Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó asszonykád van ini, minden tiszteletem az övé, kézcsókom a drágának! :)
És ha azt mondom, kényszer?

Te talán nem olvastad itt mondjuk egy éve, de a sutyerák biztosan, mert akkor is baszakodott, hogy nekem amúgy anno közös volt, de nagyon régen a másodállás miatt az APEH baszogatott, hogy nem lehet férj-feleség plusz a vállalkozás egy számlán, ezért csináltam egy újat, az asszonyállaté maradt a régi, enyém az új, és amikor abbahagytam a vállalkozást, akkor is megmaradt ez a kettősség.

Tehát nekem okom is volt erre, amúgy tetszik is. Ha az ApEH-os probléma nem lett volna, valószínűleg akkor is léptem volna.

(A suttyón csak azon csodálkozom, hogy a kipu esete beleragadt a fejébe, de ez nem. Szóval hiába tekint rám csodálattal és irigységgel, kicsit... szedjen Cavintont.)
nekem a legeegyszerűbb, hazaviszem a pénzt és el is felejtem hogy létezik
nálunk mindent az asszony vesz, teljesen mindegy hogy pecacucc, vagy térkő vagy budipapír
még a lidl fúrógépet is ő vette
egyedül a 6 méteres vasakat veszem én, mert nem tudja felkötni rendesen az opel tetejére
vásárolni szoktam de csak a neten, de pl helyi élelmiszerboltba max akkor megyek ha reggel sos munka van és épp nincs itthon semmi amit elviszek az útra
Én se mondtam, hogy baj a külön kassza, csak számunkra elképzelhetetlen.
Olvasd el megint.
Én nem mondtam, hogy ez baj. Azt mondtam, az ÉN életvitelemtől ez idegen már.
Szlovákiában elfogadták két hete, múlt héten a horvátok is a kártyát, mi villámnak vegyek ki róla kp-t? Ráadásul középárfolyamon fizettem és nem eladásin.
Ne tereeeelj, halljuk. Hogy is van ez ? Számolgatod ki mennyit evett, hányszor fürdött ?! Nem mellé beszélni kell, írjad szépen a nagy okosságodat, hogy is van ez a külön számla a lakótársaddal.
Sajnálom szegény nőt hogy pont te jutottál neki.
Dehogynem. De nekem pl. soha nincs kp, reggeli, ebéd, tankolás, közüzem, fizetés, fagyi, minden kártyával megy. És pont ezért, mert az ott van a zsbemeben.
Szoktam kártyával is fizetni, nejem ragaszkodik a kp-hez. Utalni nem szoktunk csekkendzsin van. :) Lehet maradi mint pipi pl. de megszoktuk már.
Mert te az őskorban élsz mentálisan.
Én számlát csak akkor látok, amikor a szolgáltató elküldi emailban, hogy x nappal azelőtt leemelte lafo-ról.

Havonta számla... ? Így értetted? Eszem-faszom megáll, ki hallott még ilyent.
Akinek közös számlája van, annak nem lehet a zsebébe pénz?!
Kp?
Kicsit bonyolultnak tűnik, legalábbis az én életvitelemhez képest. Mindenkinek kártyája van, nem kell hazamenni a kp-ért, azt vesz amit akar mindenki.
Na akkor most ha jól látom, ott tartunk hogy terelsz. Arra válaszolj inkább ami volt a kérdés. Amikor jönnek a számlák, leültök és kiszámoljátok ki mennyi vizet villanyt gázt használt, vagy mennyi kenyeret evett és az alapján utalgatjátok ?
Számla a nevemen, kártyát nem használ a nejem, itthon van egy bútorszéf kettőnknek kulcsa hozzá. Akinek kell lótyi az szól, hogy vett ki belőle ennyit és ennyit. Nejem ha vakarózik valamin annyit kérdezek, van rá ketyi? Van akkor oldjad meg már... ez visszafelé is igaz azt nevetünk rajta így ni. :D
Most komolyan, egyszer a vélt kitűnésem, másszor meg a kipu révén a tömegbeolvadásom a baj???????????????????????????????????

:-D
Azt kell látnom sajnos, hogy sok esetben tényleg ki kell raknom a szmájlikat...

