Hali #Zé ajánlot mint fényező!Egy első sárvédöt kénye nekem lefényezni!Az kábé menyibe válalnád?Nem kell bonyolult szinekben gondolkozni! nézmeg a képeim között a gixerem annak lenne a sárvédöjét ugyan olyan szinre fujni mint most és lelakozni!Azért kell mert a mostani lakk jön fel róla és csúnya!
üdv mindenkinek.
az igazat megvalva, nekem jobban bejon a crossozás, jelenleg pedig az időjárás nagyon kedvező , tuti ez a sok eső.
ha igazán poros száraz idő lessz , akkor mehet a sm. .
addigis mindenkinek gumifákat. .
A hétvégén mi az Mx-re készülünk,de MÁJUS 30.-án VISONTA!
Készüljetek és gyertek!(május 29.-én Kőbányán lehet edzeni aki a közelben lakik)Meg aki nem.
Kérek majd valami visszajelzést lécccciiiiii!
Zé,imu,gyikarc,soma,Muzs,apraszaki,kiscsacsa.danatama.
(bocs akit kihagytam)
Te írtál rám mélt? Válaszoltam, kétszer is, de nem küldte el.
Telszám:Adatlap/hirdetések.
Vagy ha kérdés van, ne itt offoljunk, irány mondjuk az er6 topik!
Szevasztok!Én egy új belépő vagyok és lenne egy kérdésem szereztem egy 2004 es pitet 110-es xsportot és akitől vettem annál ledarálta a 3-4-dik váltó fogaskereket széthúzták a blockot és el is tüntették hol tudnám én beszerezni vagy nincs e valakinek hozzá előre is kösz
kicsereltem a kuplung kosarat,( az volt a baja.) leszedettem az olajcetrifugabol esztergalyossal.
fudejo a motorom, mar csak a szelephézagot kellene beállitani. .
esetleg ha valaki elmagyarázná?
Ha reagálhatok a negatív hangvételű kommentre:
Az RPT Minibike valóban egy Magyar cég, és csak olyan pitbike-okat árulunk a nevünk alatt aminek az alkatrészeik 100%-osan versenypályára valóak, beleértve a futóművet, blokkot, kerekeket, fékeket, kezelőszerveket, gumikat, stb.
Mindemellett a motorjainkat a TOP 1 -es pitbike gyártóval szereltetjük össze, ahol a Pitsterpro-k is készülnek/készültek!
Pont akkor lesz a Pancsiringen a supermotyó vikend is . ott meg muszály lennem.
Szomnbaton jössz Szobira? Jó lenne ha jönnél
az igazat megvalva, nekem jobban bejon a crossozás, jelenleg pedig az időjárás nagyon kedvező , tuti ez a sok eső.
ha igazán poros száraz idő lessz , akkor mehet a sm. .
addigis mindenkinek gumifákat. .
Készüljetek és gyertek!(május 29.-én Kőbányán lehet edzeni aki a közelben lakik)Meg aki nem.
Kérek majd valami visszajelzést lécccciiiiii!
Zé,imu,gyikarc,soma,Muzs,apraszaki,kiscsacsa.danatama.
(bocs akit kihagytam)
Telszám:Adatlap/hirdetések.
Vagy ha kérdés van, ne itt offoljunk, irány mondjuk az er6 topik!
Megvan még az ER blokk?
Mindegy, maj' megyünk keresztbe!
Remélem jössz!
iTT
fudejo a motorom, mar csak a szelephézagot kellene beállitani. .
esetleg ha valaki elmagyarázná?
Az RPT Minibike valóban egy Magyar cég, és csak olyan pitbike-okat árulunk a nevünk alatt aminek az alkatrészeik 100%-osan versenypályára valóak, beleértve a futóművet, blokkot, kerekeket, fékeket, kezelőszerveket, gumikat, stb.
Mindemellett a motorjainkat a TOP 1 -es pitbike gyártóval szereltetjük össze, ahol a Pitsterpro-k is készülnek/készültek!