rossz a nevelés
asszony most époen gyeprácsot hord a tüzépről
bár most épp dolgozom de ha nem dolgoznék akkor is ő hozná
én nem veszek szinte semmit pénzt se akarok látni, nekem így a kényelmes
számolgassam egész életembe a forintokat?? nyeljem az ideget mire jut és mire nem?
mindezt azért mert én évente veszek 6 pólót az asszony meg havi kettőt?
én örülök az asszony pólóinak is remek géprongyok lesznek pár hónap múlva
Érik családi költségvetés modell toppik 😂 😂 😂 azazhogy tatrsunk fenn egy kis közönséget 😂😂😂😂 mondjuk szerintem hogy kéféljünk asszonyal úgy hogy ne gondoljunk másra toppik sokkal izgalmasabb lesz 🤣😂🤣😂🤣😂 várom is nagyon 😍🤣😂
tulajdon képen az sem ördögtől való(kezeit széttáró)
Sok háztartásban van és én pl. nem találok benne kivetnivalót sem.
Én elmondom nálam ez, hogy működött. Amíg ketten éltünk a feleségemmel és munkahelyen dolgozott és fizetést hozott haza addig jogos elvárás volt részemről, hogy a ház amiben lakunk és egyébként a saját tulajdonom annak a rezsijét ketten álljuk hiszen ketten használjuk és mind a ketten pénz keresők vagyunk. Nem kell messzire menni abban az időben volt kb. 40-50 ezer a havi rezsi tokkal-vonóval víz, gáz, villany szemétszállítás internet stb. Ennek az összegnek a felét-felét álltuk ki ki a maga fizetéséből. Autókat mindig én vettem az asszonynak de a fenntartási költség az övé volt a saját fizetésből. Ezért mindig igénytelen probléma mentes autókat vásároltam neki szuzukikat, tojotát így a fenntartás kb. kimerült az üzemanyagban és 2 évente a vizsgáztatásban(kezeit széttáró) A vásárlás a háztartásba asszony feladat volt akkor is nyilván ezt nem számolgattam minden hónapban odaadtam a kb. rám eső részt amit elkért(kezeit széttáró) A fizetésünk fennmaradó részét ki ki elköltötte saját magára a saját pénzéből(kezeit széttáró) Én horgászgattam az asszony meg a fene tudja mire költötte Ő pénze Ő dolga semmi közöm hozzá(kezeit széttáró) Ha kirándulni vagy nyaralni mentünk bárhova azt én álltam(kezeit széttáró) Számomra a mai napig teljesen evidens ha ketten keresünk ketten fizetjük a közös terheket(kezeit széttáró) Mióta család van és már a terhesség alatt is ez úgy változott, hogy csak én maradtam kereső a családban így nyilván ezek a terhek engem terhelnek. A feleségemnek most a munkahely a közös gyermekünk van vele feladat elég kitesz 3 műszakot is (kezeit széttáró)
Van a közvetlen ismerősi körömben olyan férfi aki az összes fizetését leadja az asszonynak majd Ő beosztja alapon(kezeit széttáró) Nos nálam ez a modell nem működne. Én nem szeretnék 3 ezer ft-ért ott kuncsorogni a feleségemnek ha épen sörözni szeretnék menni a haverokkal (ujjával nemet mutató) Vagy épen horgászni vagy bármit venni magamnak. Megértem, hogy van olyan is aki így érzi jól magát szerintem meg ez nem jó modell(kezeit széttáró)
A különkassza esete hogyan áll össze a fejedben, hogy bármit is számol a kassza tulajdonosa, azt rajtad kívül senki nem tudja.
Viszont a kérdésed mögé bújtatott értetlenséged napnál világosabban mutatja, hogy ezt te fel sem fogod és ezért értetlenkedsz. Viszont ezen túlmenően én azt valószínűsítem, hogy a tudatlanságod- és értetlenséged miatt a főnököd elveszi tőled a közmunkás béredet és kénytelenségből ő ossza be helyetted, hogy jusson Dianára, Rivotril-ra és más, számodra létfontosságú anyagra.
