Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hszoboszló, Debrecen, és még a Balcsi is (persze az már feszegette a kőccségvetést 😁) Mindezt Nagykőrösről vagy hol is lax...
B+, Pipi, te egy igazi világjáró vagy 😂 kb. mint Bogyó 😅
"ki lehet velem jönni, de bemenni sehova" - ez jó, önkritika, erre megadom a 3 pontot! 😂
Igaz régebben halottam hogy a M7-es parancsnoka nem volt elégedett a leadóval és mondta hogy ha nem tudják behozni akkor majd más . X összeg lerakó fixen utána azon felül többi a kintieké . Persze nem állítom hogy nem csak egy legendát szoptam be de lehet igaz is 😂 😂 😂
Határőröket is cserélgették havonta cakunpakk 😂 😂 😂 az már benne volt a TV-be
Ez is tiszta sor. Tulajdon képen nem is igazán a rendőrökön múlik ez(kezeit széttáró) őket kivezénylik aztán csinálják amit mondanak nekik(kezeit széttáró) Saját döntési hatáskörén belül nem sok a mozgástere még ha segíteni is szeretne hisz Ő is ember, mert így lett mára már kidolgozva a rendszer(kezeit széttáró) A sebességet nem tudja törölni a készülékből ennek fix tarifái vannak. Amit a saját döntésén belül tud korrigálni azt estleg megteszi persze ha nem úgy kezdődik a beszélgetés, hogy:- Ti itt mi a qrva anyátokat csináltok f@sszopók(kezeit széttáró)
ez kizárólag kettőnk hibája én nem zárkózom el semmi elől(kezeit széttáró) Ha egyszer a környéketeken kirándulok biztos meglátogatlak(meghajlós) Én egy közvetlen faszi vagyok én velem jól ki lehet jönni(kezeit széttáró) legfeljebb bemenni nem lehet velem sehova 😁 Bár balaton régen sem csábított most meg amilyen árak lehetnek ott pláne nem(kezeit széttáró) H.szoboszlón is a strandon olyan árak voltak, hogy csak kapkodtam a fejem(kezeit széttáró) Pedig az csak egy szaros alföldi város egy szaros stranddal és szállodákkal(kezeit széttáró) Ehhez mérten debrecen egy olcsóság volt(kezeit széttáró)
Ez megint egy más téma.Én sem tartom be a korlátot,nem is ezen van a hangsúly,hanem hogy ha én magam úgy döntök hogy gyorsan megyek akkor utána ne a rendőrt szidjam már.
Nem ismersz.
nem lehet belekötni amit írsz de ettől függetlenül még is bosszantja az embert ha bokor mögül hetek óta útépítés miatt kint hagyott 30-as táblánál lesből méricskélnek. Most jártam egy halom olyan úton amit felújítottak, már a felfestés is meg volt meg az út széli 50 méterenkénti fényvisszaverős műanyag oszlopocskák is aztán a tábla kint 6 km-en keresztül 30-as táblával. Nos én itt ép nem láttam méricskézést de simán elbújnak egy ilyen helyen a rend éber őrei akik 100 autóból 99-et gyorshajtáson fognak kapni mert ott már 60 Km/h is 2*-es sebességtúllépés. Volna ennek a sebesség ellenőrzésnek is egy bizonyos célja. Márpedig az, hogy baleset megelőzés. Ennek úgy kellene normális körülmények között működni, hogy a kiemelten balesetveszélyes helyeken kiállítják a rendőröket akiket lehetőleg a sárga mellényükben már kilométerekről jó lehessen látni ezáltal biztosan betartja mindenki a sebességhatárt és így tudják csökkenteni a balesetek számát(kezeit széttáró) Amikor viszont azt látod, hogy tök nyugis helyeken ahol aztán tényleg mind1 hogy a bogyó a retyójával 90-el megy vagy 105-el hasít elbújkálnak és úgy mérnek. Ezzel nem fogják a baleseteket megelőzni ezzel csak az államkassza bevételét növelni. (kezeit széttáró) Vagy akkor