Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

👍️
Arról nem beszélve sokan többet költenek így mintha számolnak kézbe.
Én latok egy pórázt mindenbe Pl kártyába is
Auchan-be is inkább álok 50 percet sorba és fizetek egy kasszásnak mint hogy bemenjek és magamnak lehúzgáljam utána kártyával fizessek . Én nézetem szerint munkát adók egy kasszásnak aki haza viszi a fizuját a családnak .
Mellesleg mi a kővétkező sportolás multigeciknek beáll a kamion én meg vásárló pakoljam le ??? Rakjam ki a polcra utána majd meg vehetem, csak azért mert nem akar fizetni a pakolómunkásoknak . Szóval kiraktam a polcra utána kosárba utána lehúzom a gépen és fizethetek virtuális pontocskával 🙃 szép új világ .
Amúgy kis nevetséges harcom nem véres komoly csak jólesik makrancoskodni belülről meg nyugtat és hobbi mindenkinek kell ez az egyik 😂 😂 😂
Ez valahogy nálunk is így van,mindkettőnknek van saját bankszámlája arra megy saját kereset,mivel tőlem származik több bevétel így neki van kártyája az én számlámhoz,ha a saját elfogy(főleg most a gyes miatt nem nagy a bevétele) akkor tudja használni az enyémet,soha nem volt még probléma ebből.
Akkor nem vagyunk egyedül maradiak. :)
Én csak úgy szeretem fogni , nem tudom miért de jóérzés 😁 😁 Kártya meg olyan műanyag meg letiltható , dézsmálható ...................... stb
Olvasgattam háztartásbeli problémákat
Mondjuk szerintem is fura hogy külön pénz egy házastárs + gyerek felállásba . Mi egy helyre lerakjuk a bevét oldalt utána kezeli a legjobban hozzá értő ( most mondjuk én 😂 😂 😂 😂 ) na abból kifizetjük csekket utána veszünk száraz kenyeret maradékot költjük extrákra ( cigi , tajmasszás .............. stb ) ha meg valaki extrább dolgokra vágyik nincs meg akadályozva hogy extra munkát vállaljon céljai eléréséhez ( motor van , most kurvákra gyűjtők 😂 😂 😂 )
Nem is. Csak azt veszek amit szeretnék, na meg ha kerül is rá. Elérhetetlenre nem vágyom, de így az irígység is elkerül nagy ívben.
Ez igy van. Mi hibrid megoldással élünk, mindenkinek van saját keresete amivel gazdálkodik plusz ebböl a közös dolgok is megvalosuknak, vásárlás, számlák stb. Ha meg pl a nej kimeriti a sajátját és kell van ahonnan tud elvenni.
Ja. Értem is a célzást, de amint láttad, az óceán közepén nem kéne, amit linkeltem, arról meg látszódik a szárazföld.
Ne vegyél mindent egy kalap alá.
Akinek nem minden bevétele fér bele az adójogszabályok alá, annak mindenképpen előnyös a kp.
Minden bizonnyal. De érdekes, hogy valaki ezt szeretné.
Én szeretem a KP-t 😂 😂 tudod hasi-tasi nem kér kódot 😉
De a lakatlan sziget, mint igény, életcél, vágy, azért még lehet normális.
Értelek, ettől függetlenül nincs jelentősége. Mi máshogy éljük az életünk teljesen...
...csak mert írtad.
Nem lényeg.
Boldogtalan gyerekkorod volt?
Ha gyárban teszik fel és a komplett rendszer össze van hangolva, akkor okés.
Eleve ott más szempontokat is figyelembe vesznek, mintsem egy gázfröccsre lecsússzon a textil.
https://www.privateislandsonli...

Mondjuk méretben és elhelyezkedésben.
Anno apám mondogatta a lakatlan szigetet, na neki jól jött volna akkora féreg volt. De már nem él. :D
ezt nem tudom ki mit vesz
én tuti nem adnék érte ennyit
ellenben pl lehet kérni egy csomó típust újonnan úgy hogy nem a gyári hanem egy "sport" dob van rajta, így már nem olyan egetverően nagy a különbség árban, így már elgondolkodnék a dolgon, és ha csak egy kicsit is érdekelne akkor valószinűleg nem a gyári dobbal hoznám ki
Maláj nem kell, azok olyan furák.
De most nézek egyet, azt megbeszélhetjük.
Ó persze,eddig csak az volt hogy lakatlan sziget,most meg már maláj kurvákat is akarsz hozzá.
Hétfőn indulok egyért.