Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lassan olyan kifejlesztünk olyan világnyelvet hogy még a bőribe is megirigyelnék 😂 😂 😂
Most kérdezhetném te hova jársz kajálni ha nem eszel otthon 😂 😂 😂
csak nehogy koppanjon a fejeden a fakanál 🙃
Közös számla, közös buxa, közös széf, és nyugalom van ha hirtelen nagyobb költség merül fel. Így még különösebb gondot sem okoz. :)
egy jó étteremben sokféle kaja van, persze vannak spéci kajáldák ahol ez-az másabb-jobb
Én csak jó fej akartam lenni gondoltam más is hagy élvezze ezt a testet 😂 😂 😂
Különben tényleg jó példa különböző éterembe járás .................. egyen a ember változatosan 😉
Nem igazan latom, hogy te is ertened, amit eddig leirtam.
Kulon kassza NEM jelenti azt, hogy koltsegeket felezik, vagy eppen a jovedelmek aranyaban,vagy akarmilyen mertekben megosztjak.
A suttyo ebbe akar belekotni, de a beszukult tudataval nem tudja felfogni, hogy sajat bevetel vagy jovedelem sajat kezelese ab ovo nem jelenti a kozos koltsegek akarmilyen merteku megosztasat. Persze az sem kizart.

A hulye azt hiszi, ha ram mondja, hogy koltsegeket szamolva megosztjuk, az egy noellenes cselekedet lenne, igy es plane a kipufogomon valo hisztivel megtuningolva a velt serelmen esett csorbat megbosszulhatja.

Pedig valamitol fel es erzi a ferfi letere tortent papuccsa valasa okan, hogy ez nemjo, nem szereti, igy megprobal legalabb verbalisan az irigysege targya fole kerekedni.
ha egy férfi elmegy kurvázni az csakis az asszony hibája
ha nyom egy orált minden reggel-este szerintem nincs olyan ember a földön aki elmenne kurvázni 😂
ugyan már,akinek ilyene titkos dolgokra van szüksége az megoldja hogy legyen egy kis eltitkolt pénze.
Gondolom a rosszlányok.hu az lehet egy határ 😂 😂 😂
Egyáltalán hol van az a határ ami külön kasszának minősül és mi az ami nem.
ellenérv
alapból a külön kassza igazándiból értelmezhetetlen
ez ilyen nővédő faszságok egyik csökevénye, ugyanolyan faszság mint az hogy a nő annyit ér mint a férfi és nem lehet megpofozni ha "igényli" stbstbstb
ezek különböző fokú elhitetett anomáliák, attól függően mennyi idő volt arra hogy ezeket a téves eszméket beleültessék az emberekbe annyira hiszünk benne
pl abban nagyjából mindenki egyetért hogy nem jó dolog a nőket verni, ellenben aztért azt megmosolyogják hogy a nők ugyanannyit érnek mint a férfiak
namármost ezen kis kitérő után ismét a kassza
alapből egy család egy kassza és egy ember aki kezeli, az hogy manapság a nők kezelik felfoghatjuk egy rendszerszintű hibának, igazándiból kényelmes dolog és emiatt beáldoztuk az irányítást
a külön kassza meg a hibás rendszernek egy kis lázadó csökevénye, próbál a a férfiember "ház urát" játszani de alapból fosik az asszonytól így csak részben mer lázadozni
mert ha én nem bízok az asszonyban akkor nem adok neki egy forintot sem, így a külön kassza értelmetlen, ha meg bízok benne ugyancsak értelmetlen
De te sem érted meg ezek szerint, hogy a külön kasszának NINCS gyakorlati ellenérve.
Az, hogy van, aki szerint a " családi bizalom" csak így működik helyesen, az valószínűleg nem érti meg, hogy a fene megette, ha csak akkor van az a fene nagy "családi bizalom", ha mindegyik belelát a másikéba és totális ellenőrzést gyakorol felette.

A gyerekkorában értetlenre náspángolt Levinél én már letettem arról, hogy ezt megértse, de te tudsz valami súllyal bírót mondani mellette- vagy ellene, ami nem olyan, (mint már írtam egyszer), hogy így illik, így szokás, így tanultam?
Téged tényleg ennyit ütött az apád- és az anyukád gyerekkorodban, hogy ennyire nem tudsz értően olvasni?

Gondolom most az jön mint az oviban, hogy a te apukád erősebb. Ja, az eredményét olvasni lehet.
Annak a szottyadt cigányasszonynak egy forintot sem kellett volna fizetni.
azért a vityusz sem bűntelen 😉
a sok széllel szembeni hugyozást megsínyli a népe
mindemellett még mindig a kisebbik rossz, bár az utóbbi időben egyre durvábban tolják az uralkodói osztály kialakítását
náci ez a geci
És egymásután gyújtja a tehénszarral töltött cigijét.
Bogyo most olyan mint a fortyogo lecsavarozott szelepes kukta,fortyog magaban es anyazik engem meg a vityat.
De nincs az az ipari mennyisegu meme es telexindex link,igy win-win. 😆
Bogyó most boldog lenne 😀
Amúgy ja 😂😂😂😂
Tartoznak önnek?Nem tudja behajtani?Forduljon bizalommal Erzsikéhez!
Erzsike pénzbehajtó iroda,referenciával.
Altalanos kotoszo,mindenert IS o a felelos. 😆
Vityát megint belekevered.
Ennyire ne habarodj bele, nem ő a felelős a háború és a közelgő válság miatt.
Sokat hadakoztál Bogyóval, nagyon beégett neked a vezér neve.
Ezt nem csak mi fogjuk megszenvedni, hanem a világ.
Leírom mégegyszer, semmi köze hozzá!!!
De te rögtön Vityázol 😂
Na kevert faj 😬 mi ???? Lesz még vadabb is csak jogal kell felruhazni .
Idö korlátos nem lehet tudni meddig van fenn https://www.vadhajtasok.hu/202...
Szerintem kihozom naggyából ugyanannyiért.A kaja felment.
Istenem mindmeghalunk,szemétruszki,fujjputyinbotoxoscár,o1g. 😂