Ki mennyit fizet valamiért gondolom ahhoz is van köze ki hova viszi vállakózó és vállalkozó árak közt is van különbség
Innen eredhet hogy valaki ennyit fizet valaki meg annyit . Lehet Pipi ezt nem kalkulálta bele
Autó esetén pl ki milyen alkatrészt rakat bele ( szar utángyártott , minőségi utángyártott , gyári ) + kinek milyen kedvezménye van 20 % vagy 45% utána különböző rezsióradíj és összeadod kép szála között 30-40 ezer ft különbség is lehet
Akkor is irtam tavaly őszig van lezárt szervizem, hogy most mi van az majd jövő hónapban kiderül de mondtam azt is megírom mennyi lett. Egyenlőre még van hátra bő tizezer kilométer addig. Nem azt mondtam hogy nem lehet ennyi, pipi vitatta hogy annyit fizethettem legutóbb.
Tehát a félreértések elkerülésére, nem mai napi áron ment a vita. Amilyen ár emelkedések vannak biztos hogy többe fog lenni.
Szerinted a bóravalóból rózsadombon házat építek ez ilyen dogmunkások mint én 😂 😂 😂
Én konkrétan az a pórnép vagyok akik felélik az ilyen aprópénzt 😃 mellesleg ezzel is elősegítem a gazdaság pörgését 😂 😂 😂 és ilyen pórnép van ám mint homok a tengerparton 😎
De a világ gazdái lehajolnak minden fillérél centért és kontrollálni kell a tömeget mellesleg szerintem már hangsúly a kontrollon van vastagon
Leszarom a haverod is meg a te okoskodásod is :)) ha egyszer igy van akkor nem tudok többet mondani - utolsó számla tavaly őszi és akötelező szervizek kivitelezése asszisztanciával mind megállt száz alatt. Te meg fizess amennyit akarsz, a te dolgod:) Bár amilyen kibaszott spur vagy a temérdek lóvéddal biztos félnapokat sirdogálsz miatta:))
Nem fogja fel sajnos, ahhoz tul okos már. Három fajta mód létezik a rendelkezésedre álló pénzmennyiség elköltésére, amelyet fizetéskor meg kell jelölni - különben nem megy végbe helyesen a tranzakció - vagy sehogysem. Utalás, bankkártya és készpénz. Ebből az első kettő virtuális pénzmozgás és technikai támogatást igényel. Az utóbbi mint ahogyan pipi ezt még fel birta fogni, készen álló fizikai fizető eszköz amit azonnal varia nálkül odaadsz.
Te meg ha bemlsz egy kútra tankolni és megkérdezik hogy akarsz fizetni,mond hogy kp,és nyújtsd a kértyádat,majd csak a kutas fejét figyeld főleg hogy azt üti be a gépbe.
A szervíz számlákat meg hagyjuk én 2 számlát belinkeltem a 20 ezer km-es bruttó 110 ezer a 40 ezer km-es bruttó 178 ezer volt, ellenben te nem linkeltél még semmit csak feszt azt állítod, hogy neked minden szervized 100 ezer alatt van amit kétlek, annak a függvényében, meg pláne, hogy van a havernak is egy tranzitja még csak nem is az a nagy fajta ami neked van hanem a kisebb doboz testvére és pont ezeket az összegeket fizeti amit én ,mondjuk Ő a 60 ezres szervíznél tart(puszit küldő)
Kp vs Utalás szerintem csak a kontrollról szol
Akik kiadják szeretik kontrollálni a morzsát is .
