Hát Pedro csak annyit hogy van egy teremgokart pálya szoktunk kijárni de nem pittel egyszer mentem benne de nem lehet jól motorozni rajta van benne alagut a két épület között leveszi a fejedet meg amikor a kanyarba döntöd pont ott vannak az oszlopok meg nem aszfalt hanem valami beton le van festve vagy öntve zöld anyaggal csuszik is röviden ennyi győrbe meg a teremgokart pálya győrzámolyon van majd érdeklödök hogy mennyiért lehetne menni http://www.gokartmania.hu/a-go...
Az se baj ha pont Szentes környéken :D
Vagy valami kisebb cross pályát.
Sajnos a Szegvári pályát nem engedélyezik :(, és mostmár benőtte a gaz, ellepte a szemét.
Komáromban van pálya?Milyen?Mekkora?,Te MuZs,tudsz erről valamit?
Tudtommal a Győri pályán már nem lehet motorozni.
Cáfolja meg valaki aki jobban értesült mint én!
Én is vennék egy spécibb ilyen gépet,de M.o.-on nincsenek versenyek ezeknek(Még)Ausztriában augusztusban lesz egy hosszútávú verseny 4órás ,3fős csapatokkal.
Reiteralm-msc.at
Olyan kéréssel fordulok hozzátok, hogy szeretnék venni egy mini bike-ot, de a sport fajtát, szóval se nem PIT se nem DIRT bike-ot.
Valamint ha már megvan, szeretnék vele ’’versenyezni’’ , szóval gokart pályákon menni vele…csak hobbi célból.
Na a kérdések a következők lennének:
1. Komárom esetleg a szlovák felén (sajnos ott lakom) van-e olyan bolt, ami ilyen motorok alkatrészeivel foglalkozik.
2. Milyen az ilyen motorok szervizintervalluma, szóval mikor kell a dugót, hengert cserélni… esetleg bármi mást…
3. Úgy hallottam, hogy ilyen motorokkal lehet menni a komáromi és a győri gokart pályán is… információ kéne mi, mennyi és hogyan működik
4. Valamint vélemény, hogy érdemes lenne-e egy ilyen kis bolondozást elkezdeni… többen szeretnénk tenni…
Nagyon szépen kösz az infót… ha esetleg valaki, akinek van hasonló motorja, megszán és írna nekem, akkor megköszönném…
E-mail címem : kispolo@freemail.hu
Megold ható. Eredeti lenne a motor színe? Amúgy kb 5-7e meglehet oldani. Atoll függ,hogy sima metál,vagy gyöngyház metál. Meg ha gyári szín,akkor könnyebb a szint kikavartatni,vagy ha fújták is de az eredetire törekedtek. De mivel válik a lakk az fényezöi hiba,mert nem várta meg,hogy a bázis szín kellöen ki száraggyon,túl hamar ment rá lakkal
Pit bikosok kérdeznék szertnék 1 pitet közuti forgalomban hazsnálni világitásal felszerelve 50esként... ez mennyire kockázatos? a rendörök nagyonkiszurják ?
http://www.gokartmania.hu/a-go...
Vagy valami kisebb cross pályát.
Sajnos a Szegvári pályát nem engedélyezik :(, és mostmár benőtte a gaz, ellepte a szemét.
pl, 140 es hengerszett, karbik, olajhűtők, tanksapkák, kuplungkonzolok, váltó-berugokar, vezérműtengely, komplett kuplungok, főtengely, idomok, motorbak,lánckerekek, fékbetétek,olajcsövek,komplett kerekek stb
Tudtommal a Győri pályán már nem lehet motorozni.
Cáfolja meg valaki aki jobban értesült mint én!
Én is vennék egy spécibb ilyen gépet,de M.o.-on nincsenek versenyek ezeknek(Még)Ausztriában augusztusban lesz egy hosszútávú verseny 4órás ,3fős csapatokkal.
Reiteralm-msc.at
Olyan kéréssel fordulok hozzátok, hogy szeretnék venni egy mini bike-ot, de a sport fajtát, szóval se nem PIT se nem DIRT bike-ot.
Valamint ha már megvan, szeretnék vele ’’versenyezni’’ , szóval gokart pályákon menni vele…csak hobbi célból.
Na a kérdések a következők lennének:
1. Komárom esetleg a szlovák felén (sajnos ott lakom) van-e olyan bolt, ami ilyen motorok alkatrészeivel foglalkozik.
2. Milyen az ilyen motorok szervizintervalluma, szóval mikor kell a dugót, hengert cserélni… esetleg bármi mást…
3. Úgy hallottam, hogy ilyen motorokkal lehet menni a komáromi és a győri gokart pályán is… információ kéne mi, mennyi és hogyan működik
4. Valamint vélemény, hogy érdemes lenne-e egy ilyen kis bolondozást elkezdeni… többen szeretnénk tenni…
Nagyon szépen kösz az infót… ha esetleg valaki, akinek van hasonló motorja, megszán és írna nekem, akkor megköszönném…
E-mail címem : kispolo@freemail.hu
Üdv.
kisPOLÓ