Javaslom visszaolvasni a sutyerák rám tett megjegyzéseit. Az, hogy azok után én hogyan viszonyulok hozzá, az legyen az ő és én az én problémám. Mivel én hajlandó vagyok leereszkedni a fajtádhoz, természetesen elfogadom a kéretlen véleményedet is, hiszen máskülönben nem lennék itt.
A mentegetőzést meg ne is említsd, ahhoz neked legalábbis úgy kéne megváltoznod, amire a tefajtád genetikusan képtelen, így el sem várható tőletek.
(Az már csak érdekessége a történetnek, hogy a suttyó is csak belebeszélt amikor én másnak vezettem le az adózás körüli visszásságokról alkotott véleményemet. De mindegy is, tőle sem vártam értékben sokkal többet, így a fórum gazdagodott két-három új oldallal.)
Békésen beszélgettél?
Már a telepen láttad a lelki szemeid előtt a motorját, a veséjét meg valaki másban!
Ez békés beszélgetés???
Ember! Hagyd már abba a sületlen mentegetőzést!
Én utadra engedlek a nagy semmidbe!
Még mindig nem érted. Én békésen társalogtam a Levivel, te nem bírtad ki, hogy ne szólj bele ami amúgy engem nem zavart, de most meg a rendszeres hisztid megint feltört.
Jó ez így neked?
A "tefélédet" mutogatni kellene, abba egyezzünk meg!!!
Nem jutsz előre soha?
Nem gondolkodtál még azon, hogy nálad nem kerek valami?
Egy alkoholmentes mellett próbáld ki!
Te írtad, hogy 110-nép már valaki donor.
Ezek szerint az már száguldozás nálad.
És még megkérdezed, hogy mondta valaki? 😂
Igyál meg valamit, jot tenne!
Ki hisztizik? 😂
Te irkálsz baromságokat.
Össze vissza barangolsz a gondolataidban.
Ha Levi hajt akkor kell a veséje valakinek, ha te hajtasz az rendben. Az ő motorja jól mutat a telepen, ha te hajtasz az rendben van.
Aha, értem.
Az imént írtad, hogy te is szoktál többel menni mont a megengedett.
Akkor jó lesz a te veséd is valakinek, meg a csüttögőd a telepen?
(És ahhhoz egyébként száguldozni se kell)
Lehetnél következetesebb!
Akkor hogyan lehet bevételgenerálásról beszélni?
Pláne, ha nem is a rendőrségé a befolyó pénz? Pláne, ha úgy baszogatják őket, hogy nem is értik a működését?
Az, hogy te esetleg ismered a Coruscant r. őrs egyik próbaidős őrmesterét és az mondott ilyent neked, ebből ne vonj le messzemenő következtetést.
A mentegetőzést meg ne is említsd, ahhoz neked legalábbis úgy kéne megváltoznod, amire a tefajtád genetikusan képtelen, így el sem várható tőletek.
(Az már csak érdekessége a történetnek, hogy a suttyó is csak belebeszélt amikor én másnak vezettem le az adózás körüli visszásságokról alkotott véleményemet. De mindegy is, tőle sem vártam értékben sokkal többet, így a fórum gazdagodott két-három új oldallal.)