ez a szeptembertől függ. Tudod a termosztát be van állítva 22 fokra és ha az alá esik a belső hőmérséklet a kazán elindul(kezeit széttáró)
Ez lehet akár szeptember is így működik a modern technika 😆
én múlt héten kapásból vettem 3 aristont mondjuk már nem ákcijóban 85 ért hanem darbját 110-ért(gondolkodós) még így is az obiban volt a leg olcsóbb de ott is kevés helyen lehetett kapni az evó 100-ast. A dunaújvárosi készletet én apasztottam ki 😆közelben kecsón és szolnokon eleve nem is volt már. (kezeit széttáró) A hajdú otthon és más fogyasztási helyeimen 38 ft-os villanyból megevett 7-10 ezer ft-ot havonta néhány éve van letelepítve néhány helyre ariston is azok 3 ezer ft környékén elketyegnek kb. ugyan olyan hatékonyság mellett. Te vegyed a hajdút(kezeit széttáró)
Szűkítik a középosztályt ,csinálnak egy csomó éhezőt majd azok jól kezelhetőek lesznek . Aztán lesz 2-3 rotlling vékonyságú középosztályt és 1 rotlling vastagságú hipergigacsilliárdos ( europára értem)
szerintem nincs olyan, hogy átlag(kezeit széttáró) Ezek csak húztak 1 vonalat, hogy ennyi (kezeit széttáró)
Az meg, hogy ki mekkora házban él ez megint csak más kérdés. Van akinek annyira futja, hogy tőlem bérel, van aki meg nagy házban él. Ilyen alapon te miért nem 2t trabit vettél a lukszus béjemvé helyett? Mondjuk ha a béjemvé tulajokat megadóztatnák éves 1,5 millára az nekem se fájna. Ha tudtam volna volna, hogy így faszra húznak bennünket a rezsivel akkor a napelem mellett (ami akkor igazából fontos sem volt, most áldom az eszem) belekezdek a fűtéskorszerűsítésbe is. Mondjuk erre most nem hagytak túl sok időt, kb. 1 hetet de ép nyaralni vagyok😅 Szóval vityáék altattak ezzel a rezsivel, folyamatosan ezt pofázták, hogy bármi lesz az marad most meg telifosták a pofámat. Nem azt mondom, hogy a gázárakról ők tehetnek de arról igen ha időben elkezdik szivárogtatni, hogy nem lesz ez mindig így akkor el kezd rá készülni az ember. (gondolkodós) A kata a rezsi még csak a kezdet szerintem még ezután lendülnek bele(gondolkodós)
ez a lényege az ilyen "válaágos" helyzetnek
a nép zsebéből vándoroljon ki a pénz
ha teli a zseb nincs függés, ha üres a zseb akkor az arc is kicsi.....
nincs pénz gyerek ruhára?
nekünk is volt gyerek de sosem golt 20 fok felett télen a szobahőmérséklet
még 20 évvel ezelőtt se amikor nagxon olcsó volt
első télen még volt egy siesta kályha a fürdőben, amit gyors kecseréltem egy hősugárzóra mert büdös volt
be is lett kapcsolva max 5x
senkinek se kell a hőség
gyerek meg mozogjon aztán nem fog fázni 😁
hagyjad, setét a bútoros biztos csak ében bútorokat árul 😁
Neki nincs családja 1 kutyája van (kezeit széttáró)
Ha egyedül lennék nekem böven elég lenne a 20 fok(kezeit széttáró) Mondjuk ha egyedül lennék nekem böven elég lenne 1 lakótelepi lakás(kezeit széttáró)
Ez lehet akár szeptember is így működik a modern technika 😆
Rotring lehet ?
Az meg, hogy ki mekkora házban él ez megint csak más kérdés. Van akinek annyira futja, hogy tőlem bérel, van aki meg nagy házban él. Ilyen alapon te miért nem 2t trabit vettél a lukszus béjemvé helyett? Mondjuk ha a béjemvé tulajokat megadóztatnák éves 1,5 millára az nekem se fájna. Ha tudtam volna volna, hogy így faszra húznak bennünket a rezsivel akkor a napelem mellett (ami akkor igazából fontos sem volt, most áldom az eszem) belekezdek a fűtéskorszerűsítésbe is. Mondjuk erre most nem hagytak túl sok időt, kb. 1 hetet de ép nyaralni vagyok😅 Szóval vityáék altattak ezzel a rezsivel, folyamatosan ezt pofázták, hogy bármi lesz az marad most meg telifosták a pofámat. Nem azt mondom, hogy a gázárakról ők tehetnek de arról igen ha időben elkezdik szivárogtatni, hogy nem lesz ez mindig így akkor el kezd rá készülni az ember. (gondolkodós) A kata a rezsi még csak a kezdet szerintem még ezután lendülnek bele(gondolkodós)
a nép zsebéből vándoroljon ki a pénz
ha teli a zseb nincs függés, ha üres a zseb akkor az arc is kicsi.....
nekünk is volt gyerek de sosem golt 20 fok felett télen a szobahőmérséklet
még 20 évvel ezelőtt se amikor nagxon olcsó volt
első télen még volt egy siesta kályha a fürdőben, amit gyors kecseréltem egy hősugárzóra mert büdös volt
be is lett kapcsolva max 5x
senkinek se kell a hőség
gyerek meg mozogjon aztán nem fog fázni 😁
Neki nincs családja 1 kutyája van (kezeit széttáró)
Ha egyedül lennék nekem böven elég lenne a 20 fok(kezeit széttáró) Mondjuk ha egyedül lennék nekem böven elég lenne 1 lakótelepi lakás(kezeit széttáró)