Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na végre valami mozgás!Ez a pénteki dolog nagyon jól hangzik minta régi szép időkben.Sátrazás a Kecsói pálya mellett .Egyszer a gumik közt ébredtem.Úgy kerestük a mobilom,hogy mindenki fülelte,h hol csörög!
Azt csak úgy hozta a helyzet.
elvesztettem a teló számom, megadod a tiédet de jó duma volt
Pont arra gondoltam , h lemegyek azokkal , aki ráér már péntek délután, aszt mennénk pár kört, ha meg elfáradtunk, akkor sütnénk valamit, zenélnénk, meg alkeszkodnánk.
Há ja tényleg jó lett volna bandázni egy jót
Kár érte. Csacsa aztmondta ,h jön. A pitjét el tudom vinni mindenkinek, ha ez segitségnek számít.
dede... csak nem a klinikán szemtelenkedek a lovardába keresem a sok
Szombaton hogy dolgoznál már?
Én dolgozom biztos nem tudok menni
Hejjjjj hazagyüttél komááám láttam a képeket na és amúgy milyen volt össze szoktatok már a masinériával
Mivanmááá
Háj Pedro! Nekem az időpont az teljesen jó.
Megyek x-katban is, meg akkor pitben is. Lemegyek még pénteken , mer ta gépátvétel korán szokott lenni.
Hej! Június 12.-én Kecskeméten a Mami rendezésében motorverseny lesz.A rendezőkkel megbeszéltem,hogy napi licenccel lehet indulni a versenyen. Várhatóan egybe indulunk egy másik kategóriával.(Simson)
Bőrruha kötelező!Nevezési díj összegét nem tudom még.A Pitbikeknek csak OPEN!Nincs kategória bontás.(aki megelőz,azt kióvom! )
Jó lenne egy derbit nyomni.Kérem aki 99% jönne az küldjön egy emilt az mmse1@freemail.hu-ra.Üdv. : Vészi Laci
.
Most indulok
csá. jössz a tankira?
nem lehet tudni....
a pály a nem porzik jelenleg, esö aztatta.
és ráadásul , te vagy a batman.
Helló tegnap csak visszafordultunk
Én má lassan készülök kifele
Csőő Nojbi!
Reggelt
Csáá! Meddig lesztek a tankin?Ha valahogy bejutok akkor rátok nézek