Nem kintfelejtett 60-as tábla, hanem a minősége esetleg indokolja az útnak.
Ha ezeket betartod mindenhol pontosan, akkor meg is érdemled! Mondjuk motorral se szoktál 90-nél többet menni, így mindent értek.
Hát... azt hittem, érthetően fogalmaztam.
(Biztos vagyok benne, hogy érted.)
Ja..., hogy te NEM TUDTAD, hogy a büntikből befolyó pénz NEM a rendőrséget gyarapítják, hanem a központi költségvetésbe folyik be? Nem baj ha nem tudod, csak akkor nem kell azt írni, hogy pénzbehajtás.
Vagy azt feltételezed, hogy a patás reggelente felhívja Fiszemfaszom város rendőrkapitányság vezetőjét, hogy a Közlekedési Osztály járőrei a vhKKEP eszközzel aznap mennyi bevételt kötelesek generálni?
A tapasztalatot vedd figyelembe.
Én állítom, hogy a "kinn felejtett" 60-as táblánál többen mennek a megengedettnél gyorsabban, mint amennyi baj eddig volt az iskolák környezetében. Pláne, mióta az iskolák előtti zebráknál jelzőtáblás buzik állnak reggelente, azok ezerszer jobban megfogják a hülyéket, mint egy tábla, amit megszokásból nem is vesznek figyelembe.
Meg kell nézni, hány hír szól iskola előtti gázolásról, ez a bizonyíték. És nem pénzgyűjtés, mert:
Számold már ki, hanyad része ez, azt gondolod, tényleg a bevétel miatt ülnek az autóban a rendőrök? Igaz, még ennyiért sem, mert a VÉDA-t vond le belőle.
Értelek, igazat is adok, de nem tudok mást mondani mint eddig, lehet csinálni, amíg el nem bukik az ember, de ettől nagyobb problémának érzem, ha közben a hunyó a pálya széléről kiabál be.
A társasjáték analógia szerintem nem jó.
Azt sajnos tudomásul kell venni, ezt nevezik életszerűnek, hogy mindig lejt a pálya valaki felé. Van olyan helyzet, amikor valami fontosat kell elvégeztetnem, van rá ember, nem drágább a munkája, és egyszerűen nincs rá lehetőségem, hogy a biztos és bizonytalan közül válasszak, és rám sütik, hogy befolyásolom a pályázatot, pedig nem, egyszerűen a biztosra akarok menni.
Biztos tudót amit tudót 😂 😂 😂
Tudás hatalom
Szegény kis boltos meg baszakodik 1000 Ft-al
Öreg csőrmester meg mondta kis pénzt soha nem szabd lopni ,nem éri meg 😂 😂 😂
voltam olyan többszáz fős cégnél ahol a főkönyvelő szinte akkora úr volt mint az ügyvezető igazgató
ráadásul az igazgató teljesen barátságos volt a könyvmester meg egy karót nyelt fasz, kb mint egy angol lord
és az összes többi kisfőnök kb sehol sem volt ezekhez képest
Multi az multi az egy igazi pénz szívatyu ha ott ne lenne pénzügyi zsonglőrködés azt kétlem
Csak azt mi nem érjük fel ésszel 😂 😂 😂 ők meg megfizetik a meg felelő szakikat
Komolyan mondom szerintem még veszteségesek is 😂 😂 😂 tuti vissza is igényelnek szegény Auchan , IKEA , Tesco ................................... stb
A multinál eleve nem lehetséges, hogy feketén vásárolj.
A lényeget szokás szerint megfogtad, nem a blokk a lényeg, hanem az, hogy ne feketén menjen a biznisz.
Ha elém kerülsz, és égbekiáltó kihágást követsz el, így ismeretlenül is, valóban. Ha 110-el mész el mellettem, le sem szarom, a veséd úgy is kell majd valakinek. Vagy azt elittad meg a májadat, akkor a hasnyálmirigyed lesz jó valakibe.
Kisbolt, online kassza?! Mi a pöcsömet kapna ott az ember ha nem blokkot ? Elég tág az hogy kisbolt.
De semmi baj, választ is adtál. Igen egy ekkora spicli vagy.
