Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt hitük ez a lényeg 😂 😂 😂
Lááááááááááááááááv 🍰 ❤️ 😂 😂 😂
Én, a Putyin helyében az urán fűtőelemeket sem szállítanám az "ellenséges országoknak".
Kértem, mutass egy alkalmat is, ahol ÉN kezdtem a személyeskedést.

Az, hogy nincs káros szenvedélyem és nem más kontójára akarom megoldani a problémáimat, és ezért nincs is erkölcsi aggályom kimondani azt, amit más nem mer egy félreértelmezett álhumanista elvárás miatt, az egy olyan dolog, hogy amíg nem hazudok, addig szerintem nem lehet probléma.
Bogyó nélkül is ölitek egymást. :)
Nem az én adómból, hanem a társadalom adójából.
Na emberek civódjunk tovább a politikán "annak több értelme van" 😂 😂 😂 😂
Kezdjünk rettegni össze kapaszkodva mint a koala macik 😂 😂 😂
https://www.elemi.hu/a-gazprom...
https://www.vadhajtasok.hu/202...
Szóval elzáratták most meg osszuk szét 😖 a gecik tényleg olyan mint a vörös ingesek üveggolyó esete 😬
Nagyra értékelném, ha visszavinnél a tempódból!
Elhiszem, hogy neked piszkosul fáj az élet.
Nem tehet senki arról rajtad kívül, hogy nyomorú a sorsod.
És itt nem az anyagiakra gondolok.
Attól, hogy itt próbálsz intelligensnek, fedhetetlennek, tökéletesnek, magabiztosnak.. tűnni, attól hidd el nem vagy az!
Ha az lennél nem nyilvánulnál meg így, ahogy teszed.
De ha te így vagy boldog és a családod is, én ennek csak örülök.
A kutyákról nem is írtál még, sem a négerekről,meg a kövér disznókról meg a bagósokról és alkoholistákról ami mind az Ő által befizetett adójából lesz megmentve a kórházakban(gondolkodós) Mondjuk kell ide egy ilyen nézőpont is, hogy legyen kerek a társaság(meghajlós) Bogyót sajnálom, hogy berágott,mert olyan vérkomcsi aki feszt állítja a hülyeségeit és meggyőződésből az nem terem ám minden bokorban(ujjával nemet mutató)
én sem hallottam még ezt (kezeit széttáró) Csak az a baj én már nem is jegyzem meg(kezeit széttáró)
Ahogy idősödök úgy lesz egyre jobban szita az agyam (kezeit széttáró)
te akkor amolyan rendszer ellensége vagy miféle vagy mi? 😆
Eleg sokaig tartott, amig abban remenykedve vartal, hogy szellemi rokonod helyetted ellapatolja a proszto-prolisagod szemetjet.
Te sajnos leragadtal az kipufogom problemajanal, amit eloszor tenyleg nem ertettem, hogy ezzel kinek mi baja lehet, de rajottem, hogy azrt nem talalok benne logikat, mert te nem raktal bele.
Sajnos az ostobasag nagyreszt a felelembol taplalkozik, te mitol felsz?
😂😂 szégyen vagy, ennyi. Itt már pontosan megmutattad milyen ember vagy. Nem épp egy közkedvelt személy… ugye még a lakótársadtól is elkéred minden egyes fürdés árát, ha már nem voltál képes leírni hogyan is működik ez a különkassza dolog. Vagy lehet az asszony ad neked néha egy kis zsebpénzt és itt előadod hogy mekkora nagykirály vagy otthon ?
A te szemedben aki leül a haverjaival sörözni az már egy alkoholista. Aki 120-zel mer menni a 90-es táblánál az egy közveszélyes gyorshajtó és donor lesz belőle. Aki eszik egy jóízű zsíros, ragacsos pörköltet az már egyenesen megöli magát mert csak a kefír meg a fene tudja miket eszel az egészsèges… amit te teszel az szent, mindenki más hülye.
Ugye mint a feleséged rokonsága, a munkatársaid és az összes ember aki rajtad kívül a földön él 🤷🏼‍♂️ Ezeket nem kell majd kimagyarázd, te írtad le itt a fórumokon.
Amúgy én nem veszek össze senkivel.
...egyszerűen: nem oda tartozik, ahová gondolja magát.
Értelemszerűen az "újgazdagok" között lehet ilyent találni a leggyakrabban, de a különböző társadalmi szegmensek közötti házasságok egyedeinél is megtalálható ilyen ember.
De ezen nem fogunk összeveszni
Újonnan felsőbb körökbe került, magyarul újgazdag, aki a felsőbb körök szokásait majmolja...
Hát...
Amikor valaki más társadalmi osztályba képzeli magát, mint ami valójában.
Kb. újgazdag
mi az a parvenü? nem ismerem ezt a szót, felénk biztos nem használják.
Ez nem baxogatás, kérdés! 😁
Nem baj. Én is, meg gondolom más is. Csak nem ugyanaz, amikor jó oka van rá, esetleg folyamatosan, vagy ...
De legalább ne a rendőrt hibáztasd, ha ezt felróják neked.

;-)
Csak jelzem, te olyant adsz a számba, amit nem is mondtam, de legalább mindjárt számon is kéred.
Ez egy igazi parvenü panelproli suttyóság. Pont mint a fenyegetőzés, a tefajtádtól kb. ennyire telik.

És így tisztelem meg? Majd mutass egy alkalmat is, amikor én kezdtem a személyeskedést. Egyet.
Ezért nem viszi a tefajtád semmire, élhetsz te családi házban, attól a tefajtád még egy panelproli marad.
örökre.
Uhh......mi megy itt...... 😧
Kezdem szégyellni magam 🙄
Bizony, bizony én néha átlépem a 110km/h-át 😔, sőt előfordul, hogy a 116-ot is 😞 és nem autópályán 😩
Jó lenne ha leszállnál a magas lóról!!!
Baráti jótanács.
Nehezen viselem ezt a jelzőket amiket használsz.
Leereszkedni a tefajtádhoz?
Suttyó?
Ne várj más hangnemet mástól, ha te így tisztelsz meg bárkit is!
Ez a fórum átka. Személyesen gördülékenyebben rendezném ez efajta beszélgetést.
Jó éjt!