Nehogy már pórnép titokba segítettsen egymáson Pl bóravaló , kis szívesség ,egymás közt munka (nem jó 😂 😂 )
Aki szereti a kártyát szereti ha látják minden fillérjét ,szereti a pórázt
És egy biztos mindenkinek van fekete pénze jövedelme de hogy nem a felső milliárdos kört fogják citálni abba biztos lehetsz . Amúgy kurvákat kifejezettem sajnálom 😂 😂 😂 egy bankautomatával sétálgatni biztos macerásabb 😂 😂 😂
halvány fogalmam sincs te azt honnan veszed, hogy én kártyát használok(kezeit széttáró) Van ugyan kártyám szükség esetére kb. 2 évente kell valamihez úgy nagyjából(óranézegetős)
ezért vagyok 3 napja debrecenbe(fetrengős)
Csütörtökön voltam a strandotokon nem estem tőle hanyatt legfeljebb az áraktól. Itt csak megszállva vagyunk, mert debrecenbe nem volt már hely a szállás.hu-n meg akartam a gyereket ide elhozni a strand miatt. A szováti pékség az viszont jó ott szoktunk reggelizni ma is megyünk mondjuk nekem ennyi a nap fénypontja, mert sem az állatpark, sem a kerekerdő kalandpark, sem az aquvatikum sem semmiféle izé nem érdekel(fetrengős) Egyedül a főtéri nagytemplomot szerettem volna megnézni de elég rapszódikus a nyitvatartása. Ma kilógok a strandól mert déltől négyig lesz látogatható(kezeit széttáró)
Tudom, hogy tanult ember vagy, és sok mindenben meglehetősen tájékozott. Na, ez nem az, és igazán ez a problémám a kitanult nagyon okos emberekkel, hogy el is hiszik hogy mindenhez is a legjobban értenek. Egyet megtanultam, rájuk kell hagyni különben kurvára lefárasztanak. Menj, vegyél még bankkártyával kápéra néhány ingatlant, attól megnyugszol :)
1 szót többet kár is ejtenem erről a te ill. ti tudatlanságotok nem engem minősít.(kezeit széttáró) Tulajdonképen nektek mindegy nekem aztán meg nagyon (kezeit széttáró) Ha véletlenül van az ismeretségi körben egy ingatlanos azért kérdezzétek meg, hogy a fogalomtárába a készpénzes vevő azt jelenti e, hogy púpos a zsebe a pénztől vagy azt, hogy a vevő sajátjából tök mind1 milyen formában azt az ügyletnél azonnal és visszavonhatatlanul rendelkezésre tudja e bocsájtani(kezeit széttáró) Szóval megyünk a debreceni aqvatikumba és nincs kedvem üres fejeket feltölteni ésszel, mert abból nekem is kevés van(kezeit széttáró)
Nyilván, ez teljesen egyértelmű. De te csak ezt az egy nagyértékű vásárlást hozod fel példának, pedig ez az ügylet csak pár tehetősebb vagy épp aktuális házvásárlót érint. Sokkal hétköznapibb és gyakoribb problémákra kell gondolni. Többnyire járművet is papircetlikért vásárol az ember, akár még szalonból is. Én sem utaltam egy vasat sem amikor a focust vettem.
ingatlannál manapság nem divatos 20-30-40 milkát kirántani a zsebből azt ledobni az asztal sarkára, bár nem példa nélküli. (kezeit széttáró) Én sem gondoltam a múltkori eladásomnál, hogy a bankjegyszámolót még használom valaha aztán rongyolhatok be a bankba forrásigazolással(kezeit széttáró)
Baszki megint te vagy a legokosabb, tapasztalatokal tényekkel mész állandóan szembe a saját meggyőződésed aélapján. Ez pont olyan mint a szervizszámlák, te jobban tudod mennyitt fizettem, most meg a fizetőképességed bizonygatod hogy minden körülmények közt tudsz kártyát használni. Hát nem. Számtalan példa bizonyítja, hogy baszhatod a plasztik lapot és ha szerencséd van tudsz esetleg utalni, de van hogy azt se.
Innen eredhet hogy valaki ennyit fizet valaki meg annyit . Lehet Pipi ezt nem kalkulálta bele
Autó esetén pl ki milyen alkatrészt rakat bele ( szar utángyártott , minőségi utángyártott , gyári ) + kinek milyen kedvezménye van 20 % vagy 45% utána különböző rezsióradíj és összeadod kép szála között 30-40 ezer ft különbség is lehet
Tehát a félreértések elkerülésére, nem mai napi áron ment a vita. Amilyen ár emelkedések vannak biztos hogy többe fog lenni.
Én konkrétan az a pórnép vagyok akik felélik az ilyen aprópénzt 😃 mellesleg ezzel is elősegítem a gazdaság pörgését 😂 😂 😂 és ilyen pórnép van ám mint homok a tengerparton 😎
De a világ gazdái lehajolnak minden fillérél centért és kontrollálni kell a tömeget mellesleg szerintem már hangsúly a kontrollon van vastagon
Valamit jól alkudhattàl 😃
Akik kiadják szeretik kontrollálni a morzsát is .
Nehogy már pórnép titokba segítettsen egymáson Pl bóravaló , kis szívesség ,egymás közt munka (nem jó 😂 😂 )
Aki szereti a kártyát szereti ha látják minden fillérjét ,szereti a pórázt
És egy biztos mindenkinek van fekete pénze jövedelme de hogy nem a felső milliárdos kört fogják citálni abba biztos lehetsz . Amúgy kurvákat kifejezettem sajnálom 😂 😂 😂 egy bankautomatával sétálgatni biztos macerásabb 😂 😂 😂
Csütörtökön voltam a strandotokon nem estem tőle hanyatt legfeljebb az áraktól. Itt csak megszállva vagyunk, mert debrecenbe nem volt már hely a szállás.hu-n meg akartam a gyereket ide elhozni a strand miatt. A szováti pékség az viszont jó ott szoktunk reggelizni ma is megyünk mondjuk nekem ennyi a nap fénypontja, mert sem az állatpark, sem a kerekerdő kalandpark, sem az aquvatikum sem semmiféle izé nem érdekel(fetrengős) Egyedül a főtéri nagytemplomot szerettem volna megnézni de elég rapszódikus a nyitvatartása. Ma kilógok a strandól mert déltől négyig lesz látogatható(kezeit széttáró)