Gondolom a kocsidban kamera is van és ha bármit felveszel vele, futsz is a rendőrségre.
hát nem ismerem a fizikai állóképességedet úgy általánosságban 60+-os emberkék a környékünkön már annak örülnek ha segítség nélkül levegőt vesznek (kezeit széttáró) Ha te ettől többet tudsz akkor minden elismerésem(meghajlós)
Hát a jellemzésed teljességgel nem talált, ritkán megyünk 4-5 napnál hosszabbra, sok kiruccanás csak 2-3 napos, ilyenekből 8-10 van egy évben. Mindenhol túrázunk, mászkálunk, minden nap megvan a 10 km 😁
Az igaz, hogy gyereket már nem viszünk, talán mert 24 éves a kicsi 😅
ui: bármilyen tűző napos 40 fokos túrában lenyomnálak, gumin meg nem csúszkáltam még hülyegyerek koromban sem, nemhogy most 😅
A Balcsiról most jöttem vissza.
Nem vészes.
A szállásárakat nem ismerem, mert mi házat béreltünk ismerőstől, szóval ott lehet kilengés!
Párszor strandokon is voltunk, a tomaji az nagyon gáz, betettek valami fideszes gyökeret és eléggé elájult az árakkal, de a többi strandon megfizethető volt minden.
Amúgy túráztam napközben, így délután már rohadt jól esett a víz!
A Balaton felvidék szerintem az ország egyik legszebb része, legalábbis én nagyon szeretem!
A jövő héten meg Erdély.
nem föltétlen. Van néhány haver aki ezt még csinálja ez is egy munka amit el kell végezni. Spec. én biztos nem tudnám csinálni az én galamb lelkemmel. (kezeit széttáró)
nem mindenkit érdekelhet görög meg horvát tengerpart meg az isten tudja mi(kezeit széttáró) Én rövidebb időszakokra járok el a családdal de többször. És hétvégén 1 napot meg mindig(kezeit széttáró) Így több helyen járunk, több program és látnivaló(kezeit széttáró) Így ez egész évben folytonos(kezeit széttáró) A költségvetést meg hagyjuk(legyintős) Meggyőződésem, hogy éves szinten ez többe kerül mint neked 2 hetes luxusnyaralás ami 1 évben csak egyszer van a "Ti szinteteken" (kezeit széttáró) Tulajdonképen nem is egyforma az igény egy nyugdíjas faszi vagy a nyugdíjas feleségével akinek más a nyaralási igénye(kezeit széttáró) Ti kifizettek valami méregdrága hotelt azt áztatjátok a valagatokat reggeltől estig (kezeit széttáró) Csináltok néhány képet aztán küldözgetitek a szomszédoknak, hogy ez milyen jó(kezeit széttáró) Mi meg egy kisgyermekes család vagyunk ahol egy 7 éves gyereknek kell az örömét meglelni(kezeit széttáró) megnéznélek, hogy 41 fokos tűző napban a debreceni kerekerdő hány élményelemét másztad volna meg vagy 4 órán keresztül, vagy a strandokon csúszásonként 4 emeletet megmászva azzal a nagy duplagumival hányszor mentél volna fel, amit mondjuk én egész nap csinálok a gyerek kedvéért.(kezeit széttáró) A szállás ahol voltunk most sem 5 csillagos hotel volt(kezeit széttáró) Apartmanban béreltünk elfogadható áron ahol volt wc, fürdő, klíma(kezeit széttáró) Az ott tartózkodásunk nagyjából kimerült abban, hogy reggel 9-kor távoztunk és este 22 30-nál sosem értünk vissza korábban(kezeit széttáró) Na ehhez nem kell az 5 csillag bár te ezt úgy sem fogod megérten mert neked ez az időszakod kb. 30 évvel ezelőtt volt akkor nem,hogy világot nem jártál még hanem akkor is boldog voltál ha a szomszéd faluba át tudtál menni busszal (kezeit széttáró) Szóval a te nyaralásodat ne is próbáld összehasonlítani az enyémmel mert az egyik tyúktojás a másik meg banán(kezeit széttáró) Ha nem lenne gyerekem akkor az én nyaralási igényem a 0-ához konvergálna engem nem csábít ez (kezeit széttáró) Abban az esetben lehet minden hétvégén horgásznék, nyáron meg kiegészíteném néhány + héttel(kezeit széttáró)
Senki nem néz ki ha 90-nel motorozol.
De ha pl Levi megelőz 110-el, ahhoz sincs sok közöd.