döntsék el mikor mi a célja a sebesség ellenőrzésnek, baleset megelőzés e vagy pénzbehajtás. (kezeit széttáró) Persze az általad leírtak alapján ha mindenki betartja maradéktalanul az előírásokat akkor ezzel ugye nem kell foglalkozni. Én erre meg azt mondom, ha mindenki betartja maradéktalanul a kresz szabályait qvázi megbénul a forgalom(kezeit széttáró) Nyílván lehet neked nem gond amikor a házadtól napi egyszer be kell gurulni a munkahelyedig de mondjuk ha le akarsz küldeni egy 300 km-ert még akkor is az autóba ülsz és vezetsz amikor már normális esetben rég othon aludhatnál(kezeit széttáró) Én meg azt sem tartom jó megoldásnak, hogy csomó utat sebességkorlátozó táblákkal "javítanak" mert úgy költséghatékonyabb meg még bevételt is hozhat 😁
nem hangzik furcsán (kezeid széttáró) Legfeljebb a te esetedben ez számomra meglepő 😁
Nekem az hangzik csak ki hogy valaki majd meg mondja hogy mi a fejlődés és mi a visszafejlődés
Lehet alkalmazkodni új játék szabályok hoz 😂 😂 mellesleg agyrém
022/07/25/tageszeitung-orban-az-emberi-fejlodes-megakadalyozasanak-szenteli-az-eletet
Utolsó 3 bünti
(1) . 6 ker Bajza utca csikózót részen állás pakolás (60-70 kg teherautó kormányművek ) oda szoktam kiszálltan
Büntetés előtt 100 x pakoltam már és azóta is úgy pakolok sokszor ment el rendőrautó nem állt meg kivéve akkor egyszer - 10.000 hurrá
(2) Auchan 16 éve járunk oda megy ott mindenki össze vissza (kis tenyérnyi járda sziget) karácsonykor kellet a pénz ezek szerint mert kaszálták a népet rendesen többek közt engem is - 10.000 ft nem mintha sok személyi serdüléses balesetről tudnék de igazából még koccanást se láttam ( Rokont járómotornál de parkoló (az az álló) autóval azért büntették mert telefonált mat szóvá tett de jard mondta hogy csak állómotorú kocsi a oké ) ezt csak úgy
(3) Mondjuk ez a legfurább és azért mert nem mintha nem hajtottam volna gyorsan a életembe . Falunkba (amugy tudom hol szoktak állni ) na mindegy szóval gangolok és amikor észre veszem a traffit 58 al mentem óra szerint ami csal fölfele .Rendőr megállít tudja hogy menyivel mentem ? Mondom úgy is meg tetszik mondani . 56al ,feljelentem ....................ijesztgető duma .................................de ha elismerem csak tízezer . Beszariságomnak van egy külön története (egyszer azt hitem én szartam a spanyol viaszt ,nem kellet volna ................meg tanultam a leckét )
Na szóval Japán mély meg hajlással elismerem meg írta a papírt apapíron már 66 km/h volt írva pedig emlékszek hogy mit mondót és hogy én mutatom 58 állt ami tudom tudom nyolccal több a ötvennél -10.000
De egy pár éve körfogalomból index nélkül jöttem ki ott meg kérdeztem a rendőrt hogy inkább itt a bokor mögött nincs e kedve meg gumibotozni 😂 😂 😂 😂 mondom legalább a pénzem meg marad és lehet hogy maga is jobban érzi magát ha 3-4 et rábasz a hátra + meg ígérem többet nem csinálok ilyet 😂 😂 😂
Ezt én 2 oldalon keresztül próbáltam megértetni vele... nem sikerült 😂
Nem lenne pl ezzel a traffival semmi baj, ha nem a 60-as tábláknál szednék be a pénzt, hanem az óvodák, iskolák....környékén vadásznának a gyorshajtókra.
Akkor nem lenne olyan irányított pénzgyűjtés szaga.
És értelmét látnák a gyerekek, szülők is, hogy lehet életvédelmi szerepe is. De nálunk egyértelműen nem erre használják.