Na, hagyjuk ezt a mellébeszélést. Meséld el szépen hogy működik a különkassza a lakótársaddal.
Tényeket itt sokat felsoroltunk már csak olvasni kell és nem terelni 🤷🏼♂️
😂😂 hát te nem vagy egy bonyolult ember az egyszer fix.
Arra kellene választ adj már az elején hogy hogyan számolsz el a lakótársaddal, ki mennyit ad a közösbe. De te itt csak terelsz már sokadik napja. Sorra jönnek a tények hogy mekkora egy szar életed van de folyamatosan másra próbálod terelni, mellébeszélsz.
Amúgy a háborút leszámítva, ha jó árat adnak érte, miért is ne?
Te nem ismered azt, hogy a templom építéséhez az ördög is tolhatja a talicskát?
Sőt, lehet tudatosan, de lehet, hogy csak így alakult, kialakítottak az oroszok egy függőséget. Ezt használják most ki.
A brüsszeli toronyban az internacionalizmus nevében munkálkodik a sok buzi.
A brüsszelitákat meg ott lehet hagyni, de amíg sokan a "támogatást"* keresik, addig erre kevés az esély.
* soha nem támogatás, soha nem ajándék, soha nem ingyen
A "brüsszeli toronyban" a döntéshozók saját magukat képviselik az amerikától zsebe kapott 10-100 millió dollárokból úgy, hogy európa sorsa egyáltalán nem érdekli Őket. Van az a pénz amiért a saját kontinensüket a sárba tiporja néhány jól megfizetett döntéshozó. Addig itt nem is lesz rend amíg ezek el nem lesznek zavarva a hatalomból és teret nem nyernek olyan vezetők akik képesek európát képviselni(kezeit széttáró) Bár ha lenne döntően egy új vezetés azok is kapnának annyi pénzt amennyiért felhagynának az elveikkel(gondolkodós)
Haver, miért vártam volna bármire is? Én veled ellentétben nem remegve próbálom másra hárítani a saját hülyeségemet. Nem vagyok én függő hogy minden 5percben írjak ide.
Azt nem értem, ez a szolidaritás lett az unio szlogenje. Mindenben tartsunk össze, fogadjunk el mindent. Akkor ők ki az anyjukért nem akarják elfogadni azt hogy mi nem akarunk sem buzik, sem az usa csicskásai lenni ? Csak addig működik a szolidaritás amig az nekik “kedvez”?
Az oroszok használják a gázexportot fegyverként? De most nem az van, hogy az únió beleállt oroszországba egy olyan dolog miatt amihez semmi köze? Aztán pénzt és fegyvereket küld oroszország ellen közben meg folyamatosan azt kommunikálja, hogy nem kell az orosz gáz és kőolaj?(kérdőjeles)
Még lehet az is ,csak mondjuk én konkrétan úgy érzem hogy Brüsszeli toronyba nem engem képviselnek meg a átlag európai embert . Hanem valaki tök mást ,de a büntit mi fogjuk két kézzel kapni és vesszük a szánkba 😔
Egyszerűen genetikusan képtelen vagy rá.
asszony most époen gyeprácsot hord a tüzépről
bár most épp dolgozom de ha nem dolgoznék akkor is ő hozná
én nem veszek szinte semmit pénzt se akarok látni, nekem így a kényelmes
számolgassam egész életembe a forintokat?? nyeljem az ideget mire jut és mire nem?
mindezt azért mert én évente veszek 6 pólót az asszony meg havi kettőt?
én örülök az asszony pólóinak is remek géprongyok lesznek pár hónap múlva
Sok háztartásban van és én pl. nem találok benne kivetnivalót sem.
