Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyertek a gocart pályára délután
Jóreggelt ! Nem marad el a motoros buli, mee nálam meg lesz rendezve főbb programok : kertásás ,szőlő kötözés ,fűnyírás ,kerítésfestés
Reggelt. basszák meg az idő jósok be harangozzák hogy milyen szar idő lesz,egy felhő sincs az égen.
sz.tem nem.
köfikeeeeeeeee
hello sziasztok

Pit bikosok kérdeznék szertnék 1 pitet közuti forgalomban hazsnálni világitásal felszerelve 50esként... ez mennyire kockázatos? a rendörök nagyonkiszurják ?
Nem tom a számát. Szokot kijárni
Hát Pedro csak annyit hogy van egy teremgokart pálya szoktunk kijárni de nem pittel egyszer mentem benne de nem lehet jól motorozni rajta van benne alagut a két épület között leveszi a fejedet meg amikor a kanyarba döntöd pont ott vannak az oszlopok meg nem aszfalt hanem valami beton le van festve vagy öntve zöld anyaggal csuszik is röviden ennyi győrbe meg a teremgokart pálya győrzámolyon van majd érdeklödök hogy mennyiért lehetne menni
http://www.gokartmania.hu/a-go...
tőle kérdezd.
Cső Imu. Karcsitól nem lehetne a krosz kerekeit kölcsön kérni,mert nagyon menőkém lenne
Hajdúszoboszló
látok ott a dobozban valami hatso lengökart . vagy valami hasonlot. légyszi reszleteset.
mekkora hengerátmérőhöz kellene? Gyűrűk vastagsága?
140-es hengerhez csak külön gyűrűszetted van?
Az se baj ha pont Szentes környéken :D
Vagy valami kisebb cross pályát.
Sajnos a Szegvári pályát nem engedélyezik :(, és mostmár benőtte a gaz, ellepte a szemét.
Szereztem pár holmit, csinálok majd pontos listát képekkel, mind újak.
pl, 140 es hengerszett, karbik, olajhűtők, tanksapkák, kuplungkonzolok, váltó-berugokar, vezérműtengely, komplett kuplungok, főtengely, idomok, motorbak,lánckerekek, fékbetétek,olajcsövek,komplett kerekek stb
Csongrád megyében tud valaki pitbike pályát?
Szerintem eredeti gyári szín a sárvédő!Amugy hovalósi vagy?
inkább küldtem egy mailt az kellemesebb
Komáromban van pálya?Milyen?Mekkora?,Te MuZs,tudsz erről valamit?
Tudtommal a Győri pályán már nem lehet motorozni.
Cáfolja meg valaki aki jobban értesült mint én!
Én is vennék egy spécibb ilyen gépet,de M.o.-on nincsenek versenyek ezeknek(Még)Ausztriában augusztusban lesz egy hosszútávú verseny 4órás ,3fős csapatokkal.
Reiteralm-msc.at
Hello mindenkinek,

Olyan kéréssel fordulok hozzátok, hogy szeretnék venni egy mini bike-ot, de a sport fajtát, szóval se nem PIT se nem DIRT bike-ot.
Valamint ha már megvan, szeretnék vele ’’versenyezni’’ , szóval gokart pályákon menni vele…csak hobbi célból.
Na a kérdések a következők lennének:
1. Komárom esetleg a szlovák felén (sajnos ott lakom) van-e olyan bolt, ami ilyen motorok alkatrészeivel foglalkozik.
2. Milyen az ilyen motorok szervizintervalluma, szóval mikor kell a dugót, hengert cserélni… esetleg bármi mást…
3. Úgy hallottam, hogy ilyen motorokkal lehet menni a komáromi és a győri gokart pályán is… információ kéne mi, mennyi és hogyan működik
4. Valamint vélemény, hogy érdemes lenne-e egy ilyen kis bolondozást elkezdeni… többen szeretnénk tenni…
Nagyon szépen kösz az infót… ha esetleg valaki, akinek van hasonló motorja, megszán és írna nekem, akkor megköszönném…
E-mail címem : kispolo@freemail.hu

Üdv.
kisPOLÓ
Én mennék csak kell egy kis mani kerékre
Megold ható. Eredeti lenne a motor színe? Amúgy kb 5-7e meglehet oldani. Atoll függ,hogy sima metál,vagy gyöngyház metál. Meg ha gyári szín,akkor könnyebb a szint kikavartatni,vagy ha fújták is de az eredetire törekedtek. De mivel válik a lakk az fényezöi hiba,mert nem várta meg,hogy a bázis szín kellöen ki száraggyon,túl hamar ment rá lakkal