Na végre valami mozgás!Ez a pénteki dolog nagyon jól hangzik minta régi szép időkben.Sátrazás a Kecsói pálya mellett .Egyszer a gumik közt ébredtem.Úgy kerestük a mobilom,hogy mindenki fülelte,h hol csörög!
Pont arra gondoltam , h lemegyek azokkal , aki ráér már péntek délután, aszt mennénk pár kört, ha meg elfáradtunk, akkor sütnénk valamit, zenélnénk, meg alkeszkodnánk.
Hej! Június 12.-én Kecskeméten a Mami rendezésében motorverseny lesz.A rendezőkkel megbeszéltem,hogy napi licenccel lehet indulni a versenyen. Várhatóan egybe indulunk egy másik kategóriával.(Simson)
Bőrruha kötelező!Nevezési díj összegét nem tudom még.A Pitbikeknek csak OPEN!Nincs kategória bontás.(aki megelőz,azt kióvom! )
Jó lenne egy derbit nyomni.Kérem aki 99% jönne az küldjön egy emilt az mmse1@freemail.hu-ra.Üdv. : Vészi Laci
Megyek x-katban is, meg akkor pitben is. Lemegyek még pénteken , mer ta gépátvétel korán szokott lenni.
Bőrruha kötelező!Nevezési díj összegét nem tudom még.A Pitbikeknek csak OPEN!Nincs kategória bontás.(aki megelőz,azt kióvom! )
Jó lenne egy derbit nyomni.Kérem aki 99% jönne az küldjön egy emilt az mmse1@freemail.hu-ra.Üdv. : Vészi Laci