Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ugyanmár
a sáv közepén kell menni, aztán nem szorítanak le, idegesnek ideges lesz a nép, mögöttem is mindig dudáltak de én leszartam 😂
:D :D :D
Mehetsz csak acelidegek kellenek.
Ra kell jonni hol tunik el az aram es hawaii dizsi lesz a robogo.
Télen, tavasszal, ősszel nagy élmény hóban, sárban esőben.........van kb 3-4 hónap mikor érdemes, de pl. én full főút vagy pálya kerékpárút nélkül 40km., 50-essel nem is mehetek.
Nekem van 250es naponta vigyorgok a sok autós nyomorán... :)
az ingázóknak nagy érvágás lesz
akinek van pénze annak érdemes lenne bevásárolni olcsó 50es robogókól
Nekem ma volt húzós , kimentem egy alaphoz , 50m3 betont rendeltek , aztán rájöttek hogy szarul van kiszedve , így lett még 30m3 rákérés , aztán még 10 majd még 7 aztán megint 7 , a lényeg hogy 100m3 lett a vége 10,5h pumpálással . Van ez így hogy rossz a matek ! Úgy kellett kirobbantani a végén a betont a kádból , annyira belegyógyult ! Jó nagyot szívtam vele ! Nem erőltetett a nevetés mire kitakarítottam ! 😬
Még szerencse! :)
Nem vagyunk egyformák ! 😒
húzós egy hét volt, 60 fokos kompresszor házban szedegetni szét a többszáz kilós szart
utána kimenni a 40 fokos aszfaltos udvarba egész felüdülés volt, a 26 fokos irodába be se tudtam menni mert úgy fáztam hogy remegtem
Erre majd jön majd okt.1-től az eldobott sapka az üzemanyagárról...
a napelemmel működő sarokcsiszolóval úgy néz ki szét kell vagdosni a kopott crossgumikat, van a padláson vagy 20 darab, mellé 2 garnitúra 175/65-r14 kocsi gumi is ez is fűrteni fog pár hétig 😆
szerintem ezen a télen a döglött macskát is el fogja tüzelni a nép
Látod Zoli ingyen ajándékba neki adtad az 1100et a egomi szerelő pinának az meg árulja, nemhogy akkor neki adná valakinek szintén ingyen akinek nagy szüksége lenne rá.
azért para a nép, pl anyámék a múlt évi átlag szerint 100 ezer felett fognak fizetni
vagyis fizetnének mert idén még tudok adni fát mert azt se lehet rendelni, erre az évre már az összes létező fa le van foglalva azon a pár fatelepen amit eddig felhívtak
Ezzel szemben mi az, amivel az oroszok fenyegetnek minket? Azzal, hogy:

“télen megfagysz”. Ennyi. Melyik részét nem tetszik érteni a “megfagysz”-nak?
Mindenhol minden bérből élő, így pontos.
3 napot egy héten , ebbe én is beleeggyeznék ! 🙃
Full para bogyesz volt mindig, illetve most is az lehet, remélem olvasod BOGYÓKA! :) O1G! :D
3 napot dolgoztam a héten 2 cégnél és mindenki ezt számolgatta
és nagyjából mindenki full para volt mindenki
Nem hinném, hogy mindenki ezen agyal. Igaz most nem budipapír, meg liszt a hiány. :)
lázasan agyal mindenki
pl sógorék ahol laknak 2 üzlet és 5 lakáshoz tartozik egy villanyóra és egy gázóra
homemade almérő van de az ugye nem mérvadó, egy helyrajzi szám egy tulaj szinte esélytelen pár hónapon belül bármit is tenni
Most hallottam a kiszámolást és ugyan nem egyszerű mert napi lesz viszont ahogy kivettem el lesz osztva a kedvezmény egész évre így nagy eséllyel elfogadható lett.
kicsit olyan ez mint a hittérítő szakasz
agyuk 0 ellenben az elszántság 110%
Hmm, nem kapnak eleget az oroszoktól?
Kell még a verés MO-n is nekik ? 😅 🏏