Ukránok eszköz voltak usankának hogy Európából csicska legyen
Uránokat jelemét ettől függetlenül nem szívlelem, ha még magát a ( kis )embert sajnálom is amit ki kell ott állni
Én csak felajánlottam,gondoltam ha már a biztonságukat beáldozod az autónál akkor a fűtés él miért ne tennéd csak hogy megfogj néhány forintot.Ezért tettem a felajánlást,nálam most sem lesz hidegebb.
én csak irigyelni tudom a hívőket
mert sokkal vidámabb úgy élni és haldokolni hogy azt hiszi van egy túlvilág ahol minden űberfasza és ráadásul örökké tart
sajnos ez számomra vicces...
Bocs itt mindenkitől mert elkanyarodtunk rendesem ,és mielőtt azt hiszi valaki hogy megtérésre buzdítom hangsúlyozom hogy az se a én feladatom dolgom . Halk hírnök még lehetek , megtérést meg csak szentszelem által lehet
( na azt meg kérni kell hívni , nem úgy mint a ördögöt ami jön az magától is hívatlanul csak a legkisebb rés kell neki )
Gyónás humbuk (katolikusi szarság ) = elveszejtésre pont jó
Isten meg nem fog soha de soha meg akadályozni semmibe (szabad akarat)
Le van írva az az meg van mondva Jó Isten tiszteletbe tartja döntésedet
De a döntéseknek mindig van következménye is azt meg a embernek kell elfogadni ha tetszik neki ha nem
Bibliának hiszek a igaznak !!!! ( hogy melyik a igazi ahol a tízparancsolat 4 és 6 és nem vetek el belőle vagy raktak hozzá mint Katolikusok ) . Mózes 1 könyvébe úgy lett teremtve föld (Édenkert) hogy nem volt rossz ez állatokra is igaz
Isten embert teremtette meg őrzőjének. Sajnos elbukót és be engedte a világába a rosszat . Ami azt jelenti hogy emberre is a környezetére is hatással lett . Ergo állatoknál se természetes mert nem így lettek teremtve .
ez olyan ismerős duma
volt egy bapti haver az is detto ilyen ördög műve hiten élt 😂
de a nagy istenesség nem akadálxozta anban hogy egy csomó disznóságot műveljen, hiszen a gyónás erre van kitalálva 😆
Na ezt jó látod , senki nem mondta hogy énekem nincsenek bűneim tonna szám 🤕
Ami azzal ismerősöddel történik ördög műve és nem néz az életkort ,földrajzi helyszínt ,társadalmi raglétrát egyedül van egy tanyán vagy nagy városba sokan jön az mindenkihez hivatalul ( Jézus Krisztus urunk egyedül volt a pusztaságba még is 3 szór kísértete meg a sátán ) neki mint elintetem kísértés ezáltal a elveszejtés a célja .
Kit buzissággal kit mással
És nem én itt élem el ezt vagy azt a bűnt (nincs is hozzá jogom ) hanem Jó Isten
Jelen van az allatvilagban is. Marpedig ott az LMBTQ propaganda eleg elhanyagolhato. Termeszetes jelenseg. Ahogy az is, hogy normal elethelyzetben Gipsz Jakabnak kifordul a bele tole, de 4 ev sitt utan bizony betolja a cellatarsaba a repat.
Abban imondjuk gaza van Noozsid-nak, hogy ami most "polgarjogi mozgalom" cimszo alatt mukodik a homoszexualisok jogaiert, toleranciaert, elfogadasaert, az minden csak nem tolerans es hasznos az o szamukra, sokkal inkabb egy pofatlan trollkurzus.
Tobb izben vitaztam melegjogi aktivistakkal, meg mielott LMB-ize betuszoval illettek volna magukat, nagyon rosszak az elkepzeleseik. A legemlekezetesebb az volt, amikor a Pride-on bortangaban vonaglo fellepok vedelmeben azt hoztak fel, hogy ezzel a tarsadalom ingerkuszobet akarjak kitolni, mert ezutan egesz mas lesz ket kezenfogva setalo ferfi latvanya. Szerintem (es a kozhangulat ezt alatamasztja) meg pont ellentetes hatast er el ez a mutatvany.
