Ja, el is hiszem, az enyémen is volt. Sőt, amit most vettem és egyből visszarakattam a gyári kiput, azon is.
De hányan vesznek gyári típusazonost, és hányan valami bugyilecsúsztatót?
(Mondjuk az egyik hülye esténként mindig a szomszéd utcában használ ilyent.)
azért egy csomó dob van amit egy kifejezett típushoz terveznek, és azt simán felteszed a gyári helyére, amelyiken van oxigén szenzor simán korrigál, a régi lom karbisokat meg nem kellene ide keverni, azokon már akkor állítani kell(ene) ha a levegő 20 fokot melegszik-hűl
Az a baj, hogy sohasem kérdeznek meg hozzáértő (és ezen van a hangsúly) szakembereket.
Persze a felhasználók sem. Igaz, aki most akar építkezni, annak sok választása nincs.
Nem mondtam ilyent, hogy a gyárinál jobb nincs.
Azt viszont hiszem, hogy adott feladatra más-más a legmegfelelőbb, de ennek kiválasztása BIZTOSAN nem úgy megy, hogy megveszem azt, minek a csőátmérője a motoromhoz passzol és amennyit ki tudok szorítani a buxából, hogy a jófogáson vagy a vaterán találok.
a betermelős most már sosem fog megérülni
a 100%-os támogatású az ha végre lesz valami belőle az persze visszahozza az árát(mert az sincs ingyen)
az 50%os ha pár éve már megvan és szerencséje van és még mindig termel befelé és még kitart 2 évig az éves elszámolás akkor esetleg lehet nyereséges
de egy ma felrakott betermelős saját zsebből finanszírozott tuti nem hozza az árát vissza havi elszámolásban
nekem a sziget se hozza vissza az árát sosem, egész addig amíg nem tudom vele kiváltani azt a havi 50 köbméter gázt( villany bojler, légkondi fűtés) mert utána havi 35 ezer a spórolás, ekkor már 5 éven belül nullán leszek
A cél most hogyan jön ide?
Én amúgy egy tengerparti házat szeretnék a legjobban, vagy inkább egy lakatlan szigetet, de ez most hogyan jön a csudapénztárca megszerzéséhez?
Azt neked kell tudni. Vagy inkább mindenkinek magának, mik a céljai amiket meg is tud valósítani. Mindegyikünknek csak egy lemeze van amit feltesznek a lejátszóra, ugye a B oldal végén lejár.
Nem,nem erről van szó.Hanem arról hogy szerinted a gyárinál jobb kipu nincs.Erre volt a gp hasonlat,ott sem a saját szarjukat használják,hanem egy erre szakosodott tuning cég kipuját.
Ez ugye kimaradt a reklámból, hogy amikor ez a jelenség elér egy határt, akkor már nem 12 év a megtérülés, hanem 49 év lesz, ha addig nem romlik el az inverter egyszer sem.
Lenne nálunk zűrzavar a közös kasszával . Egyikünk se kívánja. Elején persze közös volt de a vállalkozás eléggé drasztikusan cibálja buxát.
Bizalomnak ehhez semmi köze.
az a lényeg hogy az elosztói rendszer nincs felkészülve a sok napelemre, és ez egyre rosszabb lesz, szóval aki betermelőst tesz fel az igyekezzen átszervezni az életét az azonnali elhasználásra
van hálózatis pecás ismerős, azt mondja csak a megyénkben kb 400 trafót kellene cserélni ami darabonként sok tízmilliós tétel, és ez sem oldaná meg a teljes problémát, csak a jelenlegi helyzet jobb lenne
részleteket ne kérdezz mert egyrészt nem értek hozzá és elveszek a részletekben, másrészt meg amit mond 10 percen belül elfelejtem annyi mindent hallok tőle erről
Úgy gondolod akkor, hogy a MotoGP-re tervezetteket simán átcsavarozom az utcaira és kész is?
(De értem én amit akarsz közölni, csak eszembe jut, amikor a sok motortervező bejön a motoralkatrész boltba, ott állok mert beszélgetek a tulajjal és megkérdezi a user, hogy mennyi az izé ára? 125 ezer, plusz a munkadíj, ha a cseréje is kell.
Aha... hát... öhöm..., akkor csak egy tekercs szigszalag kéne, és majd otthon én megcsinálom.)
De hányan vesznek gyári típusazonost, és hányan valami bugyilecsúsztatót?
(Mondjuk az egyik hülye esténként mindig a szomszéd utcában használ ilyent.)