Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, el is hiszem, az enyémen is volt. Sőt, amit most vettem és egyből visszarakattam a gyári kiput, azon is.
De hányan vesznek gyári típusazonost, és hányan valami bugyilecsúsztatót?
(Mondjuk az egyik hülye esténként mindig a szomszéd utcában használ ilyent.)
Igen. :)
Oké, kapok BMW logós tárcát, és alapból megold nekem mindent?
Kijössz 0-ra aztán eldobod a kanalat.
Öööö... mutatnál egyet? Mert pár éve már nézegetem, és tényleg van relatíve olcsó, de az óceán közepén az nem játszik.
Meg a sarkkörön túli sem.
azért egy csomó dob van amit egy kifejezett típushoz terveznek, és azt simán felteszed a gyári helyére, amelyiken van oxigén szenzor simán korrigál, a régi lom karbisokat meg nem kellene ide keverni, azokon már akkor állítani kell(ene) ha a levegő 20 fokot melegszik-hűl
Az a baj, hogy sohasem kérdeznek meg hozzáértő (és ezen van a hangsúly) szakembereket.
Persze a felhasználók sem. Igaz, aki most akar építkezni, annak sok választása nincs.
Igen.
Pénztárcát?
És mi tart vissza?lehet mér venni ilyen szigetet egy itthoni panel áráért.
Nem mondtam ilyent, hogy a gyárinál jobb nincs.
Azt viszont hiszem, hogy adott feladatra más-más a legmegfelelőbb, de ennek kiválasztása BIZTOSAN nem úgy megy, hogy megveszem azt, minek a csőátmérője a motoromhoz passzol és amennyit ki tudok szorítani a buxából, hogy a jófogáson vagy a vaterán találok.

Mert ugye itt sem az ész dominált:

http://youtu.be/7EBNF0590vE
a betermelős most már sosem fog megérülni
a 100%-os támogatású az ha végre lesz valami belőle az persze visszahozza az árát(mert az sincs ingyen)
az 50%os ha pár éve már megvan és szerencséje van és még mindig termel befelé és még kitart 2 évig az éves elszámolás akkor esetleg lehet nyereséges
de egy ma felrakott betermelős saját zsebből finanszírozott tuti nem hozza az árát vissza havi elszámolásban
nekem a sziget se hozza vissza az árát sosem, egész addig amíg nem tudom vele kiváltani azt a havi 50 köbméter gázt( villany bojler, légkondi fűtés) mert utána havi 35 ezer a spórolás, ekkor már 5 éven belül nullán leszek
Azt vehetsz akár márkakerben is. Annyi van, hogy el is adnak.
A cél most hogyan jön ide?
Én amúgy egy tengerparti házat szeretnék a legjobban, vagy inkább egy lakatlan szigetet, de ez most hogyan jön a csudapénztárca megszerzéséhez?
Azt neked kell tudni. Vagy inkább mindenkinek magának, mik a céljai amiket meg is tud valósítani. Mindegyikünknek csak egy lemeze van amit feltesznek a lejátszóra, ugye a B oldal végén lejár.
Nem,nem erről van szó.Hanem arról hogy szerinted a gyárinál jobb kipu nincs.Erre volt a gp hasonlat,ott sem a saját szarjukat használják,hanem egy erre szakosodott tuning cég kipuját.
Ez ugye kimaradt a reklámból, hogy amikor ez a jelenség elér egy határt, akkor már nem 12 év a megtérülés, hanem 49 év lesz, ha addig nem romlik el az inverter egyszer sem.
Lenne nálunk zűrzavar a közös kasszával . Egyikünk se kívánja. Elején persze közös volt de a vállalkozás eléggé drasztikusan cibálja buxát.
Bizalomnak ehhez semmi köze.
Hát ilyen csuda, mindent(is)elintéző pénztárcáért mit kell tennem?
Gyári, igen az. Szeretjük a márkát.
az a lényeg hogy az elosztói rendszer nincs felkészülve a sok napelemre, és ez egyre rosszabb lesz, szóval aki betermelőst tesz fel az igyekezzen átszervezni az életét az azonnali elhasználásra
van hálózatis pecás ismerős, azt mondja csak a megyénkben kb 400 trafót kellene cserélni ami darabonként sok tízmilliós tétel, és ez sem oldaná meg a teljes problémát, csak a jelenlegi helyzet jobb lenne
részleteket ne kérdezz mert egyrészt nem értek hozzá és elveszek a részletekben, másrészt meg amit mond 10 percen belül elfelejtem annyi mindent hallok tőle erről
Úgy gondolod akkor, hogy a MotoGP-re tervezetteket simán átcsavarozom az utcaira és kész is?

(De értem én amit akarsz közölni, csak eszembe jut, amikor a sok motortervező bejön a motoralkatrész boltba, ott állok mert beszélgetek a tulajjal és megkérdezi a user, hogy mennyi az izé ára? 125 ezer, plusz a munkadíj, ha a cseréje is kell.
Aha... hát... öhöm..., akkor csak egy tekercs szigszalag kéne, és majd otthon én megcsinálom.)
Akkor tegyél érte, hogy legyen. :)
BMW-s pénztárca?Az kemény.
Nem,a motorokhoz tervezett kipufogókat.