Mentem eleget míg postás voltam a belvárosban és később is mikor már nem volt kötelező, de akkor 40-30-20-10 évekkel fiatalabb voltam, ma már nagyon nem vágyok rá.
Tudok rola...........tul meleg,tol sok orban,es a doki megvonta a löttyöt is,szomoru de osszeomlott.Nem birta a nyomast es hogy a vitya ezredszerre se bukott meg.
azért nem is természetes mások halálát kívánni
mert amíg csak a cigi miatti tüdő anomáliákkal lett heccelve az még belefér a "kategóriába"
de amikor direktbe ment a buli már nekem sok volt
Ezt most fejezd abba. Nem vagy te hülye sok mindenhez... Talán pár dologhoz én sem, de az elektromosság az nekem nem begyere. De kész lett ez a lényeg.
én is utálom, volt hogy napokig szoptam egy lófasz kis hiba miatt pl vezeték szakadás az ecu irányában
mondjuk már volt olyan is hogy ki lett baszva minden villanyos kacat és inkább építettem egy egyszerűbb vezetékelést
ezt a kényelem mondatja az embereknek, fater régen évekig biciklivel járt kb 15 km távra dolgozni a rázós vasút oldali úton télen-nyáron
igaz télen a rendes úton ment ha nagy volt a hó, az valam iplusz 5-6 km táv volt
Van 8 hónap amikor érdemes, a többi tényleg elvetemültebb hosszabb távon de pár km-en simán belefér. Sokat rugóztál robogó vételén azt mégse lett. De gondolom vettél autót.
mert amíg csak a cigi miatti tüdő anomáliákkal lett heccelve az még belefér a "kategóriába"
de amikor direktbe ment a buli már nekem sok volt
ekkor van a legnagyobb sikerélmény ha nem dől össze a szarból épített vár
mondjuk már volt olyan is hogy ki lett baszva minden villanyos kacat és inkább építettem egy egyszerűbb vezetékelést
igaz télen a rendes úton ment ha nagy volt a hó, az valam iplusz 5-6 km táv volt