Köszke de még csak próba időn leszek és nem bizti hogy megéri maradni vagy hogy pont én kellek nekik! Azt képzeld el vazze hogy milyen lehetett a többi jelentkező ha engem választottak....
Mert jött egy srác és mondta hogy valami ilyesmit szeretne nem-e tudok neki segíteni? Mondtam de ha átvállalód a hitelt viheted... és ő vitte! Én akkor már szemezgettem valami kétszemélyes nem hasalós túrázós dologgal így pont kapóra jött de azért még most is hiányzik marha szívesen mennék újra egy ilyen géppel szerettem őt
Vagy lehet pont azért nem... ezeket a képeket én az első téli szezonomban csináltam. December meg január elején! Marha lelkes voltam! Ha nem volt -10 fok akkor mentem! Manapság már nem jellemző kicsit se....
Nosza menjünk! Csak most aztán tényleg azt nem tudom mikor mert úgy néz ki megkaptam az állást és ez miatt az eljövendő két hétben elég elfoglalt leszek no de vasárnap pont nem dolgozom úgyhogy..... szerintem szombat este igyunk.... má megen.....
Az se rossz. Azóta nem is voltatok moccozni?Elég nehéz eladni mostanság bármit is sajnos.Mi még néha napján megyünk moccozni egy kicsit ha az idő is engedi,de nagyobb kört sajnos nem.Nem tudjuk letenni a paripákat főleg én .
Kék-T szervezi szóval ők biztos :), innen ezek szerint Steve és jómagam, +még 4 mocist fogok ismerni akikkel szoktam gurulni nem tudom sajna a pontos létszámot.
Most már mindegy, csak ne essen és ne fújjon és kicsit süssön legalább a nap, a depresszió megelőzése miatt. Bár azt hiszem bőrruhában sem kell menni, még aláöltözve sem, mert odafagyunk.
Tata grat az új melóhoz!