Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De pipi nem mással (más nickkel) vitatkozott ezen?
Hm.
az hát. néhány éve bemotorosodott, nagy sztár lett itt, majd tán tavaly írta, h elpasszolta a gixti és repülősnek ment
Én mondtam már egy éve, hogy valami belülről feszíti, valami régi sérelem. Azért volt ilyen, mert nem tudta feldolgozni.
Alfa???
Ugy, hogy csak sörért járt kéthetemte a lidibe mert egyébként az asszonyt küldözgette
Valami elindulhatott benne,mert pár hete engem pl tiltott,pedig nem kívántam sem a halálát nem szidtam a családját,én soha nem kívántam neki semmi rosszat,csak leírtam hogy egy genetikai hulladék,gondolom ezt ő maga is tudja ha berágott rá,nekem valaki ilyet mondana én nagyon max röhögnék rajta
őt miben korlátozták, az otthon ülésben?
azon forgatta magát, h az oltatlanok miatt sok a korlátozás
azt az oltás parát még máig sem értem
miben tudott volna rajta segíteni az hogy mindenki más oltatja magát?
mert ha elvonatkoztatunk az oltás ellenességtől, és tényként kezeljük azt hogy az oltás működik és megvéd, akkor teljesen mindegy egy oltottnak hogy a többi nép van oltva vagy nincs
Volt már ilyen gyenge pillanata, akor is beverte a durcát még az oltások kapcsán. Csak akkor nem lépett le, de akkor is ez vokt a baja hogy a halálát kivánták 🙂
Fogadást kéne kötni hogy mikor eszi vissza a fene.
Mint mindennek 😆
Ugyan, ki küldte volna. Annyira azért nem észak koreás a vidék. Simán csakmegkattant. Egyedül maradt a faszságaival, raks se segitett sokat.
Tényleg,vele témázott ezen.
az alfával vitáztak
Ja,pipi ennek a nagy szakértője
kp nagy hátránya hogy egyrészt nagy másrészt meg könnyen költhető, pl kilopják-elveszíti az ember és máris lehet költeni másnak, kártya ebből a szempontból verhetetlen
a digitális pénz nagy hátránya hogy csak egy adat, ezt bármikor bárki(egy szint felett) tudja zárolni, ezt nem lehet elásni-eldugni sehová sem
plusz ha hiba van a rendszerben használhatatlanná válik, és ha mondjuk éhes az ember és 3 órát kell várni hogy használni tudd az nem az igazi.....
Aha, a múltkor volt itt valami ilyen vita, tényleg.
Mert hogy ugye vannak itt olyanok akik szerint az is kp-val fizetés ha kártyával fizetsz.
Előtte ki kell venni. :D
Kártyával?:-)
Teszkóban is lehet kp-val fizetni. A lényeg legyen miből. :)
Azt csak azert csinalta hogy ne lehessen visszakeresni a hsz-eit.
Szerintem nem magától ment ezt mutatja a névváltozásos próbálkozás is.
Csak szolok a tisztanlatas vegett,van kp-s automata kassza is a madarasban.