ha ennyire hithű lennèl a napi rutinod felét megakadályozná a vallásod
én nem azt mondom tapsoljuk a buziknak, én azt hogy figyelembe se kell venni őket
persze ez nehéz úgy kivitelezni hogy mindenféle provokatív buzi megmozdulások vannak
én ismertem egy buzit kisfiúként, komolyan mondom hogy az már 3-4 évesen "lány volt" minden mozdulata viselkedése olyan volt mint egy lánynak, és ezt tuti nem a tv-ből meg a mesekönyvekből tanulta hiszen 20+ éve ilyenek nem voltak
öreganyja szomszédunk volt sokszor átjöttek gyümölcsöt szedni meg játszani meg ilyenek
én mindig is utáltam a buzikat nézni se bírtam őket, most se kedvelem egyiket sem, de nem itélem el őket egészen addig amíg nem fesztiváloznak
ellenben amikor rázzák magukat az utcán nagyon megverném az egész bagázst egy 4x35-ös kábel darabbal , úgy is értékelik ami hosszú meg vastag 😂
Bocsánat de ez már a hitemből fakad Jó Isten biztos nem teremtet hibákat
Nem véletlen teremtet férfi nőt mert így egész és jó
Férfi férfival meg a sátán megtévesztése és nem teremtés
Jónak célja hogy üdvözölődjünk rossznak meg a elveszejtés
Erre értem a természetességet
És nem különböző népszokásokra hogy pl ki hogy issza teát vagy bő vagy szűk gatyába jár
Nincs jelentősége hogy Európába 100-an fogadják el a buzikat ,Japánba csak 70-nen, Afrikába 170-nen
Buziság akkor is rossz ha komplett emberiség váll váll mellet tapsol neki
mi a természetes?
ami nekünk az az pl egy japónak nem, és fordítva
persze biológialilag egy hiba, na de a természet ezt ki is javítja mert alapesetben nem szaporodik
persze tudom mire értetted
mert nem véletlen ez a sok faszság hiszen általánosságban nincsenek megkülönböztetve, munkahelyen nincsenek hátrányban szóval semmi okuk nem lenne ennyire törtetni a "semmiért"
nekünk a konvektor ugyanez
aug-szeptember teszt üzem, mert néha befonja a pók az őrláng részét, vagy épp a fúvóka koszos
aztán elvan májusig megvan melyik milyen állásban tudja a 20 fok körüli hőmérsékletet aztán továbbiakban nincs vele gond
Hangsúlyozom céllal
Montanába sok mindre felhasználják őket
Vírushordozásra ,Jogi csűrcsavarásra , népesség csökkentésre , és majd beindul a pénz tőlük gyógyszeripar irányába is ..................................... stb nem tudom mit felejtetem ki
ehhez a buzi témához hozzátenném hogy elég sokáig teljesen természetes volt olyan mértéknen hogy az emberek figyelembe se vették
nagyjából annyira se érdekelt senkit mint ma az hogy fekete cipő van rajtad vagy szürke
ez a mű kereszténység bélyegezte meg a buzikat, meg a komcsi korszak l....
Itt a kedvenc viccem amikor ez a film készült nagyon vicces volt ki gondolta hogy kb 50 évre rá szóról szóra meg is történik 😬 főleg a második jelenet 0:45 másodpercétől gondolok 😂 😂 http://youtu.be/woh1YaYFDzA
Egyelőre .................. persze van sok ostobaság is meg van olyan ostobaságnak beállítót ők álltáluk áhítót tervek amit majd meg is valósítanak Pl csak egy példa ........miért éri meg tonnapénzt önteni a LMBTQ terjesztésébe minden értelem be (filmek , reklámok , mesekönyvek , jogvédelmek - jogok ...................... stb )
Egy olyan dologról beszélünk ami nem természetes + életellenes de csak nyomatják nyomatják erőltetik
És meg van a célja elhiheted
Azok a gazdagok olyan gazdagok amit el se tudsz képzelni . Most már a kontrollon lesz a hangsúly
Szegénységet majd meg oldják ritkással ,keveseknek meg a nagy testvér
Nem rég hallatom hogy "nem lesz semmid még is boldog leszel " néz utána miről szol a szép újvilág
Uránokat jelemét ettől függetlenül nem szívlelem, ha még magát a ( kis )embert sajnálom is amit ki kell ott állni