Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ragyogó idő van odakint! Akár föld körüli útra is indulhatnánk...
üdv itt
Akkor üdv itt is!
Fogsz Nem fogunk ledudálni. Nem tudunk. Mert menet közben kapaszkodunk a kormányba és nem érünk rá mindenféle gombokat nyomogatni

Üdv köztünk
Üdv itt is mkinek a legkezdőbb pécsi motorostól!
Ne tessék ledudálni, ha bénázok Előttetek
Mielőbbi yooidőt, remélem, hamarosan koccinthatok Veletek!
Üdv: Julien
Ja! qrva jó volt Holnap vissza is megyünk mert most el kellet jönnöm onnan elég korán. Nem az volt a baj hogy kicsit másnapos voltam hanem hogy nagyon....
Hol buliztatok? Én is eláztam mint állat...
Reméljük még vissza jön egy kicsit a jó idő.
Ismerlek épp azért kérdeztem miért vagy csendbe.Mi is buliztunk tegnap jól el is áztunk.Neked legalább volt vmi motorhoz kapcsolódó élményed nekem még ennyi se.Voltál a ezen a katonai kiállításon?
Ebben a szar időben ennyi volt az össz motorozáshoz kapcsolódó élményem.... sovány vigasz.....
megvolt. Jaj én szegény hogy berúgtam... de nem tehetek róla. a körülmények áldozatául estem...
ismersz. nem vagyok a szavak embere....
ja
Hali!Na mi a helyzet meg volt a szomj oltás? Nagyon bőbeszédű vagy mostanság te is.
ja
Sziasztok!Iszonyat milyen szar idő van,de elméletileg jövő héttől jobb idő várható.Jó lenne még gurulni párat mielőtt eltesszük a moccokat télire.
Igen be indult, az indítás elektronikát kellett cserélni a fesz szabályzó is cserés csak arra várni kell mert postán jön a jó.
Mi újság kész a gép?
Az eső hatása a motorosokra
Jó reggelt!
Két napja mélységes nagy csend , mindenki téli álmot alszik, vagy mi van?
öhm, nemtudom h sikerült előzményezve írni, biztos a reggeli levegő megboldonította a notit :)
esik :(:(:(
Régi haver évente egyszer haza látogat Írországból és ilyenkor össze jövünk hatan nyolcan a régi társaságból és marha kreatívak vagyunk mert leülünk egy asztalhoz oszt iszunk míg bírunk Nem túl fantáziadús te hatásos program ez van...
Ott a pont
Az lehet, mert én általában nappal megyek!
Nem mondod erre én is rájöttem.