizda pöcs vagy látható izomzat nélkül
én meg izmosabb vagyok mint az asszony
Mekkora egy baromság ez ... mi 30 éve vagyunk együtt, soha egy percig nem volt külön kasszánk
Szerintem egy ilyen 50es már két rönköt is elvisz.
🤔
Tegnap kulturáltan próbáltam levezetni neki😂
De útjára bocsájtottam.
én csak azét nem szeretnék egy ilyet mert hamar elcsattanna 1-2 pofon (gondolkodós)
A fene akarná minden nap péppé veretni magát mert nem azt csinálom amit az asszony mond(kezeit széttáró)
azt szokott
áldott jó asszony csak egy kicsit hangos 😀
Szerintem ettől idősebb (gondolkodós) ez egy 30-as lehet(kezeit széttáró)
de akkor ne engedj neki csak pamutot venni(kezeit széttáró)
már, hogy a te asszonyoddal? Mindenki vagy csak én? Azért egy fürdőruhás képet küldjél mindent én sem vállalok be(kezeit széttáró)
Az fontos 😃😂 ne legyen olyan mint varázsló kabát ujja 😂😂😂
Szerintem is hasonló lehet a háttérben. Frusztráció van bőven az emberben.
Az biztos hogy több dologra használható mint egy pláza picsa.
hagyd már
szegény nő alá baszott egy gyereket aztán azt hitték működni fog, lett vakami kéró aztán most egyik se akar eltakarodni a házból, aztán eléldegélnek valahogy
de ez még 45 évesen is jól húzza az ekét és a vazsina nem lóg térdig 😂
Nem válaszoltad meg. Pipi válaszolta meg. Te csak terelsz, mellébeszélsz, próbálod elterelni a figyelmet arról hogy te a családod egy utált tagja vagy.