Télen, tavasszal, ősszel nagy élmény hóban, sárban esőben.........van kb 3-4 hónap mikor érdemes, de pl. én full főút vagy pálya kerékpárút nélkül 40km., 50-essel nem is mehetek.
Nekem ma volt húzós , kimentem egy alaphoz , 50m3 betont rendeltek , aztán rájöttek hogy szarul van kiszedve , így lett még 30m3 rákérés , aztán még 10 majd még 7 aztán megint 7 , a lényeg hogy 100m3 lett a vége 10,5h pumpálással . Van ez így hogy rossz a matek ! Úgy kellett kirobbantani a végén a betont a kádból , annyira belegyógyult ! Jó nagyot szívtam vele ! Nem erőltetett a nevetés mire kitakarítottam ! 😬
húzós egy hét volt, 60 fokos kompresszor házban szedegetni szét a többszáz kilós szart
utána kimenni a 40 fokos aszfaltos udvarba egész felüdülés volt, a 26 fokos irodába be se tudtam menni mert úgy fáztam hogy remegtem
a napelemmel működő sarokcsiszolóval úgy néz ki szét kell vagdosni a kopott crossgumikat, van a padláson vagy 20 darab, mellé 2 garnitúra 175/65-r14 kocsi gumi is ez is fűrteni fog pár hétig 😆
szerintem ezen a télen a döglött macskát is el fogja tüzelni a nép
Látod Zoli ingyen ajándékba neki adtad az 1100et a egomi szerelő pinának az meg árulja, nemhogy akkor neki adná valakinek szintén ingyen akinek nagy szüksége lenne rá.
azért para a nép, pl anyámék a múlt évi átlag szerint 100 ezer felett fognak fizetni
vagyis fizetnének mert idén még tudok adni fát mert azt se lehet rendelni, erre az évre már az összes létező fa le van foglalva azon a pár fatelepen amit eddig felhívtak
lázasan agyal mindenki
pl sógorék ahol laknak 2 üzlet és 5 lakáshoz tartozik egy villanyóra és egy gázóra
homemade almérő van de az ugye nem mérvadó, egy helyrajzi szám egy tulaj szinte esélytelen pár hónapon belül bármit is tenni
Most hallottam a kiszámolást és ugyan nem egyszerű mert napi lesz viszont ahogy kivettem el lesz osztva a kedvezmény egész évre így nagy eséllyel elfogadható lett.
a sáv közepén kell menni, aztán nem szorítanak le, idegesnek ideges lesz a nép, mögöttem is mindig dudáltak de én leszartam 😂