Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hétfőn! csak a hetet ne kérdezd! sőt a hónapot se...
Hát azért én nem mondom hogy nem megyek.... de ha már biztos hogy igen akkor úgyis szólok nem baj ha már sok volt a jéger, majd áttérünk a pálinkára
Kössz a tippet, majd mindenképp javasolni fogom a többieknek.
Nah helyes, jó meleg lesz 14 fokot írnak
mi 24-én mentünk utoljára úgy 250 km-t .. baranyai túrakör volt:)

nem, megvan még neki
nincs mit
Szia! Már nincs meg, egy ideje elkelt. De azért köszi.
hali!
onnan már érdemes elugrani bled-bohinj-tolmin felé. nincs messze. nyáron voltam, kb mintha 80km-en át mennél remeterét felé és egész jó minőségű utak vannak javascript:smile(document.frmmsg.body,'32');document.frmmsg.b
ody.focus()
Szia FANO!

Zx6R topicban lehet, hogy valakit érdekelne a sportdobod. Meg van még?
Én megyek!
Most hétvégén kimarad a buli szerintem,elég volt egy kis időre.Mikor megyünk edzeni?
Szia!Semmi különös és veletek mi a helyzet?Pedig voltunk párszor motorozni,de akkor te dolgoztál valószínű Apudnak sikerült eladni a moccot?
Ha nem jó a link akkor katt ide:

http://tinyurl.com/2e2r55q
Lavamündi szerpentin ausztria 2 napos:

térkép
Milyen túr ?Mikor? Merre?
Hát én asszem idén már sehova se nem nagyon..... pénz is elfogyott gumi is, kötelező szerviz is a nyakamon....
Csinálj fénykép
Kék-T szervezz Lavamündre egy túrát ha sikerül én megyek. Más valaki?
Már meg se merem kérdezni mit fogunk csinálni a hétvégén.....
He-he ja Bár az elmúlt két hétvége mérlege alapján a motorozás messze gazdaságosabb elfoglaltság! Amennyit elittam abból legurulhattam volna kb. a Horvát tengerpartig meg vissza....
Én is vazze.... Qrva zöldek tudnak valamit
Fel. Mármint fogom. Mert még el sem kezdődött. Naná hogy nézhetjük egy-nyolc sör mellett Csak szólj mikor én pont mindig ráérek
Vagy a motor issza meg vagy te.
Na ez tetszik.:-)
Erre becserélném.
Tata, a hétföi rangadot felvetted?Egy sör mellett megnézném.
Hali mindenki

Amióta nem nagyon lehet mindig motorozni azóta bánatunkban sokat iszunk.... he-he
Szia!
mizu? nem hallottalak benneteket mostanában...
Sziasztok!