Valami elindulhatott benne,mert pár hete engem pl tiltott,pedig nem kívántam sem a halálát nem szidtam a családját,én soha nem kívántam neki semmi rosszat,csak leírtam hogy egy genetikai hulladék,gondolom ezt ő maga is tudja ha berágott rá,nekem valaki ilyet mondana én nagyon max röhögnék rajta
azt az oltás parát még máig sem értem
miben tudott volna rajta segíteni az hogy mindenki más oltatja magát?
mert ha elvonatkoztatunk az oltás ellenességtől, és tényként kezeljük azt hogy az oltás működik és megvéd, akkor teljesen mindegy egy oltottnak hogy a többi nép van oltva vagy nincs
Volt már ilyen gyenge pillanata, akor is beverte a durcát még az oltások kapcsán. Csak akkor nem lépett le, de akkor is ez vokt a baja hogy a halálát kivánták 🙂
kp nagy hátránya hogy egyrészt nagy másrészt meg könnyen költhető, pl kilopják-elveszíti az ember és máris lehet költeni másnak, kártya ebből a szempontból verhetetlen
a digitális pénz nagy hátránya hogy csak egy adat, ezt bármikor bárki(egy szint felett) tudja zárolni, ezt nem lehet elásni-eldugni sehová sem
plusz ha hiba van a rendszerben használhatatlanná válik, és ha mondjuk éhes az ember és 3 órát kell várni hogy használni tudd az nem az igazi.....
Hm.