Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom aki nem vett egy fakanálnál nagyobb értékű dolgot egész életében mint mondjuk te(kezeit széttáró) az úgy tudja, hogy a készpénz az kizárólag a rendelkezésre álló pénzeszköz megjelenési formája pedig nagyon nem így van. Én nem is kívánok se téged meggyőzni és se senki mást szerintem mindenki úgy hiszi és úgy tudja ahogy akarja de hússzor biztos nem fogom ugyan azt leírni mint amit, hogy buta fejeket töltsek meg értelemmel nekem ez nem elemi érdekem(kezeit széttáró)
Vagy nem.........Ne csak abba a nyomorult ingatlanba gondolkodj, bár neked más fel sem merül az igénytelenséged és a harácsolásod okán.
ini erről a laptopról amiről írok tudok venni bármi(kezeit széttáró) De ha lenne lapos mobilom mint nektek arról is 😂
A bankkártya az sajnos csak egy virtuális pénz. De mindennapi példa, kinti turákra a bankkártya fizetést preferálom de kell KP mert van ahol nincs egyáltalán terminál még az osztrákoknál meg az olaszoknál se, de legutobb a tankolásnál szivtam volna meg ha nincs eurom mert elment az internetjük. De vacsorát is fizettem már zsebböl mert nem tudtam kártyával. Pedig volt rajta kp 😆 nyilván pipi a mérhetetlen eszével ezeket is kimagyarázta volna ott helyben
Elég egy informatikai összeomlás vagy lerohadás a banknál. Amire azért volt és van példa. Hacsak a motorvásárlásnál maradunk és a faszi nem tud utalni emiatt csak fél nap mulva a másik meg zsebböl kirakja a lovét szerintem egyértelmü ki lesz az uj tulaj.
Pedig de. A fizetöképesség nem egxenlö készpénzzel. De mindegyis, ez is egy becsipödés nálad
Tessék,olvass és próbálj értelmezni,elég érthető.
https://elemzeskozpont.hu/kesz...
Nyugodt lehetsz,rajtad kivűl mindenki mésképp gondolja.
ingatlanos
pl házat akarsz venni, teli van a számlád zsetonnal, de jön egy izmosabb napvihar és nincs áram 3 hétig akkor te 3 hétig egy egérfogót nem veszel nemhogy házat
szóva még mindig hülye vagy pénzügyileg 😂
egyébként pont itt vagyok h. szoboszlón minden nap kiabálom, hogy tűzoltó attis merre vagy de nincs válasz.(fetrengős)Elméletileg van itt valami nyaralója kiadó(kezeit széttáró)
de, mással. Alfa velem értett egyet. A hülye blődit meg egy 2 fafejűt nem tudtam meggyőzni hogy a készpénz az nem feltétlen azokat a kis színes papírkákat jelentik amit a pénztárcából vesz elő az ember. Sokan azért hiszik ezt mert a készpénzt félreértelmezik és sokan még leírni is helytelenül írják kézpénznek. De nem azért az a neve, mert kézbe veszi az ember hanem azért mert "készen van" Vagyis azonnal rendelkezésre áll ügylet lebonyolításához. Nagyobb értékű ingóság vagy ingatlan vásárlásánál két vevő van, a hiteles és a készpénzes. Aztán az, hogy a vásárlás során az összeg kiegyenlítése milyen formában történik az teljesen irreleváns. Ha vásárláskor mondjuk, egy ingatlanos megkérdezné, hogy milyen vásárló vagyok, hiteles vagy készpénzes és azt felelném -nem én átutalok(kezeit széttáró)
hát megmosolyogna 😅 mert nem a kérdésre válaszoltam, bár a válaszomból elárultam, hogy saját forrásból azonnal képes és hajlandó vagyok fizetni, tehát készpénzes vásárló vagyok(kezeit széttáró)
szerintem 5 éve ezt irkálom(kezeit széttáró)
Én pont most háborogtam hogy egy napom bent maradt az első félévben,amit kifizetnek,de a tökömet nekem ne fizessék ki hanem biztosítsák a szabadságomat.
Erre nem gondoltam mondjuk biztos azért mert én konkrétan 20 éves korom óta nem voltam szabin
Nem azért mert munkamániás vagyok hanem mert spur
Mindig olyan helyen voltam hogy ha dolgozok akkor van lecsó ha nem dolgozok nincs lecsó
Hosszú hétvégeféle már vergődök 😂 😂 😂
Jelenleg ott tartunk hogy ember hiány van mindenhol,tehát ha te a pénztároshoz állsz ahelyett hogy az önkasszához mennél csak nehezíted a pénztáros helyzetét a szabadságolásába.
Ez igaz 😂 😂 👍️ visszaont velük nem tudok két szót váltani és így személytelen
Viccet félretéve, harcomat ne rombold 😂 😂mert a arányok akkor is engem igazolnak
Pl 100 emberhez egy időbe kell 10 kaszás = tíz fizetés
ugyan ennyi ember 10 db automata = sajnos nem tudom hány ember kell legyártani 10 automatához gondolom egy karbantartó elég félévente
egy bizonyos szintig
pár éve láttam egy kisfilmet egy pékségről, tonnaszám csinálták a kenyeret kiflit és minden egyebet
pár emberrel elvolt az üzem, gondolom a karbantartásokra külön cég volt szerződve
a mezőgazdaságban még durvább a helyzet, szerintem nincs az már messze hogy nagyjából 1-2 ember kell ahhoz amihez 100 éve még többszáz ember kellett
persze mindig volt egyéb meló, csak most már a mesterséges inteligencia miatt rengeteg helyre nem fog kelleni az emberi agy, itt most nem egy lakás megtervezésére gondolok csak biorobot szinten
én úgy gondolom nagy gond lesz az egyre fejlődő robotizálással
Van itt meg izgaga ember amugy is.
állítólag már embrió korban eldől mekkora tesztoszteron szintje lesz az embernek, akinek magasabb annak általában az agyi "kapacitása" kisebb
a sok tesztoszterontól meg minden lesz az ember csak nem nyugodt
Igy is adsz munkat az automata gyarto es karbantarto embernek.
Leírtam hogy a elő ember is számít 😁 munkát adok, ő pénzt keres amit hazavisz
Sokan utálják a automatizációt én nagyon
Hát fáraszto egy pali volt. Esze semmi, de ingerült.
https://www.sportmotor.hu/bike...

ő volt...de nem hiányzik.....
😂
én már pontosan nem vágom, vmi alfa nickkel szerepelt itt, megmondó emberként, aztán eltűnt , mint az aranyóra. én sose láttam,b ár úgy írta, h debreceni