Ha ajándékot akarsz venni a feleségednek, akkor hogyan csinálod, hogy a számlakimutatásból ne vegye észre idő előtt?
Mert én csak belenyúlok a zsebembe.
Nekem nincsenek rigojáim mint neked. Nekem nem lakótársam van mint neked.
A legtöbb hozzászólásod tökéletesen tükrözi, hogy te nem magad miatt életed az életed hanem azért hogy megfelelj vagy pont azért hogy kitűnj a többiek közül.
Nekem nem kell tanácsot adj, nekem elég tanács amiket itt leírsz, egy elrettentő példa.
"asszonyállat" nálam már itt bukott az egész. A feleségem nem hívom így, gyerekeim anyja, unokáim nagymamája.
Na de mindenki éljen úgy, ahogy a neki/k a lehető legjobb, még véletlenül sem élném senki más életét, lehet akármennyi pénze.
Nekünk pont annyi van amennyi kell. Ámen! ;-)
Hát azt, hogy ha valaki több más ok mellett a szomszédok miatt is a gyári kiput használja, az nem a hiszti kiváltó oka más részéről.

Ha ezt felfogod, kikérdezlek belőle és ha úgy látom, hogy tényleg érted, akkor neked, de csak neked külön megoldom a házaséleted problémáit.
Énszerintem meg kell, hogy legyen magánélet a családon belül is, még olyan is, amit nem kell mindenáron engedélyeztetni, vagy csak elnézőleg beleegyezni.
Én hiszem, hogy az ember (a nagybetűs Ember) személyisége igényli a pici, mást nem bántó titkokat, elmebajjal felérő, mást nem veszélyeztető különutakat. És ez szerintem a legegészségesebb lehetőség erre.
Vannak fokozatai az együttélésnek, a legtöbb az - szerintem - rosszul értelmezett.
Például aki autót vett, elvitte az asszonyállatot a kiválasztotthoz egy virtuális beleegyező nyilatkozatra. Persze ilyenkor mondják, hogy igen, mert az ő családjáé, meg ő is beleül meg izé, de ilyenkor kérdezek vissza, hogy akkor most hol a bizalom, hogy a férj a legoptimálisabb-legmegfelelőebbet fogja választani?
A volt kollégám, a vén buzi, az sosem akarta elfogadni, hogy nekem motorom van és bizony egy-egy délután vagy szombaton, de még ezt is május-október viszonylatában elmegyek egyedül vagy éppen a haverokkal fordulni egyet, mert őszerinte ez nem menő. Igaz, a vén buzit a felesége jelentette a fodrászhoz, ha úgy gondolta, hogy a buzinak nagy a haja.
Ugye ez az egyik véglet (meg még írhatnék más tanulságos eseteket is, de szerintem mindenki ismer ilyent), a másik véglet, amikor tényleg csak gyerek nélküli alvótársak. Minden más a kettő között van.
Én nem tudom meghúzni a határvonalat, amikor EZ a társadalom EBBEN a korban mit tart még elfogadhatónak és mit már nem, ez amúgy is változik.

Az, hogy amúgy szerintem a nagy általánosságban NEM jó helyen húzzák meg, arra nekem az ad bizonyságot, hogy eddig ahány közösségbe kerültem, katonaság, munkahely, airsoftos banda, LAN-party, szomszédság, ott MINDIG rámcsodálkoztak, hogy én nem fogyasztok alkoholt soha alkalomért, mintha ez valami csökevény lenne.

Persze mindig jöttek a viccek, hogy milyen ember ez, meg nem engedik azért, meg ilyenek, csak aztán amikor valami buli került kilátásba, akkor mindig jöttek, hogy akkor vezess te, engem itt vegyél fel, engem ott, aztán visszafelé ne akkor induljak, mert még ezt megisszák meg izé.
És akkor mindig egyszer megcsinálom, hogy ne lehessen mondani, hogy nem vagyok közösségi ember, aztán az összes többinél el vannak küldve a kurva anyjukba, oldják meg. Max. ha indulok vissza, és éppen akkor (nem öt perccel később és nem bagós, mert az autómba olyan nem ül), akkor esetleg elhozom.
Én is számolom... na még a tizedik a sorban is belefér hunyorítva koppon. :)
😂😂
Azon sem lepődnék meg ha motorozás közben azt is számolgatná, hogy ha most ezt a kocsit megelőzi, kell egy nagygázt húzzon ami akár 0,02dl-rel emeli a fogyasztást ami x forint 😅
Szernitem egyszerű mint bogyó szerint: O1G! :D
Na akkor mit jelent? Világosíts fel kérlek. Te egy igazi élettanácsadó lehetsz a “hogyan ne éljük az életünket” rovatban.