Az YCF egy francia Nagy pitbike gyártó cég, aki komoly motorokat gyártat és nagyon igyekszik figyelni a minőségre mivel kínában van a gyár!Egyedülállóan ad a motorra teljes garanciát 6 hónapra.Az rpt meg inkább nem részletezem nekem egy nem kedvelt konkurenciám.Magyar cég.
Így kérte az uj gazdája ,olcsón, már el is vitte street verzió lesz.....a csavart ki kell lazítani kivenni megnézni,hogy hol van a hézag köztük mert volt már olyan hogy végig menetes volt és az ol nem olyan átmérőjű...és akkor egy csavarboltos csavar(vezetett vállas ami nem végig menetes) volt a megoldás!de szerintem ha meglazítod utána ráteszed a motor súlyát(ne bakon legyen)és úgy meghúzod jónak kell lennie!Az vigasztaljon hogy a honda crf hátulja is lóg uj korában 1,7 millioért.......persze tudom az téged nem érdekel
sajna ezeket az árakat nem én találom ki.Mivel ez egy Mams rendezvény ,így elég sok a rendező kiadása.Ezért kénytelen ennyit kérni. Hogy mit tartalmaz? : 2edzés ,1futam,mentő jelenlétet.Biztosítást arra a napra.1-3 kupa.4-6 érem és nevezőnként 2adag leves.És du.-án estig motorozhatsz a pályán.Ott alvási lehetőség ,áramhasználat,mosdó használat.
Én csak jelzem a lehetőségeket.Aki tud jön,aki nem az keres occsób megoldást.Sorry
Pl. szervezhetnétek Visontára egy motorozást.Odáig elmegyünk.Bár elég sűrű a programunk most.
Hájjjjjj! 10000ft? Az nem gyenge nevezési díj, nekem személy szerint még a fele is sok lenne mert ha hozzácsapom a kis útiköltséget meg költőpénzt az már egy vagyon!Szerintem ezt a bandánk többi tagja is így gondolja Az én véleményem szerint jobb lenne valami költséghatékonyabb bulit szervezni amire mindenki szívesen elmegy és hazafele senki sem fogja a fogát szíkálni egyébként ez az összeg mit tartalmaz?
a pálya remek volt. .
apropó!... kipufogo rendszer , mint a stomp 120-ason , mi lóvé?
de holnap kirobálom a suja alat meghuzni.
2. Forduló RPT Kupa
Dunavecse
GPS koordináták: N 46° 55,668'
E 18° 58,542'
Nézőknek a belépés díjtalan!
Nevezés, Gépátvétel: 9:00-tól
Edzések: 10:00-tól
Versenyek: 13:30-tól
Díjátadás: 17:00
Bővebb infó: 70/355-7480
70/362-8752
info@racingpitbike.hu
Gyertek versenyzőnek, nézőnek! Ajándékokkal és óriási versenyekkel várunk benneteket!
Én csak jelzem a lehetőségeket.Aki tud jön,aki nem az keres occsób megoldást.Sorry
Pl. szervezhetnétek Visontára egy motorozást.Odáig elmegyünk.Bár elég sűrű a programunk most.