Én elmondom nálam ez, hogy működött. Amíg ketten éltünk a feleségemmel és munkahelyen dolgozott és fizetést hozott haza addig jogos elvárás volt részemről, hogy a ház amiben lakunk és egyébként a saját tulajdonom annak a rezsijét ketten álljuk hiszen ketten használjuk és mind a ketten pénz keresők vagyunk. Nem kell messzire menni abban az időben volt kb. 40-50 ezer a havi rezsi tokkal-vonóval víz, gáz, villany szemétszállítás internet stb. Ennek az összegnek a felét-felét álltuk ki ki a maga fizetéséből. Autókat mindig én vettem az asszonynak de a fenntartási költség az övé volt a saját fizetésből. Ezért mindig igénytelen probléma mentes autókat vásároltam neki szuzukikat, tojotát így a fenntartás kb. kimerült az üzemanyagban és 2 évente a vizsgáztatásban(kezeit széttáró) A vásárlás a háztartásba asszony feladat volt akkor is nyilván ezt nem számolgattam minden hónapban odaadtam a kb. rám eső részt amit elkért(kezeit széttáró) A fizetésünk fennmaradó részét ki ki elköltötte saját magára a saját pénzéből(kezeit széttáró) Én horgászgattam az asszony meg a fene tudja mire költötte Ő pénze Ő dolga semmi közöm hozzá(kezeit széttáró) Ha kirándulni vagy nyaralni mentünk bárhova azt én álltam(kezeit széttáró) Számomra a mai napig teljesen evidens ha ketten keresünk ketten fizetjük a közös terheket(kezeit széttáró) Mióta család van és már a terhesség alatt is ez úgy változott, hogy csak én maradtam kereső a családban így nyilván ezek a terhek engem terhelnek. A feleségemnek most a munkahely a közös gyermekünk van vele feladat elég kitesz 3 műszakot is (kezeit széttáró)
Van a közvetlen ismerősi körömben olyan férfi aki az összes fizetését leadja az asszonynak majd Ő beosztja alapon(kezeit széttáró) Nos nálam ez a modell nem működne. Én nem szeretnék 3 ezer ft-ért ott kuncsorogni a feleségemnek ha épen sörözni szeretnék menni a haverokkal (ujjával nemet mutató) Vagy épen horgászni vagy bármit venni magamnak. Megértem, hogy van olyan is aki így érzi jól magát szerintem meg ez nem jó modell(kezeit széttáró)
Viszont a kérdésed mögé bújtatott értetlenséged napnál világosabban mutatja, hogy ezt te fel sem fogod és ezért értetlenkedsz. Viszont ezen túlmenően én azt valószínűsítem, hogy a tudatlanságod- és értetlenséged miatt a főnököd elveszi tőled a közmunkás béredet és kénytelenségből ő ossza be helyetted, hogy jusson Dianára, Rivotril-ra és más, számodra létfontosságú anyagra.
:-D
Tényeket itt sokat felsoroltunk már csak olvasni kell és nem terelni 🤷🏼♂️
Arra kellene választ adj már az elején hogy hogyan számolsz el a lakótársaddal, ki mennyit ad a közösbe. De te itt csak terelsz már sokadik napja. Sorra jönnek a tények hogy mekkora egy szar életed van de folyamatosan másra próbálod terelni, mellébeszélsz.
Te nem ismered azt, hogy a templom építéséhez az ördög is tolhatja a talicskát?
Sőt, lehet tudatosan, de lehet, hogy csak így alakult, kialakítottak az oroszok egy függőséget. Ezt használják most ki.
(Persze, hogy nem írsz ide, a sarokba állítva vigyázva állsz, hogy mikor vesznek elő, ez a megfelelési kényszer neked a kereszted.)
A brüsszelitákat meg ott lehet hagyni, de amíg sokan a "támogatást"* keresik, addig erre kevés az esély.
* soha nem támogatás, soha nem ajándék, soha nem ingyen