nekem is elmegy 3500-3800 m3 egy évben ha kiszorozgatod kijönnek ezek a horror összegek. most fizettem eddig álltalányban 390 ezer ft-ot egy évben és kb. a környezetemben nagyon sokan vannak így ezzel (kezeit széttáró)
állítólag a gáz most 1030 ft piaci formában ez az jelentené ha telibe kellene fizetnem akkor 3,5 mikulás lenne az 1 éves fűtés számlám.
6-8 éve egy komplett lakást lehetett ezen a pénzen venni(gondolkodós)
nekem a villany pl. tök mind1 a gázzal szopókázok, ott nem lett ilyen mértékű az átgondolás. A benyögött 912 ft/m3 helyett lett 747 ft/m3 hurrá (fejét fogó) 3500 m2 fogyasztásból 1730-at fogyaszthatok kb.110 ft-ért a maradék 1170-et fizethetem 747-el. Jelen állás szerint ez azt jelenti, hogy 1.700.000 lesz az éves számlám azaz havonta fizethetek télen-nyáron 142 ezer ft-ot a 32,5 helyett. Én még mindig nem verdesem a seggem örömömbe a földhöz(kezeit széttáró)
De a végeredmény ugyanaz lesz,fogod és befizeted.Ha 20 ezer ha 60ezer akkor is ki fogod fizetni,az hogy azon agyalsz mit hogyan számolnak tök fölösleges,ki fogod fizetni és kész .
Nekünk már nem lehetett és azt mondta a nő, hogy már nem is lehet, de ez még az előző héten volt és még ma sem kapták meg a szolgáltatók, hogy kell számolniuk csak az árak jöttek ki.
Én végigolvastam és a kutya elásva vagyon mert napi ingadozásos elszámolást ír havi beolvasással, persze átalányban kifizeti mindenki a tavalyi fogyasztásának átlagát, de a végszámlán a havi beolvasást számolják el ami az amit írtam, a nyári hónapokra a főzést a téliekre meg azok fogyasztását számolják és az ugye a téli hónapokra egy valóban átlag házban kb. 3-500m3 között van aminek a díja nem csekély így ha havpnta számolják el a 144-et akkor nyáron szinte ingyé télen meg megszakadós.
akkor már csak egy hajdú villanybojlert kell vadászni ami nem az ország másik felén van
közelben csak ilyen risszrossz olasz fosok vannak ariston és társai
az is kérdés az általány összegén lehet-e változtatni? mert ha nem akkor nekem lesz 12x 35 ezer túlfizetésem ha a múlt szezont veszik alapul, szóval előre kifizetek 2 évi fogyasztást pluszba?
Hát kurvára nem mindegy........már levezettem a bejelentés napján és unalmas ismételni........tehát nem, nem mimdegy, hogy havi 144m3 vagy évi 1680 az elszámolás alapja.
én nem szarom le mert ismét melózhatok, le kell szedni a konyhában a konyhaszekrény felső részét, átfúrni a falat a bojlernak
ismét el kell fáradnom a buzi usa-ukrán-eu seggfejek miatt
Most őszintén,nem mindegy?Ha tudod ha nem akkor is ugyanannyit fogsz fizetni,vagy ha most valaki ez miatt akar elkezdeni spórolni,akkor az egész idáig herdált pazarolt.
6-8 éve egy komplett lakást lehetett ezen a pénzen venni(gondolkodós)
https://www.mvmnext.hu/aram/pa...
Hátha valakinek kis segítség!
nekem használt kell mert úgy is át lesz alakítva, mindenkép kisebb fűtőszál kell 1000w körüli
közelben csak ilyen risszrossz olasz fosok vannak ariston és társai
ismét el kell fáradnom a buzi usa-ukrán-eu seggfejek miatt