Bazz ! nekem se jön be. ekstreme. hu egyébként, de nekem se műxik az oldala most.
Láttam a mulkor a használtmotor -pitbike-ok között is .
Nézelőgggyé' biztos van , de ha látok 1 értelmesebbet hílak, ha kell feladjuk postán
ÚÚh ez tényleg nagyon faca ,szerintem egy ilyen pályán lehetne menni csak igazán pítel nem csak a gumi széle kopna ,hanem az igazán elmebetegeknek még a kormányvége is
A pálya a www.swgokart.hu/+swgokart&cd=1..." target="_blank">speedway gokartpálya ez hamarabb épült mint kakucs.
Telefonáljatok oda, vagy szombat délelőtt menjetek, mert vasnap, és szomb délután sok a gokartos.
Láttam a mulkor a használtmotor -pitbike-ok között is .
Nézelőgggyé' biztos van , de ha látok 1 értelmesebbet hílak, ha kell feladjuk postán
Mind1, az a biztos h elmegyek gályázni és behúzom vhogy a megrendelőről a pézt.
Ha nem értek rá, lehet kiviszem a husqvarnát, aszt öregesen körözgetek vele 1edül.
Az ekstreme.hu oldalán láttam.
Írd be a gugliba hogy "swgokart" ott kijön a páyla oldala, és a tulaj (Zoli) elérhetősége.
A pálya a www.swgokart.hu/+swgokart&cd=1..." target="_blank">speedway gokartpálya ez hamarabb épült mint kakucs.
Telefonáljatok oda, vagy szombat délelőtt menjetek, mert vasnap, és szomb délután sok a gokartos.