De miért nem magadat szidod?a lehetőség meg van hogy ezeket a büntetéseket elkerüld,te nem élsz a lehetőséggel.Pláne úgy hogy tisztában vagy vele hogy csak pénz beszedés és sunyi módon a bokorból mérnek,de mégis tálcán kínálod nekik,és még őket szidod?akkor szidd őket ha erre kényszerítenek,amig meg van a lehetőség elkerülni addig csak magadat
Szidom én mindig büntetések nagy része tervezet bevétel semmi köze a biztosságos vezetéshez
Könyvet tudnák írni 10.000 ft 30.000 ft -okat úgy fizetek tök egyértelműen csak rosszkor voltam rossz helyen rossz időbe .
Ebbe teljes igazad van nem jogosít fel bűne elkövetésre ha másik is csinálja
De árnyaltabb a kép ha valaki valami felet szemet huny és ugyan az a valaki mást szigorral büntet
Akkor úgy érzem következetlenség van és ott játék szabályok is furák
Kérdem én ti hogy játszotok családi társasjátékot Te meg a asszonykád annyit léptek a megyéit dobókockával dobtok gyerekek meg amennyit akarnak ??????
Ösztönzünk . Így szokták mondani
Azóta maradt meg ez a szó bennem , mikor a öregemet egyszer elkísértem hivatalba ügyet intézni
Fater szeretet volna valamit de ügyintéző nagyon más felé akarta terelni
Szó szót követet ...................
- Mikor mondja ügyintéző hogy milyen aranyos de majd késztetjük
- Fater hogy mi kényszerítenek ??????????? ( persze nem azért mert rosszul hallotta csak egy kis politikai csörte )
Én meg úgy felröhögtem öregem válaszán 3 x kértem bocsánatot mert akkor már nagy volt érdeklődés .
Így van ösztönözve késztetve a ember pl kártyára
Az élet már csak ilyen.Az embernek általában vannak barátai,ismerősei,rokonai,még ha beked ez furcsán is hangzik.
te mindenhol IS dolgoztál már meg mindenhol vannak barátaid mint múltkor az egészségügyben(gondolkodós)
Mondjuk egyedül a tűzoltóságon nem lehetnek barátaid(gondolkodós) MÁR 😅
rezsiórákban már nem nagyon találsz eltéréseket kb. 20-24 között mozognak hát majdnem frencsájzban van(kezeit széttáró)
azt mindenki kidobott pénznek érzi(kezeit széttáró)
egy új autóba mit rakatsz bele? Beviszed, odaadod a kulcsot vársz 2-3 órát azt kapod a számlát. Én mit nem kalkuláltam bele? Nekem konkrétan megvannak az összegek. Olajcsere a hozzátartozó szűrökkel 109 ezer, olajcsere a hozzátartozó szűrökkel, fékolajcsere, fékpados visszamérés, szoftverfrissítés 178 ezer(kezeit széttáró)
de pont arról ment baszod. (kezeit széttáró) Azt mondtad hülye vagyok, hogy ennyit fizetek egy szervizért, neked minden szervized 100 ezer alatt van, engem meg jól átbasznak(gondolkodós) Aztán mondtam, hogy ebben egyetértünk a kötelező szervíz az egy átbaszás amikor 1 olajcserére felszámolnak 2 óra munkadíjat 23500-ft-ért és 5 liter olajra 57 ezret. Ez ilyen vagy ez a sarc vagy bukó a garancia. Ráadásul arról szó sem volt, hogy te az autó árának a másfélszeresét kifizetted előre azért, hogy ezeket a szervizeket olcsóbban kapjad, csak egyből engem lefaszoztál, hogy ennyit fizetek egy szervizre.(kezeit széttáró)
Blokkot irtam te szerencsetojas????
Tehát te egy ekkora spicli szardarab vagy, hogy azt is felnyomnád aki kijön a boltból blokk nélkül. Korrekt gyerek vagy te, nem csoda hogy utál a családod.