Május 29.-én Pitbike sm futam a Kőbánya-ringen. Nevezés 10e.(sajna)licenc most nem kell,de bőr ruha igen!28.-án du. 2-től lehet edzeni a pályán 3e-ért estig.29.-én a versenyek után lehet menni a pályán estig aki nevezet annak ingyen,aki nem annak 3e.
Csak Open kat.Gépátvétel lesz!5-en már vagyunk!
Csak 5 forduló lesz? Mi van a 6.-al?bár nekem tök mind1,hogy lesz -e Piliscsév,és te jössz már a következőre?Milyen rendes tőled,hogy reklámozod a versenyeket!Gratula!
Ja ,mi megyünk Pécsről!
Most pedig következzen a legjobb rész. A versenyeken bárki (!) részt vehet, aki elég kedvet és bátorságot érez magában, az előírásoknak megfelelő motorkerékpárral valamint védőfelszereléssel rendelkezik, és a verseny napján befizeti a nevezési díjat.
Kedves pitbike-osok! Aki versenyezni szeretne, az kérem, jelentkezzen NÉV és SZÜLETÉSI DÁTUM megadásával az info@motoaction.hu e-mail címen néhány nappal a verseny előtt, a balesetbiztosítás miatt. A kategóriák maradnak a régiek, ahogy megszokhattátok. Senior (35 év felett), Junior (15 éves korig ), Mini (12/10-es kerékméret) és Midsize (14/12-es kerékméret) kategóriákba soroljuk be a nevezőket.
Szurkolókat is szeretettel várunk.
Jóstét Iconnyat a Soma motorja nagyon bika és gecireegybevan,vagy két kört csapattam vele a melóhelyen,egyből rohant oda mindenki hogy kapcsoljam ki mee nagyon hangos meg a vendégek a recepción panaszkodnak
Ja. azért csörgetelek,mert tercsin beszéltük,hogy ha haza értem meg csörgetlek. itt vannak nálam dolgaitok. Nagyon durva a gép. a másikhoz képest ez félelmetes a gáz reakció. Csacsának amikor leszáltt róla remegett a keze. nem bántam meg. pedig odafele, meg amikor jöttem haza sokat hezitáltam,ráültem, elment minden kétségem
Mi 3-an lemegyünk kecsóra szombat du.
Legközelebb meg bevesszük Debrecen aszfaltjait!
Jó utat nektek!Ha megjössz szervez valamit a környéketeken és elmegyünk(mi Pécsiek) ha kell a világvégére is.
Csak Open kat.Gépátvétel lesz!5-en már vagyunk!